Horoscop luna Iulie 2019 Berbec: schimbări semnificative în sfera sentimentală

Horoscop luna Iulie 2019 Berbec: nativii Berbec încă de la începutul lunii Iulie 2019 au parte de schimbări semnificative în sfera sentimentală, socială,

întrucât guvernatorul vostru, Marte, intră în Leu, oferindu-vă noi perspective asupra relațiilor.

Dacă sunteți la începutul unei relații, după 2 Iulie vedem să luați în calcul ideea de a vă muta alături de partener, posibil chiar să luați în calcul ideea de a vă oficializa relația sau de a aduce pe lume un copil. Aceste gânduri de stabilitate în cadrul familiei vor fi amplificate și de Eclipsa de Soare. 

Sunt avantajați Berbecii care doresc să se mute în altă țară, oraș etc. Tot ce se stabilește în prima parte a lunii, până  pe 8 Iulie, după retrogradarea lui Mercur (08.07 -01.08 2019) se pune sub semnul întrebării, deoarece veți mai afla informații sau vă veți confrunta cu limitări financiare, profesionale, care vor îngreuna acele situații.

Loading...

Relația cu rudele este avantajată, mai ales că din Ianuarie 2019 ați trecut prin tot felul de momente nu tocmai prielnice, posibil o persoană dragă să se fi confruntat cu probleme, să fi luat în calcul ideea dezbaterii unei moșteniri, ruperea de o relație prin divorț etc. Cert este că după 4 Iulie, Venus ajunge în Rac, predispunând la reluarea unor situații ce au fost apăsătoare pentru voi.

Vor fi ipostaze în care Berbecii nu vor mai face ceea ce spun ceilalți (părinții) sau vor conștientiza că au preluat/ moștenit unele obiceiuri/percepții limitative.

Eclipsa din 17 Iulie va fi apăsătoare pe partea de carieră, poate și pentru că veți primi un răspuns negativ legat de un proiect la care ați muncit în ultimele luni. Dacă ați suportat prea multe amânări cu privire la o avansare, după această zi există șansa să luați în calcul găsirea unui nou loc de muncă.

De fapt, planurile voastre făcute la comun cu persoana iubită vor fi zădărnicite de întârzierea unei sume de bani, care ar putea asigura trecerea la un alt stadiu.  

Pe partea psihică, cuadratura Neptun retrograd-Jupiter retrograd, ce se menține toată luna, aduce revoltă, ieșirea la suprafață a unor secrete pe care le dețineți. Vă veți simți folosiți, șantajați financiar, manipulați sentimental, de aceea manifestările agresive pot să apară după 23 Iulie.

Partea bună este că o să reușiți să vă autodepășiți, să vă descurcați în cazul unui faliment personal în primă fază, urmând ca din August să puneți în practică un plan nou, care să aducă mai multă siguranță.

Dacă în ultimii 2-3 ani ați cochetat cu ideea de a deschide o afacere sau poate ați inițiat-o, însă nu v-ați implicat 100%, după acestă lună se pune accentul pe decizii radicale, vedem să fiți motivați să luptați pentru ceea ce vă doriți…siguranță.

Vor fi și nativi Berbec aspectați benefic, întrucât ei și-au spus din timp dorințele față de șefi, mentori, profesori, colaboratori, în aceste cazuri se observă succes. Dacă veți pleca în concediu, astrologul ZODIACOOL vă recomandă între 17-23 Iulie să fiți atenți la bagaje, acte, bani, deoarece există riscul de a avea parte de evenimente nedorite.

Pe partea de sănătate, pot să reapară probleme medicale ce au mai fost active între 2011-2013, 2016-2017, acestea pun presiune pe sistemul imunitar, nervos, circulator. Dacă veți încerca să scapați de stres prin tot felul de vicii, riscul de a suferi probleme pe partea neuronală este sporit (atacuri de panică, atac cereblal).

Pe finele lunii, toată energia cosmică se canalizeză în plan afectiv, de aceea o să discutați foarte serios cu partenerul legat de copii, există predispoziția ca aceștia să fi făcut o poznă sau să se fi implicat în tot felul de probleme ce necesită suport financiar.

Important este că după o să învățați să vă stăpâniți nervozitatea, o să vă apropiați mai mult de Divinitate și o să acordați mai multă atenție intuiției/semnelor ce vin către voi.

Zile favorabile
8 Iulie este o zi favorabilă pentru a merge la interviuri
2 Iulie este o zi favorabilă pentru a lua o decizie importantă, cu privire la o investiție pe termen lung

Zile nefavorabile
17 Iulie este o zi nefavorabilă de a discuta cu șefi/superiori
25 Iulie este o zi nefavorabilă pentru susține examene

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Sincer și fără agende ascunse, nesupus și încrezător, îi place să se bucure de putere

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.