Horoscop luna Iulie 2019: cea mai tensionată, productivă și provocatoare perioadă a anului

Horoscop luna Iulie 2019: luna Iulie 2019 este cea mai tensionată, productivă, provocatoare perioadă a anului 2019. Pentru a ajunge la această concluzie, ar

trebui să ne uităm la numeroasele evenimente ce au loc în aceste 31 de zile. Astfel, pe cer vom avea numeroase surprize:

  • 02.07.2019: intrarea lui Marte în Leu, acolo unde planeta războiului devine orgolioasă, agresivă, dornică să lupte pentru principiile ei.
  • 02.07.2019: Eclipsa de Soare la ora 00:30, în semnul Rac, care activează lupta între bine și rău, dreptate contra minciună, sărăcie contra abundență, iubire versus ură, voința, nou în detrimentul monotoniei/normei clasice.
  • 04.07.2019: Venus își face intrarea în Rac, oferindu-ne alte perspective asupra iubirii, poate de aceea vom încerca în următoarele 6 săptămâni să găsim soluții la problemele din trecut, ce nu s-au rezolvat în ultimii cel puțin 7-9 ani. În același timp, acest tranzit aduce multă pasiune, romantism, relații karmice și stabilitate în cuplu. Se pot da legi în favoarea familiei, religiilor, oficializărilor pe internet.
  • 08.07.2019: totul se complică prin retrogradarea lui Mercur în Leu. Acest tranzit se va încheia pe data de 01.08.2019, însă până atunci, din această poziție planeta comunicării ne va oferi curajul să spunem ceea ce au tolerat din Ianuarie până în prezent. Momentul retrogradării este controversat, deoarece se suprapune peste Marte, ce se află în cuadratură cu Uranus. Astfel, Universul cere de la noi planuri, acțiuni concrete, care să aducă schimbări vizibile în viața de zi cu zi. În plus, mulți vom identifica mai ușor unde avem de lucrat la propria persoană, care sunt slăbiciunile noastre.
  • 17.07.2019: Eclipsa de Lună pe axa Rac-Capricorn. Acest influx cosmic are impact major asupra părții noastre întunecate de personalitate, plus că este amplificat de tranzitele menționate mai sus, de aceea vom încerca să ne izolăm de exterior, în încercarea de a găsi răspunsuri la dilemele interioare. Cei care nu au avut curaj să ia inițiativă până acum, după această dată și până la finele anului vor începe să se focuseze pe planuri mărețe.
  • 23.07.2019: Soarele ajunge în domiciliu, în Leu, ajutându-ne să fim mai determinați.

Pe toată durata acestei luni, Jupiter retrograd va fi în cuadratură cu Neptun retrograd, ceea ce înseamnă că vom căuta altfel de metode spirituale de a ne reinventa.

Pe plan mondial, vom asista la tot felul de declarații politice care ne vor bulversa, poate chiar în această perioadă se vor pune bazele unor noi structuri, ce ne vor influența în următorii 29-30 de ani.

Important este să ne apropiem mai mult de credință, doar așa binele/succesul/reușita își vor face loc în viața voastră.

Această lună ne ajută să ieșim din vechile tipare de familie (karma de neam) prin confruntarea propriilor frici. Dacă în ultimii ani am trecut peste o dezamăgire, doar în plan conștient, fără a-i înțelege rostul, luna Iulie 2019 va favoriza reluarea într-un cadru nou, tocmai pentru a ne ajuta să depășim acele limitări sociale, financiare, sentimentale.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.