Horoscop luna Iulie 2019: cea mai tensionată, productivă și provocatoare perioadă a anului

Horoscop luna Iulie 2019: luna Iulie 2019 este cea mai tensionată, productivă, provocatoare perioadă a anului 2019. Pentru a ajunge la această concluzie, ar

trebui să ne uităm la numeroasele evenimente ce au loc în aceste 31 de zile. Astfel, pe cer vom avea numeroase surprize:

  • 02.07.2019: intrarea lui Marte în Leu, acolo unde planeta războiului devine orgolioasă, agresivă, dornică să lupte pentru principiile ei.
  • 02.07.2019: Eclipsa de Soare la ora 00:30, în semnul Rac, care activează lupta între bine și rău, dreptate contra minciună, sărăcie contra abundență, iubire versus ură, voința, nou în detrimentul monotoniei/normei clasice.
  • 04.07.2019: Venus își face intrarea în Rac, oferindu-ne alte perspective asupra iubirii, poate de aceea vom încerca în următoarele 6 săptămâni să găsim soluții la problemele din trecut, ce nu s-au rezolvat în ultimii cel puțin 7-9 ani. În același timp, acest tranzit aduce multă pasiune, romantism, relații karmice și stabilitate în cuplu. Se pot da legi în favoarea familiei, religiilor, oficializărilor pe internet.
  • 08.07.2019: totul se complică prin retrogradarea lui Mercur în Leu. Acest tranzit se va încheia pe data de 01.08.2019, însă până atunci, din această poziție planeta comunicării ne va oferi curajul să spunem ceea ce au tolerat din Ianuarie până în prezent. Momentul retrogradării este controversat, deoarece se suprapune peste Marte, ce se află în cuadratură cu Uranus. Astfel, Universul cere de la noi planuri, acțiuni concrete, care să aducă schimbări vizibile în viața de zi cu zi. În plus, mulți vom identifica mai ușor unde avem de lucrat la propria persoană, care sunt slăbiciunile noastre.
  • 17.07.2019: Eclipsa de Lună pe axa Rac-Capricorn. Acest influx cosmic are impact major asupra părții noastre întunecate de personalitate, plus că este amplificat de tranzitele menționate mai sus, de aceea vom încerca să ne izolăm de exterior, în încercarea de a găsi răspunsuri la dilemele interioare. Cei care nu au avut curaj să ia inițiativă până acum, după această dată și până la finele anului vor începe să se focuseze pe planuri mărețe.
  • 23.07.2019: Soarele ajunge în domiciliu, în Leu, ajutându-ne să fim mai determinați.

Pe toată durata acestei luni, Jupiter retrograd va fi în cuadratură cu Neptun retrograd, ceea ce înseamnă că vom căuta altfel de metode spirituale de a ne reinventa.

Pe plan mondial, vom asista la tot felul de declarații politice care ne vor bulversa, poate chiar în această perioadă se vor pune bazele unor noi structuri, ce ne vor influența în următorii 29-30 de ani.

Important este să ne apropiem mai mult de credință, doar așa binele/succesul/reușita își vor face loc în viața voastră.

Loading...

Această lună ne ajută să ieșim din vechile tipare de familie (karma de neam) prin confruntarea propriilor frici. Dacă în ultimii ani am trecut peste o dezamăgire, doar în plan conștient, fără a-i înțelege rostul, luna Iulie 2019 va favoriza reluarea într-un cadru nou, tocmai pentru a ne ajuta să depășim acele limitări sociale, financiare, sentimentale.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Fecioară în dragoste, ce femei preferă bărbatul Fecioară și comportament femeia
Aspecte pozitive: Prosperitate, voință, generozitate, hărnicie, vitalitate; Sănătate:
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.