Horoscop luna Ianuarie Taur 2021

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Taur constata ca au dobandit foarte multe cunostinte, dar nu se opresc, vor mai mult, mai ales ca pun in aplicare tot ce invata

Numai ce au depășit nativii Taur stadiul de învățare și de studiu intens și au început să activeze cu toată știința pe care au acumulat-o că s-au și tensionat precum un resort strâs la maxim!

Să nu vă atingeți de acești nativi că mai au și un Uranus retrograd și explodează pur și simplu! Cam așa stau lucrurile, zice Astrologul zodiacool.ro.

Previziuni luna Ianuarie pentru zodia Taur

Prin mintea nativilor Taur trec toate cunoștințele pe care le-au acumulat până acum, doresc să le etaleze în tot ce fac. Încă nu s-au desprins de bibliotecă, încă știu că mai au de învățat.

Nativii sunt nedumeriți și încurcați în niște ițe care parcă nu se mai desfac. Ați încurcat vreodată un scul de lână? Ați avut răbdare să îl desfaceți?

Dacă da, atunci ați observat că totul pare pierdut până la un punct la care ai senzația că se descurcă singur. Așa și cu nativii Taur din 14 ianuarie.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Ianuarie

Nodurile lunare sunt așezate pe axa banilor. Taurii sunt în elementul lor. Au simțul banilor și direcția nodurilor lunare este orientată către câștiguri personale, din munca proprie.

Din data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie, când Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, se face un fel de transfer de energie dintr-o parte în alta.

Începe mișcarea în domeniul profesional, mici deplasări. Comunicarea devine mai intensă, sunt cunoștințe pe care nativul le-a acumulat, pe care acum trebuie să le folosească. Evoluția, studiul, relația cu persoane elevate continuă.

Și nativii sunt pregătiți sau primesc vești bune referitoare la un drum lung, un drum tematic, la studii, pelerinaj, la care va pleca sau pentru care se pregătește.

Pentru nativii Taur, până la sfârșitul lunii ianuarie rămân două domenii care îi preocupă, pentru care sunt în situația de a neglija celelelte domenii ale existenței lor, din păcate.

Acum, avertizați, ar trebui să facă un efort și să conștientizeze nevoia de a-și echilibra existența.

În data de 19 ianuarie Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe profesie și pe alte responsabilități pe care nativul și le asumă în plan social.

Nativii primesc energie, primesc autoritate și sunt mult mai generoși cu aceia care depind într-un fel sau altul de ei.

Dragoste și relații Taur în Ianuarie

Au de vorbit cu prietenii care îi pot ajuta fie cu sfaturi, fie cu cunoașterea lor, fie să facă echipă împreună ca să poată face față provocărilor profesionale ale momentului.

Nu se consideră ajunși la vârf, au în vedere mereu în această lună, progresul, evoluția.

Taurii sunt destul de impulsivi. Nu se pot abține de la comentarii, nu pot să se adune ca să nu dea atenție la niște lucruri care pot fi trecute cu vederea.

Norocul este că energiile marțiene sunt destul de domoale, la începutul lunii cel puțin, și nativii sunt supărați mai mult pe ei, fierb, răbufnesc, dar nu au neapărat o țintă.

O criză emoțională profundă poate să trăiască nativul Taur în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Nativii Taur devin excesiv de sensibili și capricioși. Nimeni și nimic nu le intră în voie sau le intră în voie doar parțial.

Este bine ca nativul să își gestioneze cu mare atenție emoțiile deoarece este timpul să se întâlnească cu persoane importante, binevoitoare care îl pot ajuta pe nativ în demersurile sale intelectuale mai ales. Capriciile cu astfel de persoane nu își au locul!

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se amintește că mai au și o casă pe lângă profesie, călătorii, evoluție intelectuală și spiritială, există acel loc, cuibul, unde nativul se retrage, unde se simte protejat, unde se reîncarcă.

Predispoziții luna Ianuarie pentru Tauri

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Atunci să vezi! Pentru că Marte va face și o conjuncție cu Uranus în data de 20 ianuarie când nativii o vor lua razna cu totul și cu totul. Exagerez!

Năvalnicul Marte și explozivul Uranus, unul lângă altul, amplificându-și efectele, dar și condiționându-se unul pe celălalt, au drept consecință asupra nativilor o stare de agitație de o intensitate extremă.

Cum se poate diminua? Prin folosirea energiei uriașe într-un fel sau altul. De exemplu, nativii pot începe ceva cu totul special, care să ducă către viitor și pentru care este nevoie de o cantitate de energie considerabilă.

Fiind vorba de personalitate, activitatea începută trebuie să aibă legătură cu modificarea, șlefuirea, elevarea personală.

În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare, și aceasta în zodia Taur, pe domeniul nativilor. Trebuie să recunoaștem că până la această data nativii sunt cam debusolați.

Lucrurile în mod normal curg dinspre trecut către viitor, viitor de care se ocupă în general Uranus. Această curgere este cam turbulentă până în 14 ianuarie. Nativii își călesc personalitatea pentru un viitor care ba se arată, ba se poticnește.

Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2020 și se pare că nu ne lasă în 2021: genunchii și șoldurile.

Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză starea pe care Uranus o dă, aceea de incapacitate decizională care ține nativul încordat și afectează zona cervicală.

Pot să mai apară, mai ales până la jumătatea lunii, spasme musculare și senzație de tremur.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!