Horoscop luna ianuarie 2020 Taur: momente importante la locul de munca

Pentru nativii Taur, luna ianuarie reprezinta maximum unui moment important in cariera lor, moment pentru care s-au pregatit, l-au simtit

12 ianuarie este ziua în care conjuncția Saturn-Pluton, care are loc destul de rar, o dată la 70 de ani, se așează acestor nativi pe domeniul profesiei.

Horoscop lunar Taur general

Este momentul unei transformări radicale. Continuă o perioadă în care tensiunile sunt atât de mari în tot ce ține de profesia acestor nativi, totul este atât de răscolit și de amestecat, încât se înțelege de la sine că nu se poate merge mai departe pe calea pe care s-a mers până acum.

O persoană importantă oferă nativului Taur toate informațiile de care are nevoie, inclusiv promisiunea sprijinului în demersul pe care acesta îl face în vederea transformărilor pe care le parcurge.

Această persoană vine din trecutul nativilor, are legătură și cu activitatea de până acum a nativilor. Ceea ce se va întâmpla este efectiv rezultatul acțiunilor trecute ale nativilor Taur.

Este un fel de mesager „după faptă și răsplată”.

Ajutorul poate fi benefic, dar poate să reprezinte și un fel de pedeapsă pentru un trecut mai puțin corect.

Horoscop lunar Taur cariera

În al doilea caz, nativul va avea o situație profesională destul de dificilă, cariera va intra într-o fază de transformări, dar care aduc obligații în plus, eforturi mari, transformări bruște pe care nativul le poate percepe ca fiind împotriva intereselor lui, declin.

Nu este așa, orice se întâmplă în carieră este un plus și acomodarea cu schimbările incomode face parte dintr-o lecție karmică care trebuie parcursă.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția că persoana care reprezintă baza nativilor Taur în toate aceste transformări poate fi cea de la care în jurul Crăciunului, la momentul de Lună Nouă din luna decembrie 2019, a primit niște sfaturi sau binecuvântarea pentru ce dorește sau urmează să schimbe.

Pentru aceia dintre nativii Taur mai tineri, poate să fi fost un moment în care au aflat, le-a venit o idee sau au fost sfătuiți de ce instrucție au nevoie, ce cursuri să urmeze, ce să aprofundeze în studii sau cui să se adreseze pentru cea mai bună și mai temeinică pregătire profesională.

Pentru nativii care simt transformarea într-o manieră benefică, tot ce au învățat până acum, tot bagajul de reguli morale, toată știința și tot ce au prelucrat în mintea și conștiința lor, pare că mai mult îi incurcă.

Simt nevoia schimbării și regretă aceste lucruri. Este foarte posibil să nu mai aibă nevoie, să regrete profund că trebuie să le abandoneze. Încep întrebările filozofice de genul „la ce bun totul” sau „chiar totul a fost în zadar?!”.

Astrologul ZODIACOOL le amintește că tot ce au acumulat până acum este în ființa lor și într-un fel sau altul va folosi, indiferent cât de mare este răscoala în carieră. Și aceasta nu este doar o remarcă de încurajare.

Este diferit sau mai bine zis trebuie să fie diferit modul în care folosește nativul toate acestea, la ce le folosește și unde. Este/va fi total, dar TOTAL diferit!

Există, din păcate, nativi care se împotrivesc schimbării, nu numai în carieră, a oricărei schimbări. Nativii Taur sunt campionii stabilității! (sau al încăpățânării???)

Dar din data de 6 ianuarie, Soarele intră în domeniul carierei acestor nativi și aduce lumină și energie și orice responsabilitate, orice restricționare sau obligație asumată, orice răscolire și transformare este mai ușor de dus la îndeplinire.

Pe la mijlocul lunii însă, problemele profesionale devin o adevărată obsesie și cu acești nativi nu te mai înțelegi decât dacă discuți probleme de serviciu, probleme de stat, lucruri importante și grave.

Pe data de 24 ianuarie 2020 avem Luna Nouă. Unde?... În domeniul profesiei. Acum se pot identifica anumite aspecte care țin de felul în care se derulează procesul de transformare, cine îi va fi aproape, ce trebuie să facă nativul concret.

Poate să fie cumva indicată și direcția de mers, dar acest lucru poate fi delegat în special intuitiv. În orice caz, data de 24 ianuarie poate fi un moment de la care statutul social al nativului Taur are capacitatea de a acumula: informații, bunuri materiale, asocieri, echipe.

Horoscop lunar Taur dragoste

În dragoste nu sunt multe de spus. Astrologului ZODIACOOL îi pare rău că îi dezamăgește pe acești nativi, (și partenerii lor!!!) dar chiar nativii Taur sunt total dezinteresați de viața în doi, de amor, de relații personale, cel puțin în această perioadă.

Unii dintre Tauri sunt singuri singurei și sunt foarte mulțumiți așa cum sunt, pe moment. Alții sunt doar singuri, trăind o perioadă de așa-zisă „singurătate în doi”, dar pe care nici nu o observă. Este foarte important pentru partenerii nativilor Taur să fie siguri că nimic din toate acestea nu are legătură cu ei.

Este o stare interioară a nativilor Taur și niște parteneri înțelepți o înțeleg și mai înteleg că este doar o stare trecătoare. Alții iau foc și de aici se pot naște adevărate, și mai ales, inutile drame.

Acele persoane care intră în sufletul nativilor Tauri au legătură cu o anumită grupare din care face parte, colegi, camarazi de partide, colegi de organizații, cluburi, vecini, grupul de prieteni.

Dar relația este destul de tensionată până pe la jumătatea lunii, când persoana intră în grațiile nativului fie printr-un cadou, fie atingându-i cu cuvinte meșteșugite personalitatea, fie este o persoană foarte plăcută și nativului efectiv îi face plăcere să o vadă, să o ascute, să-i fie în preajmă.

Nodul Nord este îndreptat spre informație, mișcare, mobilitate. Această stare pe care o induce Nodul Nord este una benefică pentru perioada pe care nativii Taur o au de trecut pentru că aceștia sunt foarte greu de convins să schimbe ceva, indiferent în ce domeniu. Și acestă poziție le sporește mobilitatea.

Horoscop lunar Taur sănătate

Sănătatea ține de problemele care apar în carieră și de stresul pe care acestea le produc asupra nativului. Orgoliile atinse pot cauza probleme la nivelul genunchilor.

De asemenea, astrologul ZODIACOOL atrage atenția că niște probleme care țin de sistemul imunitar și de eliminarea toxinelor se pot croniciza. Acumularea de lichide poate produce această situație sau o poate agrava.

În zilele de 15-16 ianuarie se pot accentua unele probleme de sănătate pe fondul inflamării unor organe și al retenției de apă.

Dar...
Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare.Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 4, 9, 13, 23

Zile mai puțin bune

  • 2, 5, 8, 19

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!