Horoscop luna ianuarie 2020 Sagetator: preocupari pentru partea financiara

Preocuparea nr. 1 a nativilor Sagetator, in acest inceput de an 2020, respectiv in luna ianuarie 2020 sunt banii!

Nativul Săgetător este pur și simplu obsedat de bani, de bunuri și de valorile materiale pe care le deține. Până la urmă preocuparea nu este neapărat pentru bani în sine, ci pentru ceea ce aceștia pot oferi: bunuri, valori, plăceri.

Nativii Săgetător devin foarte activi și plini de inițiativă, Marte le traversează zodia și le dă forță, dorință de noi începuturi și îi face mai ales bătăioși, capabili să își susțină ideile și faptele.

Marte în Săgetător se simte foarte bine, este într-un semn de foc și spiritul marțian se poate desfășura la cote înalte. Numai înțelepciunea specifică acetor nativi mai poate pondera avântul de luptă!

Obsesia pentru banii proprii poate devia nativul de la scopurile înalte pentru care are potențial. Lăcomia nu este un atribut al acestor nativi și de aceea aceștia pot deveni deosebit de irascibili, preocuparea principală fiind în contradicție cu propria natură.

Cu 5 planete pe Casa a II-a, Soare, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton, domeniul lui „eu am”, nativul devine nu preocupat, ci de-a dreptul obsedat de valori, de posesiuni, de a avea.

Având, însă, în vedere că toate aceste planete ce se găsesc în zodia Capricorn, astrologul ZODIACOOL consideră că nu este vorba de o lăcomie scăpată de sub control, ci mai degrabă de o rămânere în urmă a unor probleme legate de administrarea posesiunilor, banilor sau eventule investiții pe care a întârziat să le facă.

Nodul Sud, prezent în domeniul banilor, confirmă faptul că sunt probleme pe care nativii nu le-au rezolvat într-un trecut îndepărtat, au procedat greșit în ceea ce privește resursele și acum ceva vine din urmă și îi obligă.

Din trecutul îndepărtat sau din cel mai aproape de zilele noastre! Și acum Saturn este în Capricorn ca să ceară ordine. Problema privește inclusiv modul în care nativul Săgetător iși câștigă existența.

Viața romantică a acestor nativi este destul de simplă în această perioadă a anului. Iubește și atât, nu are o țintă precisă, persoana vizată nu pune probleme deosebite, nu se complică.

Aceia dintre nativi care nu și-au găsit încă iubirea, simt că Zburătorul le dă târcoale, dar încă nu prea știu ce vor, încă iubitul/iubita nu are chip. Este vorba mai mult de dor…

De fapt, nativul este dispus să cunoască mai multă lume și de aceea este foarte posibil ca mulți dintre nativii Săgetător să intre pe tot felul de site-uri de matrimoniale și să-și planifice o mulțime de întâlniri. Curiozitatea poate fi și mai mare decât dorul!

Pe de altă parte, cu Uranus în Casa a V-a, domeniul iubirii și pasiunii, nativul Săgetător este în situația de a-și dori să se îndrăgostească, dar nu de cineva obișnuit, dorește o pasiune ceva mai aparte.

Dacă este vorba de persoana iubită, nativul o dorește excentrică, modernă, veșnic nouă, să îl șocheze mereu cu ceva nou, lucruri pe care el însuși le face în iubire. Nu exclude apariția unei „iubiri surpriză”.

Tot în domeniul care îl găzduiește pe Uranus se află și hobby-urile. Nativul poate cădea în dorința de a se dedica unui hobby special, uluitor, nou, poate șocant, care să îi dea sentimentul că s-a eliberat de orice inhibiție, temere și se aruncă cu tot curajul.

În relația cu copiii săi, dacă până acum a ținut la genul de educație severă,  acum consideră că este momentul să dea dovadă că este un părinte modern și le poate da copiilor libertate aproape totală sau măcar le crează această impresie.

Și tinde să angajeze cu copiii lui o relație foarte specială, vorbește liber cu aceștia și îi uimește de cât de modern este părintele Săgetător. Dar tot timpul, în relația cu copiii, tinde să arunce un ochi spre viitor și nu uită nicio clipă de pregătirea acestora pentru viața pe care o au de trait.

Profesional nu se întâmplă nimic deosebit în viața acestor nativi. Singura problemă pe care o au cu profesia ar fi banii: cât câștigă, cum câștigă, unde ar fi mai bine. Relația cu profesia este bună în sensul că merge pe o cale cunoscută, obișnuită.

Saturn este în conjuncție cu Pluton pe casa banilor și acest aspect mai poate însemna că nativul Săgetător determină o schimbare radicală în felul în care își gestionează banii, dar și în felul în care își câștigă banii. Schimbarea este precedată de o criză.

Această schimbare poate avea legătură cu casa profesiei.  În același timp, nativul Săgetător are o intuiție extraordinară în felul în care gestionează banii și o folosește în special pentru a-și transforma/adapta munca în funcție de cantitatea de bani pe care o aduce.

Rezultatele pot fi foarte bune, poate face intuitiv investiții bune, poate să cumpere la prețuri avantajoase.

Acum să ne uităm un pic și la Nodul Nord. Casa a VIII-a, domeniul lucrurilor ascunse, domeniul lucrurilor care nu au ieșit încă la suprafață. Da, este posibil ca tocmai sub influența conjuncției Saturn-Pluton să se concretizeze ceva până acum necunoscut și care să ajute la schimbarea radicală în domeniul banilor și posesiunilor.

Astrologul ZODIACOOL amintește că, domeniul guvernat de casa a VIII-a mai are sintagma „banii altor oameni”. Cine pot fi aceștia? Cel mai probabil investitori, dacă este vorba de o companie pe care o deține sau o conduce nativul Săgetător.

Poate fi vorba de banii unui asociat într-o afacere. Poate fi vorba de o moștenire sau de bani ai familiei care revin nativului spre administrare. Poate fi foarte bine vorba de banii partenerului de viață care să vină în ajutor atunci când nativul își manifestă grijile pentru bani și posesiuni.

Pe data de 10 ianuarie avem o Lună Plină care se așează tot pe casa banilor. Recomandăm nativului Săgetător să se gândească la ceva ce a început în jurul Crăciunului, la niște negocieri, la niște discuții legate de bani, fie la ce și-a pus în gând privind administrarea bunurilor persoanle, etc.

Poate s-a gândit sau chiar și-a negociat un nou loc de muncă în care banii să vină cu totul în alt fel decât până acum.

Luna Nouă din data de 24 ianuarie îl găsește pe nativul Săgetător într-o mare dilemă. Îl găsește cumva la mijloc, între pasiunea vieții lui, între copiii lui, între persoana pe care o iubește cu pasiune și grijile materiale!

Fie că și-a găsit un nou hobby care consideră că îl costă prea mult, fie că marea iubire presupune niște cheltuieli în plus, mai mult decât se aștepta, fie copiii cer mai mult decât a socotit că le poate oferi, nativul Scorpion se simte în mare încurcătură!

Această grijă se transmite inclusiv în casă, la cei cu care împarte căminul sau poate o discută cu părinții lui. Dar este mai degrabă o discuție cu partenerul de viață în care se pune problema bunurilor commune și a modului cum se pot socoti împreună, ce au cei doi, ce le lipsește, ce pot cheltui și pe ce.

Sunt unele situații în care comunicarea poate devein foarte dură, nativul Săgetător constatând că s-au ascuns niște bunuri de către partenerul de viață. Sau asociatul în afaceri a făcut ceva prin spatele nativului, ceva care l-a dezavantajat financiar.

Acestea se întâmplă în jurul datei de 24 ianuarie, când are loc Luna Nouă și când practic nativul Săgetător este acela care începe aceste discuții. Faptul că aceste discuții încep și pe aspectul pe care îl face Saturn în conjuncție cu Pluton, pe casa banilor, nu face decât să îmbunătățească situația.

Discuția și răscolirea situației poate fi foarte gravă prin profunzimea problemelor care se pun, dar lucrurile se lămuresc cum este mai corect posibil. Există și o condiție importantă: nativul să nu își piardă busola și să devină agresiv!

Din punct de vedere al sănătății, bineînțeles, probleme cu genunchii cauzate în primul rând de orgoliu. Nativul poate fi atins de orgoliul de a dori să aibă mai mult decât celălalt, oricare ar fi acesta.

Are predispoziție spre afecțiuni în zona șoldurilor în cazul în care nu conștientizează că toate problemele de bani trebuie ținute foarte bine în frâu, nu dramatizate, nu exagerate. Să nu facă din bani o obsesie, banii nu reprezintă un mod de viață.

Mai poate apărea o tuse rebelă, dar care poate anunța probleme cardiace. De, cu atâtea griji financiare….

Și există predispoziții la accidente în zona capului, loviri în zona șoldului, atenție cum mergeți, atenție pe unde mergeți. Accidentele pot să survină la drumuri lungi, în călătorii tematice, chiar la cursuri sau la bibliotecă. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameloorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Zile bune

  • 3, 7, 8

Zile mai puțin bune

  • 4, 12

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!