Horoscop luna Februarie 2021: este o luna despartirilor, a neintelegerilor

Horoscop lunar: in Februarie fiecare este pe drumul sau, atentie la impulsivitate

Suntem pe drumul nostru către viitor, fiecare în felul său, fiecare după felul în care a înțeles că trebuie să își continue viața.

Este o lună destul de tensionată și nu este exclus să asistăm la o serie de cupluri care se despart sau care au probleme legate de cămin, de locație: unii care se despart și părăsesc căminul, alții care trebuie să își construiască „cuibul”, alții care trebuie să îl relocheze.

Și cei doi fie nu ajung la o soluție comună, fie numai problemele unei mutări fac ca relația să nu fie numai lapte și miere.

Horoscop luna Februarie pentru toate zodiile

Marte a intrat în Taur. Suntem ceva mai activi fără să ne manifestăm impulsivitatea. Zodia Taur este una a ponderației, dar și a izbucnirilor violente atunci când se depășește o anumită limită. Deci, atenție unde este limita!

Luna februarie începe cu un Mercur retrograd, ceea ce poate face ca planurile noastre să pară că o iau la vale, că nimic din ce am discutat nu a rămas în picioare.

Așteptăm vești care nu mai vin. Plecăm într-o scurtă deplasare și nu mai știm unde și așa mai departe.

Principalele aspecte care caracterizează luna februarie a anului 2021:

1 februarie: planeta Venus intră în zodia Vărsător, ceea ce face ca un număr de patru planete să fie în această zodie aproape toată luna februarie. Și acesta poate fi unul dintre momentele fericite când în sfârșit ne împăcăm cu viitorul;

11 februarie: Luna Nouă în Vărsător, ceva nou prinde contur. În viața fiecăruia dintre noi începe ceva și acest ceva se proiectează departe în viitor, nu seamănă cu nimic, este ceva cu totul și cu totul inedit;

18 februarie: Soarele intră în zodia Pești și ne înmoaie sufletele până într-acolo încât nu mai știm de noi, nu mai știm cine suntem (că nici rațiunea nu este tocmai la ea acasă) și ne dedicăm celorlalți cu o abandonare aproape totală;

21 februarie: planeta Mercur își reia mersul direct, în zodiac, Vărsător fiind, putem să sperăm că niște idei ale noastre sau ale altora, idei vizionare, își reiau calea dreaptă, nu mai au piedici în a fi promovate;

25 februarie: planeta Venus intră în zodia Pești, cuplurile au ceva de împărțit, nu se înțeleg: unul dintre ei este foarte dedicat celor din jur și gata de sacrificii, celălalt foarte pragmatic;

27 februarie: Luna Plină în Fecioară cu Soarele în Pești ne sugerează un început într-o activitate destul de anevoioasă, dar care trebuie realizată.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Februarie 2021:

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!