Horoscop luna februarie 2020 Taur: schimbari in plan profesional

Nativii Tauri incep luna februarie buimaciti de schimbarile profunde care au loc in viata lor profesionala

Ca semn de pământ, Taurii au un simț al responsabilității destul de dezvoltat. Viața profesională este extrem de importantă, le ține treaz simțul realității, deoarece, ca venusieni ce sunt, tentația comodității și indolenței este mare. De aceea, viața profesională menține tonusul acestor nativi și orice mișcare, amenințare a slujbei poate avea un impact important asupra nativului.

Horoscop lunar Taur general

Astrologul ZODIACOOL consideră că transformările care au avut loc în luna ianuarie 2020, sub aspectul conjuncției Saturn-Pluton, sunt pe cât de profunde, pe atât de solicitante, cu atât mai mult, cu cât Taurul este semn fix și orice schimbare îi afectează mai mult decât pe alți nativi.

Răscoala care are loc în domeniul profesional este „pregătită” de aștri de la începutul lui 2019, când au început să se simtă nemulțumiri, dezinteres pentru unii dintre nativi, nevoia de altceva, plictiseală, agitație. Au fost și semne mai concrete pentru unii dintre nativi: li s-a pus în vedere să caute alt loc de muncă, au fost sfătuiți că ceea ce fac nu li se potrivește.

Mai există varianta ca acești nativi, docili cum sunt, să fi tras la o muncă pe care au detestat-o și acum efectiv ei înșiși se revoltă și răscolesc domeniul carierei căutând altceva. Dacă au ascultat sfaturile unei persoane care este posibil să fi apărut prin jurul sărbătorilor de Crăciun, acum au cumva o direcție. Această persoană intervine și îi sprijină pe nativi chiar spre locul către care nativii doresc să meargă.

Horoscop lunar Taur profesional

Este un ajutor foarte prețios de care nativul este bine să țină cont. Acest sfat este binevenit mai ales văzând influența pe care o are Uranus pe domeniul personalității Taurilor. Nativii vor să se elibereze de orice fel de restricții și persoana influentă, în care nativii au încredere, le mai taie din avântul revoluționar. Eliberarea sub semnul lui Uranus poate însă face ca nativul să refuze orice ajutor de frica de a nu-și crea alte obligații. Nu este cazul!

În concluzie, după astrologul ZODIACOOL, domeniul profesional este bine aspectat. În acest domeniul însă este nevoie de voința nativului de a accepta schimbarea, că este nevoie să înceapă ceva, un pic mai îndrăzneț decât a fost până acum. Sau pur și simplu să accepte că deja schimbarea a avut loc, bulversant sau nu, ci că trebuie să se adune și să pună ordine în tot iureșul produs.

Nativii acestei zodii avându-l pe Uranus în semnul lor, sunt însă cei mai interesați de libertate, noutate, mai mult decât de orice și acest lucru poate să îi ajute în acceptarea schimbării, dacă o iau ca pe o eliberare de un anumit gen de activitate, eliberarea de rutină mai ales și orientarea spre ceva nou. Rutina poate crea sentimentul de restricționare! Luna februarie începe cu conjuncția Lună-Uranus, ceea ce pentru nativii Taur înseamnă inclusiv o eliberare emoțională.

Horoscop lunar Taur dragoste

În domeniul relațiilor personale, nu avem vești prea imbucurătoare, deoarece nativii doresc mai mult decât iubire, amor, libertate. Pentru aceia care au o relație cu un nativ Taur sau au pus ochii pe acesta și doresc o relație, șansa este aceea de a le inspira extravaganță și libertate. În cuplurile deja formate, există o stare de hârjoană – cel puțin, dar este un fel de tensiune ascunsă.

Partenerii par că nu se înțeleg, se contrazic în cele mai mici amănunte ale vieții. Uneori se contrazic numai ca să nu fie de acord cu celălalt. Există lucruri care nu se spun, ceva mocnește, etc. Bineînțeles că cuplurile solide nu au probleme, indiferent cât de revoluționar este nativul. Și o relație care nu le oferă sentimentul de libertate nu poate fi concepută de acești nativi.

Dar este bine de știut că acordă partenerului, cu toată gelozia caracteristică zodiei, libertatea pe care el însuși o pretinde, deoarece, pe toată perioada cât Uranus stă pe zodia Taur, acesta nu concepe viața altfel decât eliberată de convenții, prejudecăți mai ales, de restricții. Totuși, nativii Taur sunt persoane venusiene, iubirea, relația, plăcerea sunt pentru aceștia esențiale, deci nu vor rezista mult în „regim de austeritate”!

În perioada 10-18 februarie, nativii sunt ceva mai deschiși către persoanele de genul opus, dar au un deficit de comunicare, vorbesc în propoziții scurte, dau impresia că comandă. Sfatul astrologului ZODIACOOL pentru partenerii acestor nativi este acela de a le respecta libertatea. Dar nici nativii, și nici partenerii acestora să nu confunde a fi liber cu a fi libertin.

Mercur retrogradează pe domeniul colegilor și prietenilor, care nici cu aceștia nativul nu are o comunicare prea bună. Din 17 februarie sunt posibile mici scăpări în comunicare și în micile deplasări: pleacă să se întâlnească cu prietenii și amână, trimit un mesaj si ajunge în altă parte. Adunați toate informațiile, rețineți tot ce se întâmplă în această perioadă, vedeți cu cine v-ați întâlnit sau cine v-a contactat, deoarece, după astrologul ZODIACOOL, acestea sunt o repetiție generală a ceea ce va fi după intrarea lui Mercur în mers direct, respectiv din 10 martie.

Pe 9 februerie este Lună Plină în domeniul profesiei. Este un moment care începe ceva în domeniu. Ceva s-a transformat, dar altceva urmează să renască și este posibil să se întrevadă ce anume și cum, la această fază a Lunii. Pe data de 23 februarie avem Luna Noua în domeiul prietenilor, colegilor, partenerilor cu care nativii Taur fac echipă.

Poate că este momentul ca acești nativi să se gândeacsă bine, să observe, să îi aleagă pe aceia cu care vor merge mai departe pe acest dificil drum al transformărilor în carieră. Drumul nu este dificil neapărat, dar transformările sunt foarte profunde, ating nativii profund, au impact major pentru că totul este răscolit, precum brazda întoarsă de plug.

Și, după ce am văzut cum este ajutat nativul să depășească aceasta de o persoană influentă, acum putem vedea care-i vor fi colegii și echipa cu care va merge mai departe. Dar și care îi vor fi prietenii, fără a ne raporta neapărat la domeniul profesional.

Luna Neagră în Berbec poate induce nativilor Taur o stare de confuzie în ceea ce privește relația cu Universul, cu Dumnezeu. Poate fi veșnic nemulțumit. Să evite să se gândească prea mult, să evite stările de retragere, singurătate. Și să meargă pe ceea ce a crezut până acum, pe un fel de rutină. Poate, dacă are un sfătuitor este ideal să se sfătuiască cu acesta.

Horoscop lunar Taur sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii Taur au ca zonă sensibilă gâtul, ceafa, mandibula inferioară. Ca și probleme acute de sănătate, pot avea pusee, pe diverse teme, în zilele de 10-11-12. Organele sunt puțin inflamate de la trecerea Lunii prin casa a VI-a, domeniul sănătății. Zona gâtului este afecatată mai toată luna februarie, în cazul în care nativul suferă de lipsă de iubire, dacă își înfrânează exagerat plăcerile, dacă se preocupă numai și numai de profesie, și lipsește cu desăvârșire pauza.  

Nu faceți abuz de alcool, tutun sau alte substanțe, mai ales la întâlnirile cu prietenii unde atmosfera poate predispune la așa ceva. Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!