Horoscop luna februarie 2020 Rac: se anunta probleme profesionale

In luna februarie, nativii Rac au parte de o serie de probleme contractuale

Marea transformare, aspectul de care am vorbit atât și care s-a produs pe 12 ianuarie, încă produce efecte pe casa a VII-a, domeniul parteneriatelor, asociaților. Astrologul ZODIACOOL consideră că există pentru acești nativi și probleme profesionale, mai degrabă o preocupare pentru această latură a vieții, dar în mod special latura contractuală, problemele de relaționare cu instituția la care lucrează, cu partenerii de afaceri, clienții, furnizorii, etc.

Horoscop lunar Rac general

De circa 7 luni, ceva acolo nu merge așa cum și-ar dori nativul/nativa. În momentul în care poate fi promovat, toate cele sunt pregătite, apare ceva, o amânare, persoana „cheie” de care depinde această promovare sau care a propus nativul Gemeni spre promovare întârzie să își spună ultimul cuvânt. Sau pur și simplu persoana de decizie, care ar trebui să îl sprijine dispare într-un fel sau altul.

Ceva se întâmplă mereu, când urmează să aibă parte de un lucru de bine la locul de muncă. Este posibil și ca cineva să îi șoptească nativului ceva la ureche, vorbe otrăvite evident, ceva despre cineva sau despre ceva care îi aduce o nemulțumire nativului, vorbe menite să îl demobilizeze pe nativ și eventual el însuși să renunțe la poziția care i-a fost repartizată.

Horoscop lunar Rac profesional

Sfatul astrologului ZODIACOOL este ca nativul Rac să nu ia decizii importante în ceea ce privește activitatea profesională deocamdată. Are foarte mult de lucru, este oboosit și, cireașa de pe tort, i se ascunde ceva! Sunt mult prea multe pentru ca decizia să nu riște să fie incorectă. Dacă poate, să amâne. Să amâne inclusiv disputele pe față cu șefii, cu colegii, deoarece există riscul să exagereze.

Este bine să fie ponderat și pentru că nativul Rac speră un nou contract. Speranțele sunt iluzorii, dar totuși există. Mai există un sentiment de teamă în tot ce reprezintă activitatea profesională, și aceasta se datorează prezenței Lunii Negre în domeniu. Teama este unul dintre cei mai mari dușmani ai unei persoane, indiferent de zodie. Nativilor Gemeni le este teamă de tot ce ține de zona profesională.

Aceste temeri, șoaptele pe la urechi, nemulțumirile, speranțele iluzorii, toate vor trece și în urmă vor rămâne cei cu care acum aveți dispute, față de care vă exprimați niște nemulțumiri nefondate, poate multe dintre acestea gratuit. Astrologul ZODIACOOL vă sfătuiește să aveți ponderație și răbdare, mai ales în probleme legate de profesie, responsabilități sociale, poziție publică!

Nativii se simt foarte bine în cadrul grupului de prieteni, poate un grup nou format sau în care nativul a intrat de curând. Grup nou sau vechi prieteni, aceștia s-au gândit să îl antreneze pe nativ în activități mai curajoase, inedite, care reușesc să le distragă atenția de la micile neajunsuri pe care le au la locul de muncă. Prietenii îl ajută, în special, in perioada 7-10 februarie.

De la o persoană din anturajul lor nativii intră în posesia unei informații prețioase. Nativii trebuie să aibă în minte că Nodul Nord, sensul vieții, este îndreptat către zodia lor. Acest lucru le dă un fel de siguranță de sine, un curaj de a  înfrunta lucrurile cele mai dificile, nu numai curaj, ci acel sentiment că fac tot ce trebuie.

Pe data de 9 februarie, avem Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător. Să nu uităm că Luna Plină este totuși un aspect de opoziție. Din punctul de vedere al astrologului ZODIACOOL, opoziția este un aspect benefic sau dimpotrivă, stresant, funcție de abilitatea nativului de a face fie competiție fie complementaritate. Sufletui, intuiția, te face vizibil, îți conferă posibilitatea de a te face remarcat, benefic este să fii generos cu cei din jur.

Mai ales că Luna este în domeniul banilor pentru acești nativi și actele de caritate au un impact foarte important, cu condiția ca ele să nu fie făcute pentru că a spus astrologul, ci din convingere. Luna Plină poate fi o împlinire a ceea ce s-a întâmplat în jurul datei de 24 ianuarie.

Horoscop lunar Rac dragoste

Luna Nouă din 23 februarie, în Pești, aduce nativul în starea de a începe ceva. Din punct de vedere emoțional, are un minim: fie este distant și impasibil, fie devine distant și impasibil pentru că sentimentele i-au fost puse la încercare și intră într-un fel de program de autoprotecție. A dorit să facă o călătorie lungă, interesantă, și nu a reușit, a dorit o școală înaltă și a „picat”.

Persoana de la care avea de învățat ceva l-a certat. Sau, pur și simplu, începe ceva pe cont propriu sau măcar începe să planifice viitoarea lui cale de evoluție spiritială și intelectuală. Atenție la Mercur, deoarece este retrograd exact în acea perioadă și trebuie să aveți o atenție mai mare la detalii și la informații în general. Este bine ca nativii să fie atenți la elemente care le pot fi ascunse, pe moment.

Sau pur și simplu au o revelație și abilități, posibilitatea de a-și însuși noi informații, noi cunoștinte crește. Poate este momentul să renunțați la unele dintre concepțiile pe care le aveți pentru a lăsa loc la noi reguli, la o filozofie nouă de viață sau măcar la capitole noi pentru a vă extinde aria.

Horoscop lunar Rac sănătate

Din punct de vedere al sănătății, părțile cele mai afectate ale corpului sunt articulațiile, în special genunchii, pielea, fierea, aceasta în cazul în care nativii nu încearcă să fie armonioși în relații. Tălpile picioarelor pot fi afectate în cazul în care nativul nu manifestă empatie, iubire necondiționată, un fel de abandonare într-un ideal găsit pe care îl au sau l-au avut într-o persoană care i-a ajutat cândva.

Pot apărea retenții de apă, probleme cu unghiile, bătături, poate chiar mici accidente. Nativii pot avea probleme cu organele genitale. Sunt predispuși și la afecțiiuni psihice, depresii, etc. Găsiți sau doriți să ascundeți niște lucruri și aceasta vă afectează nervos.

 Dar... Toate acestea sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze vreuna dintre aceste afecțiuni. Astrologii ajută nativii, printr-o atitudine corectă, să evite suferințele, să grăbească vindecările, să evite recidivele. În cazul în care apar simptome precise, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

 

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!