Horoscop luna februarie 2020 Pesti: va retrageti in sine

Nativii Pesti au avut in luna ianuarie un maxim in ceea ce priveste rascoala pe care au creat-o in grupul de prieteni. Sunt nativi care au schimbat complet grupul

Sunt nativi care pur și simplu au prieteni noi și cu aceștia au un altfel de abordare. Dar mai important și mai important este modul în care nativii se raportează la prieteni pentru o perioadă, tocmai perioada de maxim al aspectului care s-a produs, după care se reconsideră față de aceștia.

Horoscop lunar Pesti general

Ei bine, în luna februarie, lucrurile sunt împărțite. O parte dintre nativii care au avut o mare dezamăgire de la prieteni, se vor replia, se vor retrage în sine, se vor gândi cu ce au greșit față de cei din apropierea lor. O altă parte a nativilor au un moment în care abandonează grupul și o perioadă, de câteva săptămâni, în care simt nevoia să se reculeagă, simt nevoia de singurătate.

Pentru toți însă, Soarele în casa a XII-a, e semn că trebuie să manifeste iubirea necondiționată. Astrologul ZODIACOOL crede că acesta este adevăratul test: iubiți-i și pe aceia care v-au dezamăgit, iubiți oamenii și atunci când simțiți nevoia de retragere, de relație cu Dumnezeu și numai cu El.

Există o relaxare și aceasta e de la sfârșitul lunii ianuarie: Luna Neagră părăsește zodia Pești și intră în zodia Berbec. Nativii încep să simtă din plin acest ingres. Există o relaxare. Mai ales că Luna Neagră are cele mai putenice influențe asupra zodiilor de apă. Pe toți ne-a bulversat emoțional, dar pe nativii Pești din cale afară. Au simțit o nemulțumire față de ei înșiși.

Au avut impresia că nu sunt apreciați suficient, că nu au calitățile necesare pentru a fi apreciați, deci nici nu merită mai mult! De aici irascibilitate, sentimente confuze, invidii. Dar mai ales frici. Frica de oameni, ei care sunt dedicați oamenilor necondiționat! Poate acesta este pe undeva motivul pentru care a intervenit și criza în cadrul grupului de prieteni. Au fost năzuroși, nemulțumiți, neprietenoși într-un cuvânt! Deci toate acestea se vor estompa ușor.

Influențele pe care Luna Neagră le aduce se vor distanța de energiile interioare ale nativilor Pești, dar vor rămâne pentru încă o perioadă în personalitatea acestora. Impresia celor din jur este că nu s-a schimbat nimic, rămân aceiași nemulțumiți. Astrologul ZODIACOOL consideră că nu este un capăt de țară, acestea se pot rezolva cu puțină voință din partea nativilor și cu conștientizarea faptului că în interior energiile nu mai sunt deviate de influențele Lunii Negre.

Încep niște influențe pe care zodia Berbec le aduce nativilor Pești: impulsivitatea, nemulțumirea cu ceea ce au, bani mai mulți. Dar despre acestea vom vorbi lunile viitoare, când aspectul devine mai accentuat. Mercur, planeta care guvernează mișcarea și comunicarea, începe mișcarea de retrogradare pe data de 17 februarie, pe casa I a nativilor Pești, în domeniul personalității.

Horoscop lunar Pesti profesional

Nativii au o lipsă de coordonare și pragmatism care vine din toate părțile: dacă au un Neptun guvernator (visători), îl au și pe casa I (și mai visători), numai, numai Mercur retrograd nu le mai lipsea! Nativii au de manifestat o voință puternică pentru a se menține cu picioarele pe pământ. Sau au nevoie de cineva care să îi ajute să treacă peste această perioadă.

Din grupul de prieteni este posibil să existe cineva de la care nativul poate avea îndrumare și sprijin. Din punctul de vedere al astrologului ZODIACOOL, toate perioadele trebuiesc trăite. Aceasta are farmecul ei. Dar tot menirea astrologului este aceea de a ajuta nativii să poată trăi în societatea aceasta.

Profesional, perioada pe care o trăiesc nativii Pești le poate aduce niște necazuri pentru că sunt percepuți ca fiind cu atenția în altă parte. Deci aici trebuie să se mobilizeze nativii, pentru a reuși să se achite de obligații fără a avea neplăceri.

Horoscop lunar Pesti dragoste

Relațiile romantice sunt tensionate până pe la mijlocul lunii februarie, când tensiunile dintre Marte și Venus se opresc.  Este foarte posibilă o legătură cu o persoană care are legătură cu profesia, cu locul de muncă. Fie că este o nouă relație, la serviciu, fie iubitul/iubita are o influență pozitivă asupra profesiei, poziției spciale, în această perioadă. Avem un Venus în conjuncție cu Luna Neagră, pe 9 februarie.

În această zi, ± 2-3 zile, rămâneți pe atitudini obișnuite, nu încercați lucruri noi, să lămuriți situații delicate, să vă aventurați în relații noi, mai ales aventuri romantice. Faptul că nativii sunt mai cu capul în nori este observat și de cei de acasă, care imediat îi apostrofează! O perioadă bună de timp, nativii Pești au fost mai retrași și este de dorit să nu încerce acum lucruri noi sau inedite.

Astrologul ZODIACOOL anunță nativii Pești că în curând Nodul Nord, numit și Capul Dragonului, va intra în domeniul iubirii și atunci este foarte posibil ca foarte mulți nativi Pești să se îndrăgoastească, să reînvie o relație care a intrat în rutină, să aducă în viața lor acea relație pe care poate cei mai tineri, și nu numai, o așteaptă. Ceea ce eventual nu merge acum, mai este un foarte scurt timp, zile, când lucrurile vor începe să se dreagă.

Luna Plină, din Leu, din data de 9 februarie, se așează pe casa a VI-a, cu Soarele în casa a XII-a. Este un aspect care privește zona de muncă fizică și de relație cu angajații, colegii. Nativii au autoritate, sunt auziți, apreciați. Acest lucru obligă la o atitudine plină de generozitate și înțelegere pentru cei din jur, mai ales pentru aceia care depind de ei.
Luna Nouă din data de 23 februarie se formează pe casa I, în zodia Pești.

Aveți nevoie de ceea ce ați dobândit în momentele de reculegere, retragere, rugăciune. Aveți nevoie de acel ceva pe care l-ați găsit atunci când v-ați analizat în cel mai mic amănunt. Transformările care au avut loc pe 12 ianuarie, în relația cu Dumnezeu și cu tot ce vă înconjoară, și cu voi înșivă, acea abandonare de tot ce este material, acum își arată roadele tocmai pe domeniul material. Începeți ceva! Construiți în personalitatea voastră și simțiți nevoia să arătați lumii asta.

Horoscop lunar Pesti sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aveți de rezolvat problemele legate de relația cu prietenii într-un mod înțelept și corect. Revoluția care a avut loc nu trebuie să lase loc de resentimente. În cazul în care dați dovadă de orgoliu, vă pot fi afectate oasele, articulațiile, în special genunchii și pielea. Aveți nevoie de momente de retragere, meditație, de relație cu Divinitatea, acestea fiind acelea care vă pot scuti de suferințe, la nivelul șoldurilor.

Și mai ales, comunicați cu cei din jur și iubiți necondiționat. Încercați să vă atingeți idealurile și să vă deschideți spre noi idealuri pentru a ameliora probleme legate de laba piciorului și sistemul limfatic. Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!