Horoscop luna februarie 2020 Leu: aveti parte de functii noi

Desi nativii Leu sunt persoane foarte autoritare, care nu accepta decat „Nr. 1”, in luna februarie 2020, acestor nativi le este recomandat sa stea in planul doi

Știu că Leilor le place să fie în atenția celor din jur, dar astrologul ZODIACOOL le atrage atenția că există situații în care „planul 2” te pune în valoare mai mult decât centrul scenei. De data aceasta, cu cât doresc mai mult să iasă în față, cu atât mai mult pierd! Și mai este un lucru de care nativul Leu să țină cont: ei oricum ies în evidență, oricum au un ceva care face ca să fie observați, și în acest moment acel ceva este să stea deoparte și să servească.

Horoscop lunar Leu general

Poziția de asistent, adjunct, secretar, persoană care ajută, ține locul, notează, servește celui care este numărul unu sau servește celor foarte mulți, alături de care își desfășoară activitatea este remarcată. Nativul Leu muncește și acasă, muncește și la serviciu, este o perioadă în care îi este testată răbdarea, până la urmă.

Niște treburi mărunte care de obicei plictisesc, cărora de obicei Leul nu le dă atenție, sunt acum în centrul preocupărilor și chiar aceste mărunțișuri prind. În această perioadă, nativii Leu sunt foarte analitici, au răbdare să studieze, să analizeze în cele mai mici amănunte, lucru care până acum i-ar fi scos din fire. Tocmai din aceste analize, Leii pot ajunge la niște concluzii și pot să își dezvolte puterea de înțelegere.

Totul este să nu se lase ispitit, să abandoneze! Pe de o parte, nativul are mult de lucru și nu este mulțumit în continuare și are senzația că această poziție în care se află acum îi știrbește din posibilitatea de a accede la aceeași treaptă ierarhică pe care o visează. Pe de altă parte, nativii Leu au avut parte de onoruri și funcții, care toate reprezintă responsabilități în plus și doresc cumva să se elibereze de datorii și să se dedice unor activități cu mai puțină bătaie de cap.

Există și nativi care acum se află într-o funcție importantă. Oricât de mare șef este, există un cineva peste el. Și e bine ca pe acel cineva să îl servească pentru că în acest fel iese în evidență. Și mai ales, tot timpul are de manifestat o calitate a lui, și anume generozitatea, grija, mai ales, de aceia care depind de el.

Nu știu dacă va avea de câștigat neapărat bani sau neapărat îmi plan material dar în plan spiritual și intelectual și moral va avansa niște trepte. Astrologul ZODIACOOL îi atenționează pe nativii Leu cu privire la falși sfătuitori, persoane în care aparent pot avea incredere, dar care se pot dovedi cei mai subtili și mai ascunși intriganți. Nativii au șansa să îi descopere, dar dezamăgirea poate fi mare.

Acum, în luna februarie 2020, nodul Nord arată către casa a XII-a, și nu le strică nativilor Leu să meargă puțin spre spiritualitate. Dumnezeu poate fi cel mai bun sfătuitor, mai ales acum.

Horoscop lunar Leu dragoste

În dragoste, astrologul ZODIACOOL vede niște nemulțumiri legate tot de acei sfătuitori falși. Mai există o parte a nativilor care consideră că iubirea trebuie să fie în concordanță cu niște teorii pe care nativii și le-au însușit de-a lungul anilor și realitatea este puțin altfel. Lăsați sentimentele să se manifeste și nu mai faceți atâta filozofie! Și mai ales nu vă manifestați față de partener, iubit, iubită.

La sfârșitul lunii, elementele tensionante se mai destramă și veți vedea lucrurile altfel. Relațiile de cuplu se pot „îmblânzi” între 10 și 18 februarie. Relația cu copiii poate fi puțin cam aspră și acolo sunteți predispuși să fiți cam impulsivi. În loc de aceasta, antrenați-I la activități sportive pe care să le practicați împreună și pe această cale există și posibilitatea de comunicare, de apropiere, descărcare de energii suplimentare, pe lângă avantajele sportului în general.

Mercur retrogradează din data de 17 februarie pe domeniul  lucrurilor ascunse. Poate că este o poziție bună pentru că, fie că informația bate pasul pe loc, fie că sunt lucruri pe care le puteți intui pentru viitorul apropiat, fie vin informații care vă sunt de folos când planeta va reintra în mers direct, pe 10 martie, deci indiferent în ce situație vă aflați, fenomenul vă poate  ajuta. Atenție ce spuneți, la deplasările scurte, să nu fie cu peripeții. Nu grave, mai degrabă amuzante când le rezolvați, dar neplăcute pe moment.

Horoscop lunar Leu social

Tot pe 17 februarie, Marte intră în Capricorn, pe domeniul relațiilor de munca și muncii de rutină. Reacțiile, mai ales față de angajați, devin mult mai cerebrale, nativii gândindu-se în primul rând dacă o reacție agresivă este sau nu de folos cuiva. Luna Plină în Leu, din data de 9 februarie, poate fi un moment al vostru în special. Vă dă voie să fiți cât mai vizibili se poate.

Vă puteți afirma personalitatea, creativitatea, aveți o energie deosebită. Luna Plină din 9 februarie poate să fie în legătură cu ceva ce a început la momentul de Lună Nouă, din luna ianuarie. Pe de altă parte, țineți cont de faptul că Luna Plină este un aspect cu opoziție, care poate fi manifestat ca un moment de competitivitate dintre voi și partener sau poate fi manifestat mult mai firesc, să intri cu partenerul într-o relație de complementaritate.

Pe 23 februarie, avem Luna Noua în domeniul științele aculte, lucrurilor ascunse, germenilor care stau să încolțească. Misterul transformării și al renașterii. Acolo se întâmplă ceva, încolțesc niște germeni cu impact asupra vieții profesionale. Vin să completeze exact ceea ce lipsea. Sau există posibilitatea să găsiți ceva ce vi s-a ascuns până acum și acel ceva să vă fie exact lucrul care vă lipsea pentru a accede la o poziție socială mai bună.

Și domeniul moștenirilor este posibil să vă intereseze, să administrați niște bunuri moștenite, etc. Mai este posibil să aveți de luat un credit și acesta să vi se aprobe.

Horoscop lunar Leu sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt cele specifice întregului an 2020: picioarele, fierea, pielea, sistemul limfatic. De la șolduri și până la labele picioarelor, nativii sunt afectați. În special genunchii, fierea, piele pot suferi dacă nativii Leu nu înțeleg că lucrurile mărunte pot aduce beneficii uriașe.

Nativii au de găsit niște soluții într-un domeniu ascuns. Poate trebuie să lase să încolțească ceva tainic. Poate este nevoie de un process de regenerare pe care, dacă nativul se încăpățânează să îl împiedice și se atașează de trecut, poate să îi fie afectate labele piciarelor și sistemul limfatic. Astrologul ZODIACOOL atrage atenția asupra predispoziției la accidente sau intervenții chirurgicale.

Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!