Horoscop luna februarie 2020 Fecioara: creativitatea este punctul forte

Nativii Fecioara au o luna februarie in care toata atentia le este orientata spre domeniul pasiunii, creativitatii

Iubirea, dragoatea copiilor, preocuparea pentru aceștia sunt în atenția acestor native. Marile transformări care au avut loc în luna ianuarie au transformat acest domeniu radical și acum nativii sunt în situația de a se obișnui cu schimbarea și de a încerca să regenereze acele părți la care au trebuit să renunțe pentru a lăsa loc la nou.

Horoscop lunar Fecioara general

Nodul Nord este îndreptat spre casa prietenilor, casa acelora dintre oamenii de lângă ei cu care împart un anumit interes, o anumită preocupare: cluburi, partide politice, echipe sportive, chiar grupul de prieteni. Spre aceștia se poate îndrepta o parte din creativitatea pe care nativii o au din belșug acum și aproape tot anul 2020. Aceasta vine într-un fel din trecutul nativilor, poate o consecință a unor fapte trecute bune sau rele, nu știm, numai nativul poate știi.

Astrologul ZODIACOOL consideră că e bine ca nativul Fecioară să se integreze în grupuri de persoane cu care să împartă preocupările, hobby-urile. Poate să organizeze cu aceste grupuri de prieteni o vacanță de vis. Este bine ca orice face cu pasiune să încerce să realizeze în cadrul unui grup. Luna Neagră însă a ieșit din casa parteneriatelor, căsniciei, relațiilor.

Nativii Fecioară nu mai au nemulțumiri și așteptări absurde de la parteneri. Trecând la relațiile personale, horoscopul arată că există totuși posibilitatea unor neînțelegeri cu partenerul de viață, deși comunică foarte bine, aș putea spune că sunt pe aceeași lungime de undă. Presupun, având în vedere aspectele, că este vorba și de o neînțelegere între partenerul sau partenera de viață și părinții nativului.

Sau neînțelegerile cu partenerul de viață provin din diferitele aranjamente pe care fiecare dintre aceștia doresc să le facă în casă și nu cad de acord. Vestea bună este că spre sfârșitul lunii aceste neînțelegeri se vor atenua. Este posibil ca nativul Fecioară să facă niște greșeli în casă, cu familia parentală sau este prea impulsiv și este posibil ca însăși partenerul de viață să îi facă observații cu privire la relația cu aceștia, în special cu părinții.

Nativul are o relație bună cu copiii, relație foarte profundă. Sunt dispuși să îi învețe, să îi ajute să crească, discuțiile sunt sufletești, dar foarte elevate. Este posibil chiar să existe discuții cu privire la ce școală să urmeze copilul. Sau numai faceți lecții împreună! Despre relația cu copiii și de cum s-a transformat aceasta pe 12 ianuarie, veți învăța mai multe o dată cu conjuncția Jupiter-Pluton care se apropie!

Horoscop lunar Fecioara dragoste

În dragoste, nativii Fecioară sunt foarte pasionali. Poate să fie vorba de o relație nouă, poate să fie vorba de o relație veche care mocnea și acum se reaprinde, efectiv nativii au de regenerat tot ce ține de iubirea pasională.  Schimbările din 12 ianuarie au făcut ca lucrurile să reînvie și să aibă acea vigoare a lucrului tânăr, nou, care crește.

Din data de 17 februarie, Mercur retrogradează și pentru nativii Fecioară această retrogradare are loc chiar pe domeniul relațiilor, căsătoriei, relațiilor de parteneriat. Acestea, pentru unii dintre nativi, pot cunoaște un regres. Dacă au pornit o afacere nouă, un contract nou, o relație nouă, acestea pot să regreseze sau să bată pasul pe loc.

Dacă nativii se gândesc la o căsătorie, de asemenea, se poate simți o încetinire sau apar niște piedici. Dacă nativii sunt pe calea unei despărțiri, din nou, pot avea piedici în stabilirea condițiilor. Dar mai pot fi lucruri care se arată, care constituie „un ochi aruncat spre viitor”, respectiv către perioada de după 10 martie, când planeta intră din nou în mers direct.

Pot să vă survină informații sau situații care să constituie o avanpremieră pentru această perioadă de după 10 martie și e bine ca în domeniul relațiilor și parteneriatelor nativii să fie atenți la informațiile pe care le primesc, la lumea cu care intră în contact,  pentru că după 10 martie tot ce se întâmplă în perioada aceasta de retrogradare poate să le fi de mare folos.

Luna plină din data de 9 Februarie, în Leu, le dă ocazia nativilor Fecioară să se vadă pe ei înșiși și această oglindă în care se văd, și în care își văd  foarte bine, mai ales defectele, dar e posibil pentru unii dintre nativ să își vadă și calitățile, această oglindă este reprezentată de partenerul lor.

Fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de un partener de afaceri, fie că este vorba de un alt fel de parteneriat, client, furnizor, indiferent cu cine are o relație de parteneriat, le poate indica nativilor câte ceva despre ei înșiși.

Mai ales le poate aduce în față ceva ce au făcut în trecut și care poate avea consecințe în momentul de față și aceste consecințe îi pun efectiv față în față cu ei înșiși. Unii dintre nativi au ocazia acum să își arate toate calitățile de buni părinți. Mulți, în această perioadă, se ocupă de copii, își exprimă emoțiile. Dar cu foarte mult curaj exprimă, mai ales, ce le spune inima!

Pe data de 17 februarie, Marte intră în Capricorn, pe domeniul iubirii și pasiunii, și pe acest domeniu veți fi mult mai activi. Dar și mai impulsivi. Acest lucru este bine pentru crativitate, dar nu și în relație de iubire. Pe 23 februarie, avem Lună Nouă în domeniul parteneriatelor, căsniciei, relațiilor în general. În special este vorba de armonizarea relațiilor de orice fel.

În căsnicie sau într-un parteneriat de afaceri este acest aspect de Lună Nouă, se va întâmpla ceva nou. Fie că în parteneriatul actual, în relația actuală nativul Fecioară are un palier, a încheiat o anumită etapă și începe o nouă etapă, fie pur și simplu încheie noi contracte.

Unii dintre nativi, cei care sunt singuri, se gândesc foarte serios să se căsătorească. Mai sunt și situațiile acelea mai nefericite în care cei care sunt într-un parteneriat se gândesc să se despartă. Astrologul ZODIACOOL însă crede că mai degrabă aspectul anunță uniuni decât despărțiri.

Horoscop lunar Fecioara sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt cele specifice întregului an 2020: picioarele, fierea, pielea, sistemul limfatic. De la șolduri și până la labele picioarelor, toți nativii sunt afectați. Nativii au de manifestat pasiunea în mod special. Dar este nevoie de un grup de prieteni, de camarazi, în mijlocul cărora să se manifeste. În caz contrar, se pot aștepta la niște acumulări de energie.

Cel mai periculos, pentru nativi, este să aibă acea aroganță, orgoliu de a crea ceva pentru propria imagine. În acest caz, se pot aștepta la afecțiuni ale articulațiilor, în special genunchii, la afecțiuni legate de fiere. Labele picioarelor și sistemul limfatic pot fi afectate dacă nativul nu manifestă generozitate și iubire necondiționată, în special când este vorba de parteneriate. Dar...

Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Fecioară

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!