Horoscop luna februarie 2020 Capricorn: rezolvati probleme financiare

Nativii zodiei Capricorn incep luna februarie cu un sentiment de usurare

Dacă trecerea Soarelui prin casa I trebuie să fie o perioadă de vizibilitate, energie, căldură sufletească, ar trebui să încălzească inima destul de pragmatică a nativilor Capricorn. De data aceasta, trecerea Soarelui a agitat și mai mult lucrurile, deoarece a constituit a patra planetă în casa I, casa lui „eu sunt”. Practic, nativul nu mai știa cine este și ce vrea. Acum s-a mai relaxat, dar puțin.

Horoscop lunar Capricorn general

Trebuie să acceptăm că nativul Capricorn se găsește după transformările din 12 ianuarie. Este puțin forțat să spun că transformările au avut loc pe 12 ianuarie. Ele au început mult mai devreme și mai durează încă câteva săptămâni bune, acționând, pentru acești nativi, pe domeniul personalității. Influența asupra personalității a fost accentuată de prezența Soarelui, Mercurului și a lui Jupiter, pe lângă aspectul de conjuncție Saturn-Pluton.

Am făcut această scurtă recapitulare ca să înțelegeți că nativii Capricorn sunt epuizați și ieșirea Soarelui din casa I constituie o adevărată relaxare. Ce bine ar fi să poată face un pas înapoi și să încerce să se privească din afară! Este un exercițiu de imaginație, dar foarte util în această lună februarie.

Horoscop lunar Capricorn profesional

Astologul ZODIACOOL vede în harta nativilor Capricorn, din februarie, cum preocuparea majoră a acestora a trecut pe casa a II-a, a banilor munciți, a bunurilor personale de valoare. Și a mai trecut parțial pe domeniul comunicării și mișcării. Deci ne mișcăm, comunicăm, pentru că avem nevoie să ne asigurăm veniturile fără de care în ziua de azi nu se poate concepe o viață într-o comunitate oarecare.

Scurtele deplasări pot să îi facă chiar plăcere nativului Capricorn. Sau sunt deplasări pe care nativul le face cu o persoană plăcută, care îl atrage și în acest fel o delegație devine o plăcere. Prezența lui Neptun în casa a III-a, a comunicării, poate aduce vești sub forma unor revelații, gânduri, idealuri care se arată într-o suită de mesaje destul de incoerente, la prima vedere. Dar, dacă sunt studiate la alt nivel devin inteligibile și pot reprezenta adevărate informații, nu mai spun de utile că se înțelege.

Profesional deci, sunt în mișcare. Îi interesează banii și pentru orice nativ din societatea modernă, aceasta înseamnă 90% profesie, muncă. Pentru că este atât de importantă mișcarea în această perioadă, trebuie să amintim că Mercur, planeta care guvernează mișcarea, comunicarea și tranzacțiile, retrogradează din data de 17 februarie pe domeniul banilor și valorilor pe care nativul le deține personal.

Sunt de evitat, în această perioadă, investițiile, tranzacțiile importante, schimburile valutare, speculațiile financiare în general. Astrologul ZODIACOOL e de părere că trebuie mers pe rutină. Drumurile pe care nativul le face pentru a-și rezolva probleme financiare sau de administrare a valorilor personale sunt drumuri care se pot încurca, pleci undeva și ajungi în altă parte. Mesajele care vin pot fi eronate, întârziate sau vin prea repede și nu înțelegi nimic.

Dar, perioada de retrogradare poate aduce informații de anticipare a unor evenimente care au loc după data de 10 martie, când planeta intră din nou în mers direct. Tot pe 17 februarie Marte intră în Capricorn. Reacțiile sunt foarte evidente, Marte aflându-se pe Ascendentul nativilor. În această zi este posibil ca nativii să fie ceva mai impulsivi. Dacă folosesc energie marțiană ca pentru inițiative, în varii domenii, aleg varianta cea mai constructivă.

Nativii Capricorn sunt destul de pragmatici și un Marte nu prea are șanse să agreseze pe cineva decât dacă altfel nu se poate, dar de obicei există o soluție pașnică în aproape toate situațiile.

Horoscop lunar Capricorn dragoste

Relațiile romantice sunt tensionale până în jurul datei de 9 februarie. Nativul se arată destul de retras, în ciuda faptului că partenerul/partenera ar avea chef de discuții, plimbări. Dar acest lucru se întâmplă numai până în 17 februarie, când Marte îi dă nativului Capricorn un impuls și acesta devine ceva mai comunicativ.

Zilele de 19 si 20 februarie pot fi, pentru nativii Capricorn, extrem de agitate. Au nu mai puțin de cinci planete pe casa I, fiecare dintre acestea cu propriile vibrații cu care încearcă să-i influențeze personalitatea: Luna, Marte, cei doi puternici, Jupiter și Saturn, și misteriosul Pluton. Nativul își schimbă atitudinea de la o oră la alta, aceste aspecte pot duce chiar la stări de depresie pentru că nu înțelege ce vrea, ce are de făcut.

Dar există și remedii, orientarea unei părți din această energie uriașă pe care o au pe personalitate spre parteneriate: partenerul de viață cu părerile și interesele lui, partenerii de afaceri, clienți, etc. Părerea acestora, interesele acestora, parteneriatul în sine poate da nativului niște repere. Insist, deoarece această stare de „nu știu cine sunt de fapt” poate dura până când Saturn părăsește zodia Capricorn, respectiv până pe 22 martie.

Luna Plină, în Leu, din data de 9 februarie se așează pe Casa a VIII-a: ceva se ascunde. Poate are legătură cu momentul de Lună Nouă din ianuarie. Este o împlinire în domeniul lucrurilor ascunse. Căutați ceva de ceva vreme? Vă înteresează misterele? Poate științele oculte? Este timpul să găsiți acel ceva.

Dacă punem în legătură cu preocupările nativilor Capricorn pentru bani și deplasări, pentru ocupația care îi aduce veniturile proprii, atunci este foarte posibil să vi se arate mai explicit spre ce vă puteți îndrepta. Poate începeți să studiați din științele oculte. Dar tot acest domeniu este și acela al banilor altor oameni: partenerul de viață, moșteniri, credite, etc.

Unii nativi pot avea în acest domeniu o implinire: i se aprobă un credit, reușește să achite un împrumut, vine partenerul cu un ajutor financiar, familis îl solicită să administreze niște fonduri comune, eventual o moștenire.

Horoscop lunar Capricorn sănătate

În ceea ce privește sănătatea, aspectele sunt legate în special de picioare, piele, sistemul limfatic. Aveti de trecut testul detașării de problemel materiale.

Bucurați-vă de viață, de ceea ce aveți și în acest fel evitați probleme legate de laba piciorului. Și mai ales, iubiți necondiționat! Nu contează cum și pe cine, acest gen de iubire e la liber! Dai și primești cât dorești! Un motiv pentru care nativii pot avea probleme legate de genunchi este un fel de orgoliu, în unele situații chiar acea aroganță a omului care le știe pe toate, care este reponsabil de cei din jur.

Devine sever, inclusiv cu el insuși. Evitați aceste manifestări pentru a vă proteja zona genunchilor, pielea, unghiile, părul. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli.

Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!