Horoscop luna februarie 2020 Berbec: aveti de invins noi ispite

Cel mai important aspect cu care se confrunta nativii Berbec in luna februarie este trecerea Lunii Negre din Pesti in Berbec

Ingresul a avut loc pe 27 ianuarie, tocmai bine ca să înceapă să se resimtă din februarie, lună care poate fi cea mai dificilă, este așa numita perioadă de acomidare. Nativii Berbec au de învins noi ispite, având de parcurs câteva luni în care Luna Neagră, cunoscută și sub numele de Lilith, le traversează domeniul personalității.

Horoscop lunar Berbec general

Ceea ce vă va prezenta astrologul ZODIACOOL în continuare este valabil de acum înainte timp de nouă luni, dar, cum am mai spus, primele luni sunt cele mai grele, nativul nefiind încă obișnuit cu provocările Lunii Negre, nu are încă reacții, nu are încă experiența unor greșeli pe care le poate face. Greșelile sunt destul de greu de evitat atunci când este vorba de Luna Neagră.

Dacă este abil, nativul Berbec poate să folosească drept experiență perioada martie - decembrie 2011, când, de asemenea, Lilith le-a traversat „teritoriul” și de care ar trebui să încerce să își amintească. Probabil că se știe, dar este bine să reamintim că femeile sunt mai afectate de Luna Neagră decât bărbații. Și aceasta din cauză că la doamne factorul emoțional este predominant, iar Luna Neagră are influență în primul rând asupra emoțiilor.

O dată acestea afectate, restul vin de la sine: gesturi necugetate, vorbe aiurea, acțiuni care se întorc împotriva ta, impulsivitate exagerată etc. Dar asta nu înseamnă că domnii sunt scutiți de efectele negative. Și nici nu înseamnă că nu pot beneficia de ceea ce Luna Neagră le poate oferi. Pentru că, în astrologie, nimic nu este 100% benefic sau mai puțin benefic. Beneficitatea are nuanțe.

Horoscop lunar Berbec previziuni

Se mai știe că planeta Saturn este cea care poate ține piept Lunii Negre. Și nu Saturn este acela care ține piept, noi suntem aceia care activăm vibrațiile planetei și contracarăm relele. Deci, ca să reformulez cumva. Nu numai că îi poate ține piept, dar Saturn este acela care poate să scoată de la Luna Neagră beneficiile pe care le oferă. Pentru că în astrologie, stele, planete, asteroizi, puncte matematice, niciunele nu sunt nici bune, nici rele.

Fiecare dintre acestea reprezintă niște unelte care ne sunt date, cu anumite calități, pe care nativul le deține și cu care poate face orice, în funcție de natura vibrațională a nativului, de starea acestuia, de conjunctură, și în cazul Lunii Negre, de cum se lasă ispitit sau de cât de tare este. Tăria stă în felul în care știm să îl folosim pe Saturn! Luna Neagră este în Berbec, zodia lui „eu sunt”, zodia lui „numai cum vreau eu”, „numai ce vreau eu”.

Observați că nu am folosit „ce doresc eu”, ci „ce vreau eu”! Și nu întâmplător. La Berbec este mai mult decât dorință, voință. Indiferent ce își dorește, este mult mai important ce VREA! Ce poate să ispitească Lilith în acestaă zodie? Lăcomia, comoditatea dusă până la exagerare, senzulaitatea exagerată și folosită ca armă, risipa de bani, adminiatrarea defectuoasă a bunurilor.

Cum se manifestă Luna Neagră în Berbec, la ce să se aștepte nativii? La ce să ne așteptăm noi de la aceștia? Nativii au o carismă deosebită manifestând un fel de fascinație pentru cei din jur, în special pentru aceia de sex opus. Are un comportanment care ține mai puțin cont de reguli ca de obicei. Poate avea reacții compulsive, reacții de-a dreptul agresive pentru situații în care poate altfel nu ar fi manifestat niciun fel de nemulțumire. Forța fizică este accentuată.

Cu toate acestea, se confruntă cu o nemulțumire de sine. Vrea mai mult, și mai mult. Nu în sensul de a face mai mult, care ar fi sensul bun al lucrurilor. Nu! Dorește în mod special să fie prețuit și prețuirea celor din jur nu ajunge niciodată să îi satisfacă plinătatea de sine. Confruntarea cu obstacolele îi crează adevărate crize de personalitate. Mai sunt fricile, tipice Lunii Negre.

Ca și vibrații pozitive pe care nativul le poate folosi, astrologul ZODIACOOL menționează că Luna Neagră aduce nativilor forță fizică și creativitate, farmec și spirit de inițiativă, calități care folosite judicios pot aduce realizări remarcabile. Folosirea acestor abilități într-un mod non-impulsiv este un mod de a folosi energiile pe care le aduce Luna Neagră în viața nativilor Berbec o dată cu trecerea ei în această zodie.

Horoscop lunar Berbec profesional

Nativii Berbec încep luna februarie cu o îngrijorare pentru niște bani, poate niște restanțe pe care așteaptă să-i fie plătite în cursul zilelor care urmează. Pe data de 3 februarie are mari șanse să primească recompensa așteptată.
După astrologul ZODIACOOL, în domeniul profesional este nevoie de voința nativului de a accepta schimbarea, că este nevoie să înceapă ceva, un pic mai îndrazneț decât a fost până acum.

Așa cum spuneam și în horoscopul general, nativii Berbeci au șansa ca în perioada care urmează să câștige bani din activități mai puțin obișnuite sau pur și simplu să se elibereze de o slujbă care îi ținea legați de un loc sau de o activitate care pentru nativi părea foarte restrictivă. Este posibil și ca după o perioadă în care munca nu le-a fost recompensată să vină niște plăți restante.

În perioada februarie 2020, nativii au o poziție bună în cadrul colectivului din care fac parte, au o relație bună cu colegii și reușesc să își impună chiar niște idei în care cred cu tărie. Curajul de a începe ceva nou poate veni în jurul datei de 20 februarie. Atenție ca Luna Neagră să nu le inspire mai mult curaj decât au nevoie. Deci recurgeți la măsurile lui Saturn!

Este bine ca nativul să își controleze reacțiile pentru ca, în extazul momentului, să nu reacționeze deplasat. Și mai ales să nu își asume mai multe merite decât este cazul. Din punct de vedere profesional, luna se termină bine. Are o zonă realistă, ideile lui sunt clare și reușește să concretizeze niște lucruri care par că efectiv îi dau sentimentul că este liber să se exprime, să gândească, să facă lucrurile așa cum crede el, oricât de îndrăznețe ar părea. Aș putea spune că beneficiază de inspirație divină!

Horoscop lunar Berbec dragoste

În dragoste, are ceva tensiuni. Se cam bat cap în cap dorințele cele mai profunde, o abandonare în brațele persoanei iubite cu niște reguli trasate odată. O persoană cu influență asupra nativului nu este de acord cu relația în care este sau dorește să fie implicat. În jurul datei de 10 februarie, lucrurile par să se mai calmeze.

Astrologul ZODIACOOL atrage atenția că mai există posibilitatea ca, după o perioadă tensionată în relații, nativul Berbec să aibă niște discuții contradictorii cu famiia, poate cu părinții, care nu sunt de acord cu relația în care este implicat. Mai sunt o parte dintre nativi care au găsit alinare sufletească în afara căminului conjugal și se hotărăsc să părăsească casa, interesați în această perioadă de propria libertate.

Horoscop lunar Berbec sănătate

Sănătatea, pentru acești nativi, ține de toxine și de anumite afecțiuni care sunt rezultatul unor aventuri galante! Schimburile la nivel celular se fac destul de greoi. Pe de altă parte, sistemul imunitar este slăbit. Poate cel mai periculos pentru starea de sănătate a nativului Berbec este faptul că este preocupat până la obsesie de problemele de serviciu.

Stresul provocat de grijile profesionale provoacă și eliminarea greoaie a toxinelor, și problemele de la nivel celular. Pot apărea și probleme respiratorii tot datorate stresului acumulat la serviciu. Dar... Toate aceste probleme de sănătate semnalate de astrologul ZODIACOOL, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nativul nu este obligatoriu să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru îmbolnăvire, pentru a evita recidivele. Dar dacă apar simptome, mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!