Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Rac decembrie 2020

Horoscop lunar: in Decembrie, nativul Rac are parte de cateva tensiuni profesionale, posibil sa-si schimbe locul de munca sau partenerii de afaceri

Nativii zodiei Rac au avut o perioadă în care s-au petrecut foarte multe schimbări în zona relațiilor. Unii dintre nativi au avut, din păcate, probleme cu partenerul de viață.

Nativii pur și simplu au schimbat și schimbă în continuare modul în care se raportează la problemele de cuplu și la alianță în general. Este posibil ca nativii să fie mai detașați, mai realiști când vine vorba de partener.

Și asta pentru că până acum s-au dovedit a fi, cel puțin în anul 2020, efectiv dependenți de partener.

Previziuni luna Decembrie pentru zodia Rac

Acum este posibil să înceapă să facă niște căutări și să facă lumină în ceva ascuns, care a existat în viața lui în doi.

Dar acest lucru este posibil și când este vorba de alt gen de parteneriat, acela de afaceri, de fel de fel de asocieri, de diverse parteneriate contractuale. Oriunde caută, nativul poate să găsească ceva care i-a fost ascuns. Nu neapărat ceva rău!

Pe de altă parte, sunt nativi care au așa o deschidere către științele oculte. Aceștia s-au ocupat de afaceri, de familie și acum doresc să studieze ceva ce îi atrage cu adevărat.

Bani și carieră pentru nativii Rac în Decembrie

Oricum, contractul lor de serviciu, contractul cu compania la care lucrează acum scârțâie. Și chiar dacă nu scârțâie, nativul dorește să își schimbe locul de muncă, chiar dacă nu scârțâie, acolo există o tensiune de care nativii s-au cam săturat.

Este posibil să i se ofere un nou contract, pentru o muncă ceva mai anevoioasă, dar care să îi lase timp nativului pentru ceva ce îi place. În această perioadă a lunii Decembrie nativul are șansa de a i se oferi o muncă didactică.

Aduc în discuție data de 4 decembrie, dată la care se produce un trigon regal, pe semne de apă, care parcă adună într-un buchet toate planetele, care în horoscop, înseamnă iubire: Luna, Venus și  Neptun, iubirea necondiționată, plăcere și sentimente mai profunde.

Pentru nativii Rac, aceste planete se întâlnesc pe domeniile care înseamnă pasiune, aventură și personalitate. Nativii vor avea parte de intuiție și de imaginație, dar și de plăcerea de a le savura.

Ajungem la datele de 17 și 18 decembrie când începe marea trecere a celor doi puternici ai zodiacului, Saturn pe 17 decembrie și a doua zi, pe 18 decembrie Jupiter, din zodia Capricorn în Vărsător.

Pentru Saturn e simplu: trece dintr-un domiciliu într-altul. Pentru nativii Rac începe să li se materializeze, (e foarte foarte interesant să spui că materializează o cale nevăzută, dar e posibil) o cale care până acum a fost nevăzută, i se simțea existența, dar nu se vedea.

Dragoste și relații Rac în Decembrie

Și nativii Rac se trezesc că au o punte către o lume nevăzută, o punte destul de concretă, aproape materială, darul lui Saturn. Această punte reprezentă chiar dorința nativului de a păși pe această cale, calea științelor oculte.

Odată cu trecerea lui Jupiter în zodia Vărsător e posibil ca unii dintre nativi, care nu au făcut-o până acum, să își înceapă viața sexuală, alții să aibă o deschidere către viața sexuală, o eliberare de prejudecăți sau de inhibiții care să le ofere trăiri erotice excepționale, profunde, aproape ritualice.

Are niște trăiri erotice deosebite fie cu partenerul actual, fie unii dintre nativi realizează că au trăit o viață mai puțin interesantă și acum se îndreaptă către altcineva.

Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn din data de 21 decembrie are loc în domeniul științelor oculte, a lucrurilor mai puțin palpabile, secrete, a lucrurilor ascunse de unde iese la suprafață, ceva care până acum a stat sub o perdea de ceață. Acest lucru vizează și sexualitatea.

În data de 21 decembrie vine și Soarele în zodia Capricorn. Soarele înseamnă lumină și pasiune.

Aceia dintre nativi care au avut până acum rezerve, pasiunea îi ajută să se arunce efectiv într-o relație de viitor, care să nu semene cu nimic din ceea ce au trăit până acum.

Alții se aruncă cu pasiune în studierea sau aprofundarea unor științe oculte. Dar  acum, dacă stau să mă gândesc, în orice știință care mi-a venit în minte, există încă lucruri care trebuiesc aprofundate.

Predispoziții luna Decembrie pentru Raci

O altă partea a nativilor aprofundează, cercetează, scormonesc acolo unde bănuie că mai există ceva ce nu s-a aflat până acum. Fără pasiunea pe care o insuflă Soarele în domeniul responsabilității și al angajării ar fi mai greu.

Domeniul în care lucrează acum nativul, pasiunea să îl ajută să se delimiteze de tot ce știe până acum, să se dezbare de tot ce îi poate ține mintea închisă și să intre cu mintea în niște zone pe care rațiunea le poate accepta mai greu.

Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn din data de 30 decembrie se așează, pentru nativii Rac, pe axa personalității și a relațiilor: „eu sunt” față în față cu „noi suntem”.

Nativii au o împlinire a lor personală, au o țintă sau au ajuns la un palier pe care l-au parcurs în drumul lor către o țintă.

Este posibil ca tocmai partenerul lor să le atragă atenția asupra acestei realizări, exact partenerul să fie acela care să aprindă becul și să spună: „uită-te acum în oglină și spune ce vezi, acum, așa cum ești, mergi mai departe!”

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit