Horoscop luna decembrie 2019 Varsator: va asumati noi responsabilitati

Nativii Varsator, in luna decembrie, sunt ceva mai echilibrati decat celelalte zodii pentru ca nu au planete foarte multe cantonate intr-o singura casa.

Acestea sunt împărțite între casa a XI-a și a XII-a în general, și în particular au planete și în casa a I-a, a IX-a, a X-a, a V-a, a III-a.

Sunt mai răsfirate aceste planete, nu au o preocupare deosebită pentru o anumită casă, poate pentru casa retragerii e posibil să aibă acolo o afinitate spre o anumită zonă de lăsați-mă puțin în pace, cu mine, și evident când ești tu cu tine ești și cu Dumnezeu.

Această poziție denotă o anumită aplecare a nativului și o nevoie spre retragere. Nu e vorba de retragere în munți, nu mă închid în peșteri, nu plec de acasă, ci pur și simplu o retragere în sine, momente de rugăciune, meditație, introspecție, și momente care după ce se petrec pot avea la nivel interior rezultatul de a transforma radical anumite părți ale sufletului, interiorului cel mai profund al persoanei respective.

Iată previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Vărsător 2020

Transformare înseamnă că am șters tot, am tăiat/aruncat bucățica aia care mi-a creat o anumită tensiune la un moment dat și acolo crește altceva, cu totul nou.

Asta înseamnă regenerarea proprie pe care o poate simți sub influența lui Pluton, sufletul cuiva. Poate să fie și o anumită relație cu Dumnezeu care la un moment dat a scârțâit și nativul, în urma meditațiilor și rugăciunilor, o taie complet și o înlocuiește cu o altă trăire, nouă, la alt nivel.

Nativul are fir direct cu Dumnezeu, asta este fără doar și poate. Casa prietenilor este o casă luminată, în care este și Jupiter, și Soarele, până la un moment dat, cel puțin până la jumătatea lunii.

Acesta are parte de o echipă bună, fie că e echipă de lucru, fotbal, prieteni cu care împarte un hobby. Este foarte posibil să îi prezinte pe cineva din grupul de prieteni, de care acest nativ să simtă la un moment dat o emoție pentru această persoană.

Nativul este destul de visător și această stare de visare se potrivește exact cu starea de retragere, cu nevoia de relație cu Dumnezeu și aceasta se potrivește și cu faptul că foarte mulți nativi cred că în această perioadă vor cunoaște un duhovnic foarte bun, își vor găsi duhovnicu sau, mai este o posibilitate, de a găsi o persoană elevată, un fel de îndrumător intelectual și spiritual care să îi deschidă noi perspective asupra credinței lui și credinței celei mai intime.

Nu e vorba neapărat de religie, dogmă, ci efectiv credința, relația ta personală cu Universul și este posibil ca aici să fie îndrumați de cineva pe care îl visează de mult și pe care îl găsește.

Este posibil ca tocmai această persoană să vină spre el. Nativul Vărsător e bine să fie atent, să se uite. Este posibil să vă gândiți cu cine v-ați întâlnit sau ce relație ați început la momentul de Lună nouă din luna noiembrie 2019.

Pentru prima oară când cunoaște această persoană elevată, nativul este posibil să nu vrea să fie îndrumat sau să aibă o reacție impulsivă, dar nu este absolut nicio problemă.

Acesta vrea să facă un drum scurt, dar este un drum inedit pe care îl pune la cale cu niște prieteni și acești prieteni îl îndrumă și îl atrag într-o chestiune foarte interesantă și pe care nativii o îmbrățișează cu mare plăcere.

Acest drum este ca un drum eliberator, lipsit de orice fel de reguli, restricții, pleacă pur și simplu să se simtă bine și să se manifeste într-un loc în care e posibil să fie vorba de un hobby pe care să îl practice împreună cu un grup de prieteni, cu care se simte foarte bine, se simte el însuși eliberat.

Ar fi bine ca nativii Vărsător să fie atenți la sănătate pentru că niște probleme se pot croniciza. Aceste probleme țin de o anumită responsabilitate pe care și-o asumă nativii și le e teamă că nu pot duce la capăt, iar atunci le sunt afectați genunchii. Șolurile sunt afectate dacă nativul refuză o ascensiune în spirit și intelect.

Acesta are de folosit rațiunea mobilă, trebui să aibă mintea foarte mobilă pentru a nu avea probleme în zona șoldurilor.

Nativul poate avea probleme în zona inimii dacă nu înțelege să comunice și dacă această comunicare nu este una sinceră. De asemenea, poate apărea o tuse rebelă pentru că poate vorbește prea multe și prea tare, dar și probleme cu eliminarea toxinelor, cu eliminarea apei din organism, cu retenția de apă, dacă nu își manifestă iubirea necondiționată.

Este o iubire necondiționată pe care dacă nu o manifestă, corpul se simte îngreunat.

În momentul în care ai o stagnare în ceea ce privește iubirea, corpul se crispează tot și se crispează absolut toate, și vasele de sânge și acele vase care trebuie să elimine apa din organism, totul se închistează.

Dragostea condiționată relaxează corpul, relaxează toate organele și este cel mai benefic lucru care ți se poate întâmpla, astfel încât orice fel de predispoziție să nu se transforme în boală, ci să fie evitată.

Dacă există o afecțiune, atunci să fie din cele mai simple forme. În orice caz, orice afecțiune/simptom apare recomand prezentarea la medic. Astrologul ZODIACOOL consideră că toate acestea sunt predispoziții.

Mai avem un aspect, acela de Lună nouă, care se petrece pe data de 26 decembrie și deschide un nou drum spre noi probleme, responsabilități, pe care nativul și-l asumă.

La acest moment, problemele pe care și le asumă s-ar putea să depășească capacitatea lui de responsabilități, de a le rezolva, și atunci trebuie să le analizeze cu foarte mare atenție și, mai ales, cu foarte mare răbdare, să le arhiveze pe cele neimportante, iar de cele importante să se ocupe și să le dezvolte.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!