Horoscop luna decembrie 2019 Rac: apar noi contracte in plan profesional

In luna decembrie, nativii Rac au parte de relatii foarte bune, inalte, cu persoane foarte simpatice si dezvoltate spiritual/intelectual.

Chiar partenerul de viață poate să aibă o evoluție sau să aibă un acces de generozitate, jovialitate și să vă încânte cu prezența lui.

Poate să fie un contract pe care să îl aveți cu o școală sau un contract didactic în care să predați un lucru anume.

E foarte posibil să fie un contract didactic pentru că este o bună relație cu Jupiter, care este pe descendent, cu casa a XI-a, care înseamnă viitorul și pe care o aveți în Uranus.

De asemenea, poate fi un contract cu cineva care vă duce foarte mult spre viitor, spre ceva cu totul și cu totul nou, exploziv.

Contractul vine la minut, nu este ceva ce ați pregătit din timp, este o ofertă foarte nouă sau din grupul de prieteni cunoașteți pe cineva și fulger hotărâți să vă uniți destinele și să încheiați o căsătorie.

Află mai multe despre previziunile anului 2020

NOU: Rac 2020!!!

Și într-un caz, și în altul este un aspect foarte bun. Prietenii vă ajută în acest demers, anturajul din jurul dumneavoastră este un anturaj tânăr, plăcut, chiar dacă nu tânăr ca vârstă, ci ca atitudine.

Acestea sunt niște persoane care vă duc spre viitor. Nu sunteți prea cantonați în trecut, doriți să rupeți orice fel de dogmă, prejudecată, constrângere, și să vă duceți cu acest nou partener fie că este un partener de viață, fie că este un parteneriat de afaceri. Este o afacere de viitor în acest moment în viața dumneavoastră.

Nativii Rac au un deget care arată spre ei. Cu toată această relaționare foarte bună, nativii trebuie să se gândească la propriul lor eu, la evoluția/interesul personal. Dacă toată această conjunctură se potrivește cu interesul lor, cu firea lor, atunci să meargă înainte fără probleme, dar numai ei pot să analizeze/hotărască acest lucru.

Luna nouă se așează pe casa a XII-a, a relației cu Dumnezeu. Meditația și rugăciunea sunt foarte buni sfătuitori în această perioadă, în această Lună plină, mai ales că Soarele este într-o casă de analiză și probabil că cea mai bună analiză cu privire la această situație o găsiți meditând, rugând-vă: să închei sau nu contractul ăsta, să închid sau nu această căsătorie, să închei sau nu această alianță.

După acest moment, cu capul limpede și cu mintea plină de energie subtilă vă puteți lua hotărârea care este cea mai avantajoasă.

Mai sunt niște probleme, aveți câteva planete care pur și simplu scormonesc într-o zonă în care dumneavoastră nu știți ce aveți, este o zonă acoperită de ceață, de o pătură, de un abur pe sub care încă nu știți ce se ascunde.

Este posibil să se ascundă ceva foarte frumos, însă ceva care în relațiile dumneavoastră cu partenerii de muncă, în general cu șefii, să se ceară o foarte mare schimbare. Relația cu șefii direcți este destul de impulsivă, dar nu rău impulsivă.

Le expuneți șefilor ceva care fie că nu vă convine, fie care trebuie schimbat în domeniul dumneavoastră de activitate. Este o relație într-adevăr cu șefii și care se lasă cu o schimbare foarte drastică, dar pentru ca această schimbare să fie de bun augur trebuie să scoateți la suprafață un lucru care până acum a fost ascuns.

Acesta va ieși la suprafață, numai că în general, în perioada 12 decembrie, dar cu atât mai mult, atenție foarte mare pe data de 26 decembrie la Lună nouă și ce se întâmplă pe perioada de lună în creștere, adică din 26 decembrie, în jur de 14 zile, și până pe 10 ianuarie, trebuie să fiți atenți ce se petrece în jur.

Acea chestie care este ascunsă, acea abilitate, sursă de inspirație a dumneavoastră care va fost ascunsă, poate să fie ascunsă o carte, un curs de care dați în această perioadă, vă ajută foarte mult în acest demers, în plan foarte concret.

Ele ies din planul subtil, din planul inspirației, din lumea eterică, și germinează, vă luminează. Foarte mare atenție la relația cu șefii.

Pe de o parte, vi se reproșează că sunteți cam lasă-mă să te las, dar pe de altă parte, sunteți foarte impulsiv în a vă exprima creativitatea și această contradicție, într-adevăr, ajunge să aibă ca rezultat o exagerare cu impulsivitatea și cu starea de delăsare.

Bazați-vă pe alianțe, pe acea persoană care vă este fie soț, fie soție, asta în cazul în care aveți.

Pentru cei care sunt singuri, bazați-vă pe un eventual partener de afaceri, studiu, de o alianță sau gândiți-vă foarte bine la o persoană cu care puteți să încheiați o căsătorie, care v-a fost prezentată în grupul de prieteni sau care face parte din acesta.

Nici colegii nu sunt de neluat în seamă, să știți că e posibil să fie o alianță foarte bună și să aveți parte de o persoană jovială în viața dumneavoastră ca partener.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Rac

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!