Horoscop luna decembrie 2019 Gemeni: noi oportunitati de dezvoltare

Nativii Gemeni au o luna decembrie de evolutie spirituala, intelectuala, de acumulare, cunoastere, concluzii.

Este vorba de rezultanta a două chestiuni foarte interesante, o intuiție extraordinară și o intuiție care i-a dus spre lucruri largi, generale, foarte interesante și le-a adus această informație din planul astral, și o muncă în planul foarte concret, dar o muncă de migdală dusă la extrem.

E vorba chiar de un efort fizic ca să pună cap la cap niște lucruri și din aceasta să rezulte ceea ce se întâmplă acum, adică această evoluție în plan foarte concret, practic, pragmatic, și care poate să însemne, după părerea astrologului ZODIACOOL, o recunoaștere foarte serioasă.

Citește previziunile anului 2020!

A apărut Gemeni 2020!!!

Această recunoaștere poate să însemne o promovare, însă nu neapărat pe o poziție ierarhic superioară, pe o poziție în scara ierarhică si o promovare intelectuală în plan intelectual, o predarea spre această persoană, către nativul Gemeni a unei răspunderi foarte importante.

Este vorba de răspunderea pentru o lucrare științifică, pentru expunere sau pentru un grup de discipoli pentru care ar putea să aibă un impact foarte serios.

Aceștia pot fi propuși la un curs interesant, un doctorat, dar nu este un doctorat simplu făcut pentru că ai nevoie la serviciu de el, ci pur și simplu este un doctorat într-o problemă care îi interesează și pe care aceștia simt că îi propulsează spre sfere înalte, intelectuale și morale.

Această zonă, cam de la jumătatea lunii decembrie, este și mai luminată, dar interesul pentru ea devine foarte mare și poate să alunece într-o zonă de închidere într-o anumită sferă.

Este recunoscut ca bun, i se recunoaște această treabă, simte că a acumulat, că e meritul lui pentru că a făcut acest lucru, simte că are o bază solidă și începe să neglijeze relația cu oamenii.

Simpla relație cu oamenii și schimbul de informații cu ei poate să aducă foarte multă informație, însă și în ceea ce face nativul Gemeni acum, că este studiu/curs/călătorie foarte frumoasă, relația cu oamenii îi aduce foarte multă informație pe care, la rândul lui, poate în continuare să o prelucreze.

E important ca nativul să nu neglijeze în nicio situație informația primară și relația cu oamenii, comunicarea, mobilitatea în tot de mersul pe care îl are de făcut, discuțiile, dar discuțiile simple.

Luna plină din data de 12 decembrie îi luminează pe nativii Gemeni în zona relațiilor. Probabil că în tot acest demers este bine și foarte indicat să încheie și un contract sau este posibil ca tot acest demers să fie ceva care pe partenerul de viață să îl deranjeze puțin, pentru că poate trebuie să plece undeva mai departe, să fie și un pic de gelozie.

În orice caz, această Lună plină se așează pe personalitatea nativului Gemeni, deși este puțin gelos partenerul de viață, el are un impact bun asupra lui și îl luminează, energizează, îi transmite energie bună.

Este posibil să fie vorba și de un partener de drum care încă nu este foarte decis să facă acest drum cu nativul.

În cazul în care este un drum lung de făcut, un drum tematic, acest partener este încă indicis, dar la un moment dat se va arăta pe la jumătatea lunii decembrie.

Posibil ca acest partener de drum/de curs să se arate și să se încheie în această demers pe care îl are de făcut nativul și care este unul menit să înalțe intelectual și spiritual.

Luna nouă din data de 26 decembrie este o Lună nouă pe casa misterelor, nevăzute și lucrurilor mai puțin obișnuite din viața noastră, planului astral.

Este posibil ca în demersul lui să aibă secrete pe care să le scoată la suprafață sau pur și simplu o persoană necunoscută, care în momentul acesta se ține încă departe de nativ și încă nu-și arată foarte clar protecția, pe la jumătatea lunii decembrie această persoană se arată și îi aduce nativului foarte mult ajutor și îi dă curajul de a arăta tot ce știe și de a expunere toată această știință pe care o are, în domeniul pe care dorește să îl materializeze în acest moment.

Acesta poate să fie un profesor/mentor, dar este omul care zice ”Hai du-te, ai curajul, asta știi, acum este momentul să le expui”.

Totodată, el poate să îi mai deschidă ochii asupra unor abilități pe care le are nativul și pe care până acum nu a vrut să le scoată la suprafață, n-a putut, ele stăteau în stadiul de germinație, iar acum această persoană îl ajută. Poate să nu fie o persoană, poate să fie o vibrație foarte înaltă care să vină asupra nativului din partea marelui benefic, din partea lui Jupiter.

În orice caz, momentul de lună nouă din data de 26 decembrie este un moment în care nativii e bine să fie foarte atenți la lucrurile ascunse.

Cu cât a fost un lucru mai ascuns, cu atât este mai bine să îi capteze atenția, în jurul datei de 26 decembrie.

Pentru nativi poate exista intenția unei rude de a-l ajuta cu bani ca să poată să meargă la un curs/bursă, să fie ajutați din partea cuiva cu o bursă, bani, sponsorizare, pentru ca să poată să își pună în aplicare ceva cu totul deosebit, poate chiar o invenție.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!