Horoscop luna August 2019 Scorpion: contracte noi, reveniți pe val

Horoscop August Scorpion: ziua de 1 August aduce nativilor Scorpion un contract nou, o propunere din partea unei persoane noi, ce vă dorește în echipa sa. Faza de Lună

Nouă, combinată cu revenirea lui Mercur la mers direct, favorizează aceste elemente, plus că în final, după 2-3 luni de stagnare, reveniți pe val.

Jupiter din 12 August contribuie și el la relansarea voastră pe plan financiar, veți face rost de resurse noi, fie dintr-un nou loc de muncă, fie prin a vă dezvolta un talent etc. Cert este că Scorpionii între 12 August și 3 Decembrie vor face rost de finanțe, vor investi bani sau vor cere idei de la cei mai buni în domeniu.

Tot pe 12 August Uranus retrogradează în casa căsătoriei, ceea ce complică lucrurile în condițiile în care voi aveți unele secrete ascunse față de partener, iar acesta, sub noul val de energie, poate să pună lucrurile cap la cap, pentru a descoperi totul.

Loading...

Vor fi Scorpioni care vor înțelege faptul că din cauza aroganței/ a orgoliului au renunțat la o persoană dragă în prima jumătate a anului, încercând ca între 12- 28 August să o recucerească, ceea ce va fi foarte greu, întrucât aceasta și-a refăcut viața. Vor fi și cazuri în care veți reuși să vă îndepliniți obiectivul, chiar dacă va fi necesar să recunoașteți că voi ați fost de vină.

Contextul astral favorizează schimbările în bine, dialogurile constructive și rezolvarea unor probleme mai vechi.
Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră la 21 August 2019 în casa a XI-a, oferindu-vă gânduri de distracție, petreceri, carismă, originalitate pentru a-i impresiona pe ceilalți. Mai mult decât atât, Marte este și el în Fecioară, cei doi facilitatori ai iubirii vor aduce noi perspective asupra relațiilor.

Prin urmare, astrologul ZODIACOOL recomandă să faceți un bilanț personal și relațional pentru a observa cine vă influențează negativ, cine profită de voi, pentru a schimba abordarea asupra acelor relații de prietenie.

Predispoziția generală a Scorpionilor este de a domina scena casnică, de a poza în victimă, chiar dacă nu este chiar așa.

Ultimele zile ale lunii promit câștiguri substanțiale, favorizate de reluarea unor legături de amiciție cu persoane din străinătate.  Dacă o să doriți să faceți o investiție considerabilă, după 30 August vedem să reușiți să puneți ceea ce doriți în practică.

Zile favorabile pentru a susține examene: 19 August, 23 August, 27 August
Zile favorabile pentru a investi bani:  12 August, 15 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a discuta chestiuni importante cu partenerul: 1 August, 12 August
Zile nefavorabile pentru a efectua intervenții chirurgicale: 15 August, 18 August, 23 August

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.