Horoscop luna August 2019 Scorpion: contracte noi, reveniți pe val

Horoscop August Scorpion: ziua de 1 August aduce nativilor Scorpion un contract nou, o propunere din partea unei persoane noi, ce vă dorește în echipa sa. Faza de Lună

Nouă, combinată cu revenirea lui Mercur la mers direct, favorizează aceste elemente, plus că în final, după 2-3 luni de stagnare, reveniți pe val.

Jupiter din 12 August contribuie și el la relansarea voastră pe plan financiar, veți face rost de resurse noi, fie dintr-un nou loc de muncă, fie prin a vă dezvolta un talent etc. Cert este că Scorpionii între 12 August și 3 Decembrie vor face rost de finanțe, vor investi bani sau vor cere idei de la cei mai buni în domeniu.

Tot pe 12 August Uranus retrogradează în casa căsătoriei, ceea ce complică lucrurile în condițiile în care voi aveți unele secrete ascunse față de partener, iar acesta, sub noul val de energie, poate să pună lucrurile cap la cap, pentru a descoperi totul.

Vor fi Scorpioni care vor înțelege faptul că din cauza aroganței/ a orgoliului au renunțat la o persoană dragă în prima jumătate a anului, încercând ca între 12- 28 August să o recucerească, ceea ce va fi foarte greu, întrucât aceasta și-a refăcut viața. Vor fi și cazuri în care veți reuși să vă îndepliniți obiectivul, chiar dacă va fi necesar să recunoașteți că voi ați fost de vină.

Contextul astral favorizează schimbările în bine, dialogurile constructive și rezolvarea unor probleme mai vechi.
Venus, planeta care guvernează parteneriatele Scorpionilor, intră la 21 August 2019 în casa a XI-a, oferindu-vă gânduri de distracție, petreceri, carismă, originalitate pentru a-i impresiona pe ceilalți. Mai mult decât atât, Marte este și el în Fecioară, cei doi facilitatori ai iubirii vor aduce noi perspective asupra relațiilor.

Prin urmare, astrologul ZODIACOOL recomandă să faceți un bilanț personal și relațional pentru a observa cine vă influențează negativ, cine profită de voi, pentru a schimba abordarea asupra acelor relații de prietenie.

Predispoziția generală a Scorpionilor este de a domina scena casnică, de a poza în victimă, chiar dacă nu este chiar așa.

Ultimele zile ale lunii promit câștiguri substanțiale, favorizate de reluarea unor legături de amiciție cu persoane din străinătate. Dacă o să doriți să faceți o investiție considerabilă, după 30 August vedem să reușiți să puneți ceea ce doriți în practică.

Zile favorabile pentru a susține examene: 19 August, 23 August, 27 August
Zile favorabile pentru a investi bani: 12 August, 15 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a discuta chestiuni importante cu partenerul: 1 August, 12 August
Zile nefavorabile pentru a efectua intervenții chirurgicale: 15 August, 18 August, 23 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.