Horoscop luna August 2019 Săgetător: se stârnesc vijelii amoroase

Horoscop August Săgetător: luna August 2019 începe vijelios la capitolul amoros pentru nativii Săgetător, discuțiile în contradictoriu vor pleca de la gelozie, de la lipsa

timpului petrecut împreună. Pe 1 August are loc faza de Lună Nouă din casa a IX-a, suprapusă peste revenirea lui Mercur la mers direct, ceea ce reprezintă conceperea de planuri legate de o călătorie ce a fost amânată în Iulie din varii motive. Dacă aveți de susținut examene la finele lunii, între 1-18 August veți avea un randament sporit pe partea psihică, informațiile le veți reține ușor.

Plecările în altă țară, definitive, prin intermediul unui loc de muncă, sunt avantajate, cu precădere după 12 August când Jupiter, guvernatorul vostru, va reveni la mers direct, iar Uranus va retrograda pe casa muncii și a sănătății. Astfel, o să fiți susținuți de această rocadă astrală pentru a vă valorifica timpul într-un scop productiv.

Loading...

Tot ce se începe din această primă jumătate a lui 2019 și până pe 3 Decembrie 2019 va aduce stabilitate, chiar dacă va fi necesar să luați totul de la 0.

În prima săptămână, relațiile neoficializate sau aflate la începuturi pot fi bine zguduite de certuri sau de neînțelegeri legate de muncă ori de îndatoririle mărunte din fiecare zi. Venus își începe periplul prin casa carierei din 21 August, îndulcind relațiile cu șefii, plus că veți fi apreciați la scară largă în funcție de ceea ce profesați.

Pe partea sentimentală, August 2019 predispune la începerea unor noi relații, ce pot debuta sub forma unor aventuri, cel mai probabil la distanță, urmând ca pe parcurs lucrurile să se stabilizeze.

În a doua jumătate a lunii, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați orice dispută conjugală cu calm, totul poate degenera de la programul vostru încărcat de la serviciu.

Saturn și Pluton sunt în continuare retrograde în casa banilor, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție modului în care cheltuiți ceea ce obțineți, în caz contrar este posibil la finele lunii să fiți nevoiți a împrumuta de la prieteni o sumă de bani, pentru o situație neprevăzută.

Pe  23 August, Soarele intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale, din această poziție vă va aduce noi oportunități de afirmare profesională și un plus de încredere în propriile idei, în propria viziune. Sunteți susținuți astral în călătoriile de afaceri, în special cele ce vizează alte țări.

Agitația mentală accentuată poate produce stres și oboseală. Astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție alimentației și sportului, ficatul vostru este supus unor examene dificile până la finele lui Noiembrie 2019.

Zile favorabile pentru a obține aprobări: 12 August, 22 August, 30 August
Zile favorabile pentru a călători: 10 August, 17 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a susține examene : 1 August, 19 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 10 August

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor
Stai departe de spitale, mai ales cele care găzduiesc persoane cu cancere sau alte boli

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.