Horoscop luna August 2019 Săgetător: se stârnesc vijelii amoroase

Horoscop August Săgetător: luna August 2019 începe vijelios la capitolul amoros pentru nativii Săgetător, discuțiile în contradictoriu vor pleca de la gelozie, de la lipsa

timpului petrecut împreună. Pe 1 August are loc faza de Lună Nouă din casa a IX-a, suprapusă peste revenirea lui Mercur la mers direct, ceea ce reprezintă conceperea de planuri legate de o călătorie ce a fost amânată în Iulie din varii motive. Dacă aveți de susținut examene la finele lunii, între 1-18 August veți avea un randament sporit pe partea psihică, informațiile le veți reține ușor.

Plecările în altă țară, definitive, prin intermediul unui loc de muncă, sunt avantajate, cu precădere după 12 August când Jupiter, guvernatorul vostru, va reveni la mers direct, iar Uranus va retrograda pe casa muncii și a sănătății. Astfel, o să fiți susținuți de această rocadă astrală pentru a vă valorifica timpul într-un scop productiv.

Tot ce se începe din această primă jumătate a lui 2019 și până pe 3 Decembrie 2019 va aduce stabilitate, chiar dacă va fi necesar să luați totul de la 0.

În prima săptămână, relațiile neoficializate sau aflate la începuturi pot fi bine zguduite de certuri sau de neînțelegeri legate de muncă ori de îndatoririle mărunte din fiecare zi. Venus își începe periplul prin casa carierei din 21 August, îndulcind relațiile cu șefii, plus că veți fi apreciați la scară largă în funcție de ceea ce profesați.

Pe partea sentimentală, August 2019 predispune la începerea unor noi relații, ce pot debuta sub forma unor aventuri, cel mai probabil la distanță, urmând ca pe parcurs lucrurile să se stabilizeze.

În a doua jumătate a lunii, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să tratați orice dispută conjugală cu calm, totul poate degenera de la programul vostru încărcat de la serviciu.

Saturn și Pluton sunt în continuare retrograde în casa banilor, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție modului în care cheltuiți ceea ce obțineți, în caz contrar este posibil la finele lunii să fiți nevoiți a împrumuta de la prieteni o sumă de bani, pentru o situație neprevăzută.

Pe 23 August, Soarele intră în casa carierei și a reputației socio-profesionale, din această poziție vă va aduce noi oportunități de afirmare profesională și un plus de încredere în propriile idei, în propria viziune. Sunteți susținuți astral în călătoriile de afaceri, în special cele ce vizează alte țări.

Agitația mentală accentuată poate produce stres și oboseală. Astrologul ZODIACOOL recomandă să acordați mai multă atenție alimentației și sportului, ficatul vostru este supus unor examene dificile până la finele lui Noiembrie 2019.

Zile favorabile pentru a obține aprobări: 12 August, 22 August, 30 August
Zile favorabile pentru a călători: 10 August, 17 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a susține examene : 1 August, 19 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 10 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.