Horoscop luna August 2019 Balanță: aspecte favorabile pentru un nou loc de muncă

Horoscop August Balanță: ziua de 1 August testează răbdarea nativilor Balanță, revenirea lui Mercur la mers direct, suprapusă peste faza de Lună Plină,

poate să vă facă încăpâțânați în raport cu șefii, mai ales dacă aceștia din Iulie au refuzat să vă acorde timp liber/ bani obținuți în plus etc. De aceea ultima lună din vară poate să vă aducă un loc nou de muncă, în special între 1-15 August, unde să vi se respecte cerințele impuse în primă fază. 

Revenirea lui Jupiter la mers direct, pe 12 August 2019, în casa deplasărilor, a discuțiilor, a actelor, vă face să reluați unele proiecte ințiate în prima parte a anului, mai cu seamă între Februarie-Aprilie, idei ce vizează studiul, trecerea voastră la un alt nivel din punct de vedere al expertizei pe care o dețineți.

Loading...

Retrogradarea lui Uranus tot din 12 August, în casa a VII-a, iarăși va activa în ultimul trimestru al anului 2019 starea de oboseală psihică, instabilitatea emoțională, lipsurile financiare, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți între 12-15 August cui oferiți bani sub formă de împrumut, deoarece există riscul de a nu mai primi ceea ce ați dat.

Uranus din această poziție aduce iarăși în discuție, în cazul cuplurilor ce nu se mai înțeleg, ideea de a divorța, mai mult decât atât, de astă dată o să fiți pregătiți poate chiar de a vă muta domiciliul. Cert este că după 18 August veți fi mai hotărâți ca niciodată să rupeți o foaie din trecutul vostru amoros.

Marte alături de Venus pe 30 August se vor afla în aspecte favorabile pe casa psihicului, ceea ce ar reprezenta o ocazie unică în acest an de a întâlni persoane noi de sex opus care să vă atragă, să vă susțină din punct de vedere emoțional pentru a depăși unele probleme.

Cele mai mari salturi se vor înregistra pe partea psihică, aici veți avea mult de învățat din tot ce ați experimentat din August 2018, de fapt veți face un bilanț asupra acțiunilor voastre și veți vedea că în decursul anilor ați acționat împotriva propriei voastre ființe, de aceea o să fiți de asta dată  motivați de a inversa rolurile, de a vă pune pe primul plan, de a nu mai tolera orice din partea oricui, chiar dacă este o persoană dragă.

Vor fi cazuri în care părinții vor interveni pe lângă voi pentru a vă ajuta să salvați o relație, ar fi indicat să faceți doar ce spune sufletul vostru.

Dacă nu locuiți la comun cu persoana iubită, în această perioadă nu este recomandat să luați decizia de a vă muta împreună, chiar dacă o să simțiți nevoia de a avea pe cineva alături.

Zile favorabile pentru a oficializa relația: 15 August, 23 August, 30 August
Zile favorabile pentru a merge la interviuri: 12 August, 19 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a deschide o discuție cu partenerul: 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 10 August

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Cifrele de la 0 la 9 ascund taina drumului de inițiere și menire a omenirii
Așteptarea nu este pentru tine, din cauza agitației mentale. Nu suporți să te acuze cineva pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.