Horoscop luna August 2019 Balanță: aspecte favorabile pentru un nou loc de muncă

Horoscop August Balanță: ziua de 1 August testează răbdarea nativilor Balanță, revenirea lui Mercur la mers direct, suprapusă peste faza de Lună Plină,

poate să vă facă încăpâțânați în raport cu șefii, mai ales dacă aceștia din Iulie au refuzat să vă acorde timp liber/ bani obținuți în plus etc. De aceea ultima lună din vară poate să vă aducă un loc nou de muncă, în special între 1-15 August, unde să vi se respecte cerințele impuse în primă fază.

Revenirea lui Jupiter la mers direct, pe 12 August 2019, în casa deplasărilor, a discuțiilor, a actelor, vă face să reluați unele proiecte ințiate în prima parte a anului, mai cu seamă între Februarie-Aprilie, idei ce vizează studiul, trecerea voastră la un alt nivel din punct de vedere al expertizei pe care o dețineți.

Retrogradarea lui Uranus tot din 12 August, în casa a VII-a, iarăși va activa în ultimul trimestru al anului 2019 starea de oboseală psihică, instabilitatea emoțională, lipsurile financiare, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți între 12-15 August cui oferiți bani sub formă de împrumut, deoarece există riscul de a nu mai primi ceea ce ați dat.

Uranus din această poziție aduce iarăși în discuție, în cazul cuplurilor ce nu se mai înțeleg, ideea de a divorța, mai mult decât atât, de astă dată o să fiți pregătiți poate chiar de a vă muta domiciliul. Cert este că după 18 August veți fi mai hotărâți ca niciodată să rupeți o foaie din trecutul vostru amoros.

Marte alături de Venus pe 30 August se vor afla în aspecte favorabile pe casa psihicului, ceea ce ar reprezenta o ocazie unică în acest an de a întâlni persoane noi de sex opus care să vă atragă, să vă susțină din punct de vedere emoțional pentru a depăși unele probleme.

Cele mai mari salturi se vor înregistra pe partea psihică, aici veți avea mult de învățat din tot ce ați experimentat din August 2018, de fapt veți face un bilanț asupra acțiunilor voastre și veți vedea că în decursul anilor ați acționat împotriva propriei voastre ființe, de aceea o să fiți de asta dată motivați de a inversa rolurile, de a vă pune pe primul plan, de a nu mai tolera orice din partea oricui, chiar dacă este o persoană dragă.

Vor fi cazuri în care părinții vor interveni pe lângă voi pentru a vă ajuta să salvați o relație, ar fi indicat să faceți doar ce spune sufletul vostru.

Dacă nu locuiți la comun cu persoana iubită, în această perioadă nu este recomandat să luați decizia de a vă muta împreună, chiar dacă o să simțiți nevoia de a avea pe cineva alături.

Zile favorabile pentru a oficializa relația: 15 August, 23 August, 30 August
Zile favorabile pentru a merge la interviuri: 12 August, 19 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a deschide o discuție cu partenerul: 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a pleca în călătorii: 1 August, 10 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.