Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Taur: este luna reusitelor profesionale si financiare

Horoscop Aprilie Taur: nativii au parte de zile bune din punct de vedere profesional, dar pot fi cuprinsi la un moment dat de stari depresive

Nativii zodiei Taur începeți luna Aprilie savurând în tihnă o reușită profesională.

Reușita este marcată printr-o sumă de bani sau o mărire de salariu care vine nativilor tocmai bine, nu că acestor nativi nu le-ar veni bine oricând o sumă importantă de bani.

O să spuneți că toți ne bucurăm mai ales dacă munca noastră este răsplătită, dar parcă nativii Taur ceva mai mult! Trebuie să recunoască! Și îi face ușor să recunoască, nu sunt firi ascunse, nu mint, nu se prefac!

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Taur

Luna Aprilie este dominată de aspectul de cuadratută dintre Saturn și Uranus. Una dorește o rigurozitate profesională cum nu s-a mai văzut, alta dorește eliberarea de orice restricții care ar putea să îl împiedice să se desfășoare.

Cum se împacă acestea? Încercând să vă manifestați libertatea în profesie. Spuneți ce gândiți, simțiți-vă liberi să inventați, să aduceți ceva nou în fiecare zi. Dar...cu măsură! Să nu exagerați, că dăm în alte belele!

Dragoste și relații Taur în Aprilie

Nativii au în domeniul relațiilor un nou început. Partenerul vine cu ceva nou sau se schimbă partenerul. Nativul are o revelație și se raportează total schimbat la relații în general.

Dacă facem legătura și cu intrarea planetei Pluton în mișcare retrogradă pe domeniul evoluției spirituale și intelectuale, astrologul zodiacool.ro poate afirma că este un alt nivel la care nativul consideră relațiile și relaționarea în general.

Bani și carieră pentru nativii Taur în Aprilie

Un contract sau un parteneriat pe care l-au gândit împreună cu niște prieteni se lasă așteptat sau chiar se împotmolește. Și din această cauză, întreaga strategie referitoare la acest parteneriat trebuie regândită.

Și aceasta trebuie neapărat rezolvată în această lună deoarece din data de 27 Aprilie strategiile pe termen lung se pot împotmoli sau pot înregistra o stagnare. Un drum lung sau poate parteneri externi pot reprezenta cheia problemei. 

Primul aspect important al lunii este 12 Aprilie, când avem Lună Nouă în Berbec. Cu patru planete în domeniul recluziunii, astrologul zodiacool.ro înclină să creadă că nativii Taur sunt „curtați” de o stare de depresie.

Poate fi ceva ușor, dar poate să fie începutul unei afecțiuni mai grave, de aceea este de dorit ca nativii să conștientizeze starea și să își ia toate măsurile.

Data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, armonie și bucurie intră pe domeniul nativilor. Devin fermecători! Devin mulțumiți de ei, simt cum depresia îi părăsește cu fiecare ceas!

Starea de însingurare se diminuează simțitor mai ales din data de 19 Aprilie când Soarele intră în zodia Taur și pe lângă că sunt fermecători, Taurii mai primesc și energie, căldura aceea care transpare și creează acel „vino-ncoa”. Nativii sunt vizibili și sunt ascultați.

Dar data de 19 Aprilie are o triplă semnificație, pe lângă intrarea Soarelui în Taur, intră și Mercur în Taur și are loc conjuncția Soare-Mercur. Este un moment în care întreg sistemul nervos funcționează altfel și se simte.

Mintea merge foarte repede neputând să fie focalizată pe o chestiune anume. Ideile vin una după alta. Dar, tot răul e spre bine, puteți avea idei sclipitoare!

23 Aprilie este data la care Marte intră în zodia Rac și nativii ies cu totul în lume, au terminat cu însingurarea acum câteva zile bune și încep o campanie de mesaje și deplasări.

Este posibil ca unora dintre nativi să nu le mai convină activitatea profesională sau să aibă ceva probleme în cadrul activității profesionale. Este vorba de libertățile personale pe care responsabilitățile profesionale le limitează.  

O altă dată cu impact este 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se întâmplă în aceeași zi cu intrarea planetei Pluto în mișcare aparent retrogradă.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Taur

Din punct de vedere al sănătății, am spus mai devreme că la începutul lunii există o predispoziție către stări depresive care pot să înceapă să se amelioreze odată cu data de 14 Aprilie, sau se pot croniciza.

Nativul este acela care trebuie să conștientizeze că ceva nu este în regulă și să ia măsurile cele mai bune pentru el.

Pe de altă parte, zilele de 24, 25, 26 și poate și 27 Aprilie sunt zile în care se pot acutiza afecțiuni care țin de zona rinichilor sau de ovare.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Taur

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!