Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Leu: este o luna a afacerilor, a aliantelor

Horoscop Aprilie Leu: nativii muncesc in continuare foarte mult, dar de data aceasta sunt ajutati de catre o persoana cu influenta, vor evolua indiferent de situatie

Nativii Leu își pun în mișcare tot sistemul de relații pentru că simt că se apropie de un maxim în activitatea profesională și doresc ca nu cumva să piardă o ocazie importantă.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Leu

Caută asocieri și alianțe cu prietenii, caută să își facă prieteni, să și-i apropie de aceia care acum le sunt doar parteneri de afaceri și atât.

În toate aceste încercări, cheia o reprezintă o persoană foarte binevoitoare și foarte influentă în același timp, care vine parcă să gestioneze aceste relații în favoarea nativilor Leu.

Dragoste și relații Leu în Aprilie

În dragoste sunteți foarte serioși și implicați, aceia care vă aflați într-o relație stabilă. Ceilalți riscați să acționați emoțional și să faceți cunoștințe pe care nu le puteți evalua obiectiv.

Cel puțin în primele zile ale lunii. Restul este dedicat unei consolidări a relației, noi sau mai puțin noi.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă.

Rămâne interesul exagerat pentru viața profesională în care, odată Soarele intrat, se amplifică vizibilitatea, succesul. Iar Soarele luminează căminul, familia, rădăcinile.

Nativii doresc să se înalțe, dar să nu uite nicio clipă de rădăcini! Dacă merg prea sus, mai sus decât se poate, riscă să îi fie smulse rădăcinile și atunci...pierd tot!

Bani și carieră pentru nativii Leu în Aprilie

Este un aspect care cere inițiativă, curajul de a începe ceva sau poate chiar de a pleca la un drum lung, tematic, care va lăsa urme în personalitatea nativilor care se încumetă. Pentru că vrea, nu vrea, nativul va face un pas înainte!

Nativii Leu sunt epuizați de muncă, au atins un prag care poate declanșa o criză, în primul rând de sănătate. Nu vă mai faceți sânge rău legat de relațiile de muncă, legat de angajații vostri.

Astrologul zodiacool.ro întrevede că tocmai aceste tensiuni în activitatea profesională va declanșa impulsul de a face ceva în relații, va face ca pasul înainte să fie unul benefic. Dar, asta e, trebuie să treceți printr-o perioadă mai turbulentă.

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, este Lună Nouă în Berbec și se profilează pe domeniul cunoașterii.

Dar cum în acest domeniu aveți Mijlocul Cerului, astrologul zodiacool.ro prevede început de activități intelectuale menite să vă apropie de un maxim pe care vi l-ați propus, să vă apropie de ținta voastră, de poziția pe care v-ați propus-o să o atingeți în această viață.

Această apropiere devine ceva de-a dreptul obsesivă și constituie preocuparea voastră aproape exclusivă la mijloc de Aprilie.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, nativii Leu ajung să se bucure de viața profesională, să se bucure chiar de rezultatul unor studii, cercetări, lecturi sau călătorii pe care le-au întreprins pentru a-și atinge statutul dorit.

Data de 19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, influențează major viața nativilor Leu pe domeniul profesional. Soarele face conjuncție cu Mercur și ambele pășesc în zodia Taur.

Este o perioadă în care, este evident pentru astrologul zodiacool.ro că atenția acestor nativi este orientată numai și numai către viața profesională.

De ce să nu recunoaștem, aceasta este cu folos pentru că aici se înregistrază progres, mulțumire și dedicație în continuare.

În data de 23 Aprilie planeta Marte intră în zodia Rac. Nativii Leu sunt obsedați de muncă, de profesie, de poziția în plan social, să nu fie cumva să fie șifonată, să fie ridicată sau măcar menținută la nivelul la care s-a ridicat până acum în această lună.

Dar din păcate nu îi ajută forța fizică, există riscul ca nativii să se simtă puțin devitalizați.

Ar fi o soluție, aceea de a se menține într-un cadrul intelectual, a continua informarea într-un ritm care să îi permită să își tragă sufletul. Și, mai ales, să se bucure de rezultatele obținute până acum, fără intenția de a începe ceva nou. Este important să se bucure!

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Leu

Din punct de vedere al sănătății, ar putea apărea probleme legate de mâini, de umeri sau de plămânul superioar. Poate chiar mici accidente.

În zilele de 4, 5 și 6 Aprilie pot să apară probleme în zona genunchilor.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Leu

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!