Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Berbec: este o luna a bunelor colaborari

Horoscop Aprilie Berbec: nativii se inteleg bine cu prietenii si colegii de munca, iar relatia de acasa incepe sa infloreasca

Nativi Berbec, începeți luna Aprilie fermecători. Și această stare de bine vă aduce mulți prieteni care vă contactează, care vă vor aproape. Lucru deloc de neglijat, în opinia astrologului zodiacool.ro.

Pentru că vorba dulce mult aduce, de data aceasta aduce prieteni stabili și foarte serioși, cu o vorbă foarte deschisă și hotărâtă.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Berbec

Este foarte posibil ca aceia dintre voi care căutați un job să îl și găsiți în această lună.

Aș fi foarte atentă, dacă m-aș găsi în această situație, la orice poate să stea ascuns în spatele unei oferte de serviciu foarte tentante. Ceva este în umbră și are conotații sexuale foarte bine cosmetizate.

Dragoste și relații Berbec în Aprilie

Este o lună în care cuplurile trăiesc în armonie și pentru nativii Berbec nu este exclus ca în cadrul întâlnirilor cu prietenii să întâlnească marea dragoste.

Primul aspect important al lunii Aprilie, 12 Aprilie, când avem Luna Nouă în Berbec, este început de drum în plan personal. Numai că nativii Berbec sunt atât de țintiți pe propria lor persoană, încât nu văd nimic în jurul lor.

Dar astrologul zodiacool.ro este de părere că funcționați mai bine dacă vă puneți problema în doi: voi și partenerul de cuplu, voi și aceia cu care aveți semnate contracte, fie că este angajatorul vostru, un partener de afaceri sau un furnizor oarecare de servicii.

În data de 23 Aprilie, Marte intră în zodia Rac și emoțiile sunt exprimate direct, uneori chiar impulsiv.

Nativii zodiei Berbec, impulsivi de felul lor, pot să exagereze, în cazul în care nu țin cont de previziunile astrologului zodiacool.ro și nu își temperează atitudinea. Mai ales în casă și în famile.

Bani și carieră pentru nativii Berbec în Aprilie

Astrologul zodiacool.ro observă că luna Aprilie se află sub influența cuadraturii Saturn-Uranus. Nativii Berbec au probleme cu banii.

Câștigă banii într-un ritm nedecis. Niciodată nu știu când vin și cât pot să cheltuie. Prietenii sunt aceia care încearcă, fără prea mare succes, să îi ordoneze.

Pe de altă parte, nativii au aderat la un grup pentru care cheltuie prea multe resurse. Poate am mai spus acest lucru, aspectul continuă. Dar activitatea în cadrul acestui grup le aduce beneficii în plan personal.

În data de 14 Aprilie planeta Venus intră în Taur. Armonie și frumusețe în zona banilor. Se deblochează niște sume pe care nativii le primesc cu mare bucurie, există însă riscul de a cheltui prea mult în activități de grup, cu prietenii.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Berbec tot pe domeniul banilor, al valorilor materiale pe care le deține și al calităților personale.

Nativii devin extrem de preocupați de acestea, să le dezvolte și să le etaleze. Dacă vorbim de valori materiale deosebite, este bine ca nativii să consulte un specialist în economie deoarece are de înfruntat vibrații diferite și poate să fie derutat.

27 Aprilie, este o zi cu dublă semnificație astrologică: avem Lună Plină în Scorpion cu Soarele în Taur și planeta Pluto intră în mișcare aparent retrogradă. Domeniul profesional stagnează.

Luna Plină se așează pe axa banilor. Vin bani de undeva, poate o moștenire, un credit, bani din chirii. Aceștia trebuiesc puși în completarea banilor proveniți din munca proprie.

Lucrurile în profesie stagnează, de aceea Soarele semnalizează posibilitatea accesării acelor bani comuni sau împrumutați, care să facă viața ușoară nativilor până în toamnă când se redeschide zona profesiei.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Berbec

Sănătatea nu pune probleme deosebite în această lună. Există totuși predispoziții la niște pușee acute în zona abdomenului în zilele de 21, 22, 23 și 24 Aprilie.

Predispoziții la probleme de sănătate care sunt urmare a unor atitudini greșite din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat pot apărea în zilele de 8, 9 și 10 Aprilie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Berbec

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!