Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021: este o luna a iubirii si a starii de bine

Horoscop lunar: in luna Aprilie aduce stabilitate si trezire la realitate, gandurile ne sunt mai clare si suntem mai hotarati

Foarte frumos începe luna Aprilie, prima zi a lunii, ora „0” indică o stare de bine, ceva mai puține tensiuni, ceva mai multe aspecte armonioase. Și momentul „0” își pune amprenta asupra întregii luni.

Este o lună a iubirii, fără doar și poate! Marte și Venus se află pe poziții de colaborare încercând să se completeze reciproc.

Aceia dintre nativ care își caută jumătatea, luna aceasta așteaptă de la aceasta exact acele elemente de caracter care îi lipsesc lui/ei.

Și iubirea, armonia cuprinde și cuplurile formate, stabile care începuseră să se erodeze.

Începutul lunii Aprilie reprezintă pentru cupluri impulsionarea relației care conduce în final către o stabilitate energetică, stabilizare care se îndreaptă până la urmă către cămin si casă. Cum, știe fiecare pentru el!

Cupluri care până acum s-au jucat de-a dragostea, acum se hotărăsc să înceapă viața în doi. Unii se căsătoresc. Ce-i drept suntem în Postul Paștelui, dar cererile în căsătorie și demersurile nu sunt interzise.

Cupluri care s-au despărțit, care au avut de înfruntat mici sau mari furtuni, acum se liniștesc și au împreună inițiative care, având ambianța comuniunii, reaprind focul sau întețesc focul sacru al căminului.

Mai marii diplomației se căznesc să rezolve probleme legate de teritorii, resurse naturale, agricultură. Și chiar reușesc, minune mare!

Clasicul și modernul nu se prea înțeleg în această lună. Există restricții care se impun în tot ce este nou, există noutatea însă, care se încăpățânează să se materializeze.

Luna Aprilie începe foarte bine, parcă așa ca să le facă în ciudă lunilor care au trecut!

Astrologul zodiacool.ro se bucură de o lună în care tensiunile nu mai sunt copleșitoare. Există nemulțumiri care privesc banii și libertățile. Normal! Pentru a nu știu a câta oară nativii se găsesc înconjurați de restricții și poate că nici răbdare nu mai este.

Calendarul astrologic al lunii Aprilie 2021

Din prima zi, toate planetele sunt în mers direct. Nu avem piedici, nu ne întoarcem din drum.

  • 12 aprilie: Luna Nouă în Berbec, început de drum;
  • 14 aprilie: Venus intră în Taur. Armonie și frumusețe. Natura toată se bucură pentru că Venus este prietena fermierilor, zodia Taur este zodia pământului care susține tot ce ne cheamă la viață;
  • 19 aprilie: Soarele intră în zodia Taur. Pe lângă armonie și frumusețe, Pământul primește și căldura și generozitatea Soarelui;
  • 19 aprilie: Mercur intră în zodia Taur și devenim mai raționali și mai pragmatici;
  • 19 aprilie: Conjuncție Soare-Mercur, ne năpădesc tot felul de gânduri și nu ne putem opri din a raționa evenimente unul după altul;
  • 23 aprilie: Marte intră în zodia Rac și emoțiile sunt exprimate direct, uneori chiar agresiv;
  • 27 aprilie: Lună Plină în Scorpion cu Soarele în Taur, se deschide axa banilor, se acutizează probleme legate de bani care vor cere intervenții imediate;
  • 27 aprilie: Planeta Pluto intră în mișcare aparent retrograd, dând din nou impresia că toate transformările pe care le percepem la nivel planetar au stagnat.

Ascultă previziuni complete din horoscopul lunii Aprilie

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!