Horoscop luna Aprilie Sagetator 2020: sunteti intr-o stare de indragosteala

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Sagetator, sunt prietenoase. Acestia sunt linistiti i multumiti cu gradul de comunicare din situatia actuala

Nativii sunt mulțumiți inclusiv cu ei înșiși și încep luna într-o stare de îndrăgostire! Sunt plini de dorința de a zburda împreună cu persoana iubită, de a ieși, de a uita de toate și de a se bucura de natură, frumos, viață. Din păcate, este foarte posibil ca acest lucru să nu fie posibil. Pentru unii dintre nativi, care sunt retrași în casă alături de persoana iubită, poate să iasă la suprafață frustrarea izolării și lipsei de natură, spațiu.

Horoscop lunar Sagetator dragoste

Pentru aceia, sfatul astrologului ZODIACOOL este să se bucure de prezența celuilalt, să admire florile pe care le are în balconul locuinței, să gătească meniul preferat, să caute un film bun la tv pe care să îl savureze împreună. Aceste lucruri împreună sunt foarte importante, măcar din când în când! Alți nativi sunt departe de persoana iubită și au de învins o mare dificultate. Cu cât sunt mai departe, cu atât mai mult doresc mai mult să comunice cu aceasta și se străduiesc să facă acest lucru.

Pe nativi îi preocupă banii, valorile materiale, posesiunile. Dar în aceeași măsură îi preocupă propiile calități cu care se manifestă în această lume. Pare că, în luna aprilie, la fel ca în perioada pe care o trăim, nativii Săgetător nu au control asupra propiilor posesiuni. Este o situație destul de bizară și este posibil ca nativii să își evalueze calitățile pentru a găsi noi metode de a câștiga bani. Se pare că se află într-un moment mai delicat. Poate sunt nevoiți să facă tranzacții sau schimburi valutare.

Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat așa că să începem. Și începem cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie. Pentru nativii zodiei Săgetător începe o perioadă în care viața de cuplu devine armonioasă, plină de iubire și dorință. Partenerul de viață este plin de farmec, nativii Săgetător sunt îndrăgostiți și fermecători la rândul lor.

Horoscop lunar Sagetator bani

Afacerile merg pe baza unor noi contracte, foarte bune, deopotrivă nativii câștigă material, dar sunt mulțumiți și cu activitatea pe care o desfășoară. Este posibil ca niște contracte mai vechi să se revizuiescă în favoarea nativilor Săgetător. Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii asupra domeniului banilor și valorilor pe care le posedă.

Banii veniți din munca proprie mai ales. Pentru că în jurul acestui domeniu are loc o criză profundă, cu maximul pe 5 aprilie. Nativii simt criza și își adaptează calitățile personale la această situație, încercând să își mobilizeze acele calități interioare care să le permită să își câștige banii de care au nevoie.

Horoscop lunar Sagetator general

 Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, atrage tenția nativilor Săgetător asupra unor prieteni sau asupra unor grupuri de persoane cu care se identifică. Către aceștia ar trebui orientată activitatea lor de creație. Mai indică această Lună Plină o anumită împlinire a unui proiect pe care nativii l-au realizat în cadrul unui grup de creație, în care a avut un aport deosebit. Poate fi împlinirea unui proiect, dar mai poate fi și un capitol în cadrul unui demers mai amplu care a fost îndeplinit cu succes.

Mercur, care intră în zodia Berbec, face nativii să fie orientați către partea de creativitate. Dacă până acum nativii au prezentat proiectul și l-au realizat în cadrul acestui grup, de data aceasta au tendința de a-l comunica mai departe, o anumită cantitate de informație trebuie diseminată. Ceea ce până acum a fost o chestiune de suflet devine parte a mentalului și mișcării. Nativii Săgetător au o minte creativă și o folosesc ca atare.

Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca nativii să devină și mai conștienți de faptul că o anumită parte de creație are nevoie de un colectiv de oameni cu care nativii să realizeze lucrarea practic. Urmează o perioadă de muncă efectivă, muncă de migală. Nativii intră într-o zonă de analiză a ceea ce au realizat.

Pe de altă parte, sunt aceia dintre nativii Săgetător care sunt în situația de a sta retrași acasă, au de făcut o serie întreagă de treburi care până acum li s-au părut minore: ordine prin rafturile de la bucătărie, prin debarale, rearanjarea cărților în bibliotecă, inventarierea unor obiecte la care nu s-a mai umblat de mult etc.

Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, și după cum știm deja, Luna Nouă reprezintă o energie de început. Poate chiar atunci, după ce Soarele le-a indicat nativilor ce au de făcut, cam pe unde este necesară intervenția, după ce și-au realizat o prioritizare a activității, aceștia purced la treabă efectiv, cu acea energie de început caracteristică aspectului de Lună Nouă.

Și dacă ne gândim că aspectul se petrece în zodia Taur, o latură pragmatică este, deci este și spor. Nu neglijați florile din jardiniere, ghivece sau grădinile! Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Nativii devin de-a dreptul cicălitori. Și asta nu e nimic.

Despică firul în 44, pun tot felul de întrebări, caută lucruri, se agită, fac ordine după ordine, spală, igienizează! Nu că în contextul actual ar fi un lucru rău, dar nici exagerarea nu este bună. Cât despre aceia care au de realizat practic un proiect, vai de cei care le sunt subordonați! Pentru că totul trebuie să fie de o ordine impecabilă!

Horoscop lunar Sagetator sanatate

Din punct de vedere al sănătății, astrologul ZODIACOOL atrage atenția că pot exista semnale. Mai ales după data de 19 aprilie, când anumite simptome par că se agravează. La sfârșitul lunii aprilie, nativii pot părea îngrijorați de-a dreptul, dar nu este cazul, deoarece afecțiunile pot fi trecătoare. Dar a lua măsuri din timp este ideal. Inflamarea unor zone este posibilă sub influența căldurii solare, având în vedere trecerea Soarelui prin domeniul sănătății.

Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!