Horoscop luna Aprilie Balanta 2020: apar contracte noi

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Balanta, sunt destul de prietenoase. Acestia au oportunitatii profesionale

Problemele de casă și familie încă constituie pentru acești nativi un fel de plăți ale unor fapte trecute. Oamenii greșesc, nu neapărat intenționat și nu neapărat grav. Unii dintre oameni „plătesc” fapte bune, sacrificii pe care le-au făcut pentru casă și familie, și e bine. Atenție însă, nu orice sacrificiu este trecut în propria lor recunoaștere sau pentru a-i îndatora pe beneficiari, sau pur și simplu intervin în karma unora dintre semeni și mai mult încurcă. Este destul de complicat de judecat ce e bine și ce nu! Poate intuiția să ajute de această dată mai mult decât rațiunea.

Să trecem la nativii zodiei Balanță. Am făcut introducerea aceasta, deoarece exact acest lucru se întâmplă cu nativii acestei zodii în luna aprilie: au o atenționare că după perioada de stat acasă sau după o perioadă în care s-au preocupat în mod deosebit de casă și familie, au nevoie, sau au posibilitatea, de a-și manifesta creativitatea. Au nevoie să se dedice o perioadă relației cu copiii.

Aspectul pe care astrologul ZODIACOOL îl constată poate conduce către o perioadă în care nativii vor avea ceva mai mult de lucru cu copiii. Este deocamdată o atenționare, dar la fel de bine constituie o obligație. Mai este și obligația unei alte părți a nativilor Balanță de a se ocupa de persoana iubită, cu pasiune, iubire și generozitate. Mai este o parte a nativilor care sunt cumva direcționați să se ocupe mai mult de ceea ce le place, de ceea ce îi pasionează și să o facă cu toată responsabilitatea.

Pentru că în casă lucrurile sunt într-o continuă transformare și nativii trebuie să se agațe de ceva care să le inspire stabilitate. Având în vedere aspectele lunii aprilie, elementele de stabilitate din horoscopul nativilor Balanță sunt pasiunile, iubirile și creațiile proprii.

Intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie, le arată nativilor Balanță că pe lângă creativitate nativii mai au parte si de cunoaștere. Este posibil ca atunci când sunt mai dezorientați sau când au mai multă nevoie de sprijin, vine cineva care chiar este plin de bunăvoința de a le întinde o mână.

Conjuncția Jupiter-Pluton, pe data de 5 aprilie, aduce și mai multă schimbare, și mai multă agitație în domeniul casei, căminului. Lunile trecute nativii au avut de trecut niște bariere destul de severe. Au avut parte de transformări la nivelul casei, familiei parentale, rădăcinilor care au dus nativii până la cele mai profunde crize pentru ca odată reveniți, să fie pur și simplu altcineva.

Horoscop lunar Balanta dragoste

Cu ocazia conjuncției din 5 aprilie, nativii vor experimenta o transformare profundă la nivelul căminului, casei, locației, dar de data aceasta fără restricții, deși mai amplă, este asumată cu convingere. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, poate constitui un moment în care, în opinia astrologului ZODIACOOL, nativii Balanță își văd propria personalitate parcurgând, împlinind un palier către armonizarea cu noile situații în care nativii sunt puși.

Noile ipostaze aduc noi provăcări, unele incomode, chiar și nativii trebuie să își ajusteze personalitatea funcție de acestea. Pe data de 11 aprilie, planeta Mercur intră în zodia Berbec. Aspectul aduce un fel de impuls să ne mișcăm, să ne plimbăm. Nu ne putem satisface această tendință decât comunicând. Atenție, comunicarea poate fi cam aspră, ne repezim în dialog, avem impresia că numai și numai noi avem dreptate.

Nativii zodie Balanță pot să aibă tot felul de discuții cu partenerul de viață. Toate conduc la rezolvarea problemelor de familie care s-au agitat în ultimul timp. Și se mai poate pune problema de deplasări, mișcări destul de bruște. Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face și mai activă casa a V-a, domeniul pasiunilor, iubirii, creativității.

Nativii Balanță sunt și mai convinși că au de lucru cu copiii și că aceștia chiar au un moment mai special. Altă parte a nativilor Balanță se dedică partenerului de viață alături de care va trăi o lună de basm. Alții se gândesc la un contract, ceva extra. Se gândesc cu bucurie că în sfârșit este posibil să iasă ceva bani dintr-o activitatea care îi pasionează.

Horoscop lunar Balanta profesional

Pentru aceia dintre nativi care nu se regăsesc în niciuna dintre variantele de mai sus, se poate să existe altceva, dar nu foarte departe de aceste variante. Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, și după cum știm deja, Luna Nouă reprezintă o energie de început. Nativii au dat de greu! Intră pe un tărâm necunoscut. Au ceva de ascuns.

Simt că li se ascunde ceva. Descoperă ceva. Au niște abilități care, până acum ascunse, încep să își arate existența. Una dintre aceste posibilități sau ceva similar. Indiferent care dintre ipotezele menționate este valabilă, nativii sunt ancorați în zona materială, sunt pragmatici și reușesc să folosească destul de chibzuit lucruri care până acum nu aveau nicio legătură cu realitatea.

Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Aspectul poate crea probleme în familie. Nativii au avut discuții cu partenerul de viață, au făcut niște aranjamente ca urmare a transformărilor profunde care au avut loc în casă. Tot ce au discutat, decis, face acum parcă pași înapoi. Poate! Și aceasta, deoarece poate nu au fost făcute toate demersurile, există lucruri care s-au omis.

Mai este un aspect, acela că în perioada de retrogradare nativii pot primi informații care să le folosească după ce planera reintră în mișcare directă, respectiv în luna septembrie. Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Discuțiile devin ceva la obiect, dar subiectele sunt cu totul noi. Nativii au sentimentul că le vin niște informații cu clară aplicabilitate în viața de zi cu zi, dar aceste informații la prima vedere sunt tare încurcate.

Cine le furnizează aceste vești parcă dorește să spună ceva, parcă ar ascunde ceva. Noroc că nativii au și alte aspecte care îi ajută să decripteze acest gen de informații care ajung la ei. Și mai au avantajul că se înțeleg cu persoana de lângă ei și au în aceasta o bază solidă.

Horoscop lunar Balanta sanatate

Din punct de vedere al sănătății, și având în vedere situația actuală, aș spune că mi-e teamă de perioada în care planeta Mercur intră în Berbec. Pe fondul unei stări emoționale deosebite este foarte posibil să se ajungă la căderi nervoase. O și mai mare predispoziție va exista în jutul datei de 27 aprilie, când Mercur intră în zodia Taur. Este domeniul nativilor Balanță mistic și psihic.

Aceasta poate accentua problemele nervoase. Astrologul ZODIACOOL atrage atenția nativilor nu ca să îi îngrijoreze, ci pur și simplu ca să fie pregătiți și să își canalizeze energiile spre control, autocontrol, gândire pozitivă. Dar... Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții.

Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.