Horoscop luna Aprilie 2019 Berbec: veți avea parte de energie, curaj și multă încredere

Horoscop luna Aprilie 2019 Berbec: între 1-20 Aprilie nativii Berbec vor avea parte de energie, curaj, încredere, un discurs argumentat pentru a-și exprima

convingerile despre viață, relație, familie etc. În proporție de 70% din energia acestei luni este pentru a vă găsi un loc de muncă, pentru a face mai mulți bani. Cert este că situația financiară este una precară sau dificilă, fapt ce va conduce la o reorganizare a activității prestate. Pe 17 Aprilie ajunge Mercur în semnul vostru, oferindu-vă șansa de a studia, de a comunica clar/concis/direct cu cei din jur.

În plus, o să aveți de efectuat unele deplasări în scop profesional între 17-30 Aprilie. Acest surplus energetic vă ajută să puneți pe picioare o afacere, să obțineți aprobări, să susțineți prelegeri/examene/interviuri.

Pe 20 Aprilie Venus intră în semnul vostru, oferind energie pentru a fi mai romantici, afectuoși cu partenerul. Tot în acea zi, Soarele intră în casa banilor pentru o lună, încercând din această poziție să vă trimită noi propuneri, idei pentru a vă reinventa profesional.

Dacă așteptați o veste bună, legată de intrarea în posesie a unei sume de bani, faza de Lună Plină din 20 Aprilie vă va aduce această bucurie. După 20 Aprilie se vede posibilitatea de a vă implica în anumite conjuncturi financiare, ciudate, care pot avea în comun un împrumut, o afacere ilegală. Astrologul ZODIACOOL recomandă să vă țineți departe de aceste OPORTUNITĂȚI, deoarece din 2020 totul se va întoarce împotriva voastră.

Sentimental, luna Aprilie aduce iubire, pasiune, discuții tensionate cu partenerul sau cu o persoană pe care ați iubit-o în ultimii 7-9 ani. După 20 Aprilie aceste stări vor dispărea, însă tot veți avea nevoie de timp pentru a vă vindeca rănile, acolo unde este cazul.

La locul de muncă pot să apară idile, adrenalina generată de aceste situații vă poate face pe moment să vă simțiți bine, dar pe parcurs lucrurile se vor mai calma.

Pe partea de sănătate, după 10 Aprilie, odată cu retrogradarea lui Jupiter, vedem să fiți predispuși să se reactiveze unele probleme de sănătate ce vizează ficatul, sângele, inima. În unele cazuri, Berbecii vor avea de donat sânge pentru rude.

Sursă foto: iamexpat.nl

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.