Horoscop luna Aprilie 2019 Berbec: veți avea parte de energie, curaj și multă încredere

Horoscop luna Aprilie 2019 Berbec: între 1-20 Aprilie nativii Berbec vor avea parte de energie, curaj, încredere, un discurs argumentat pentru a-și exprima

convingerile despre viață, relație, familie etc. În proporție de 70% din energia acestei luni este pentru a vă găsi un loc de muncă, pentru a face mai mulți bani. Cert este că situația financiară este una precară sau dificilă, fapt ce va conduce la o reorganizare a activității prestate. Pe 17 Aprilie ajunge Mercur în semnul vostru, oferindu-vă șansa de a studia, de a comunica clar/concis/direct cu cei din jur.

În plus, o să aveți de efectuat unele deplasări în scop profesional între 17-30 Aprilie. Acest surplus energetic vă ajută să puneți pe picioare o afacere, să obțineți aprobări, să susțineți prelegeri/examene/interviuri.

Loading...

Pe 20 Aprilie Venus intră în semnul vostru, oferind energie pentru a fi mai romantici, afectuoși cu partenerul. Tot în acea zi, Soarele intră în casa banilor pentru o lună, încercând din această poziție să vă trimită noi propuneri, idei pentru a vă reinventa profesional.

Dacă așteptați o veste bună, legată de intrarea în posesie a unei sume de bani, faza de Lună Plină din 20 Aprilie vă va aduce această bucurie. După 20 Aprilie se vede posibilitatea de a vă implica în anumite conjuncturi financiare, ciudate, care pot avea în comun un împrumut, o afacere ilegală. Astrologul ZODIACOOL recomandă să vă țineți departe de aceste OPORTUNITĂȚI, deoarece din 2020 totul se va întoarce împotriva voastră.

Sentimental, luna Aprilie aduce iubire, pasiune, discuții tensionate cu partenerul sau cu o persoană pe care ați iubit-o în ultimii 7-9 ani. După 20 Aprilie aceste stări vor dispărea, însă tot veți avea nevoie de timp pentru a vă vindeca rănile, acolo unde este cazul.

La locul de muncă pot să apară idile, adrenalina generată de aceste situații vă poate face pe moment să vă simțiți bine, dar pe parcurs lucrurile se vor mai calma.

Pe partea de sănătate, după 10 Aprilie, odată cu retrogradarea lui Jupiter, vedem să fiți predispuși să se reactiveze unele probleme de sănătate ce vizează ficatul, sângele, inima. În unele cazuri, Berbecii vor avea de donat sânge pentru rude.

Sursă foto: iamexpat.nl

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Zodia LEU perioada: soarele se află în semnul zodiacal Leu de la 23 Iulie până la 22 August.
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.