Horoscop luna Aprilie 2019: vom simți viața la intensitate maximă

Horoscop luna Aprilie 2019: luna Aprilie 2019 ne va face să simțim viața la intensitate maximă, multe situații inedite pot să apară, cel mai probabil totul

va pleca de la limitările noastre: fizice, psihice, energetice etc.Vom împărți luna în două: între 1-20 Aprilie, când Soarele se află în semnul Berbec, respectiv 20-30 Aprilie, când guvernatorul vieții pe Pământ va fi în Taur. În primul interval avem ca eveniment major intrarea lui Jupiter (planetea banilor, abundenței, politicii) în retrogradare, pe Săgretător, în domiciliu.

Până la mijlocul lunii August ne vom confrunta cu limitări administrative, controale, probleme financiare/bugetare, posibile mici amenintări că urmează o criză economică.

Loading...

Între 20-30 Aprilie totul se schimbă în jurul nostru, mulți vor începe să culeagă ceea ce au semănat în ultimii 30-36 de ani. Dacă au fost consecvenți/muncitori/drepți, li se va oferi și mai multă putere, dacă își doresc, în schimb, dacă au profitat de cei din jur, uitând misiunea personală, atunci se vor confrunta cu numeroase restricționări, pedepse Divine.

Cel mai important aspect astral al acestei luni este tripla conjuncție Saturn-Pluton-Pedeapsa în viață/Nodul Sud. Această conjunctură astrală apare rar pe cer, mai ales în semnul ce se ocupă de putere/politică, armată, ceea ce poate să aducă dispute la nivel mondial pe seama unor nemulțumiri acumulate de acum 30-36 de ani.

Miza este schimbarea sistemului în care trăim prin renaștere, întrucât Pluton guvernează acest proces de reinventare/reorganizare etc. Efectele, evident, se vor resimți între Noiembrie-Decembrie 2019, dar până atunci sperăm ca cei care conduc lumea să aibă parte de multă înțelepciune.

Această lună aduce pericole de: cutremure, erupție de vulcani, alunecări de teren, război, probleme la centralele nucleare, conflicte între state de la teritorii disputate. În plus, oamenii vor simți nevoia să se revolte, nu mai sunt bucuroși de ceea ce au, de cum trăiesc, vor o modificare în viața lor.

Tot în partea a doua a intervalului îl avem pe Pluton care retrogradează pe 25 Aprilie în Capricorn, urmat la câteva zile, pe 30 Aprilie, de Saturn, ce se află în același semn. Cei doi în Mai 2019 vor evidenția puterea lor în această mișcare, până atunci este bine ca fiecare individ să își facă un bilanț asupra ultimilor 9-12 ani, tocmai pentru a concepe un nou plan pentru următorii 9-12 ani.

Alte evenimente importante în această lună a renașterii:

  • 17 Aprilie: Mercur ajunge în Berbec, predispunând la încăpățânare, orgoliu, șantaj emoțional și nervi. În plus, Marte se află în sediul lui Mercur din 31 Martie, ceea ce ne indică faptul că în această lună dialogul va fi extrem de tăios și de amenințător, plu că nimeni nu va mai lăsa de la el, fiecare va fi pe cont propriu.
  • 8-10 Aprilie: are loc nunta cosmică, adică cele două Luminarii se află în cele mai bune poziții în Horoscop, ceea ce ne poate face mai idealiști, dornici să schimbăm ce nu funcționează în viața noastră.
  • 20 Aprilie: intră Soarele în Taur, acest moment este surprins de faza de Lună Plină ce va fi în conjuncție cu Uranus. Practic, tot ce stârnește Uranus asemenea unei furturi este pentru a oferi explicații Pluton și Saturn.
  • 20 Aprilie: Venus ajunge în Berbec, alături de Mercur, alimentând dorința de control în relație, predispoziția la certuri/rupturi.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Leu merge pe principiul ”totul sau nimic” . Bărbatul Leu pune amorul mai presus de
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru bani, carieră și afaceri: Se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.