Horoscop luna FEBRUARIE 2019: evenimente neașteptate, cu impact de proporții

Descoperă care sunt previziunile pentru luna Februarie 2019

Modificări majore ne așteaptă pe mulți dintre noi. Toate aceste informații, după cum știți, vor fi analizate în prealabil în fiecare horoscop săptămânal, aici trecem în revistă doar evenimentele marcante, impactul adus de noile energii ale debutului noului an chinezesc (porcul de pământ)

 • 4 februarie – Venus intră în Capricorn, unde va întâlni între 14-25 februarie pe Saturn și Pluton, aceste aspecte vor face lumină în relațiile care nu mai funcționează de mult timp (ruptură), iar pentru cuplurile ce nu pot concepe copii, această perioadă este extrem de benefică, deoarece cei doi malefici vor fi îmblânziți de zeița iubirii
   
 • 10 februarie – Mercur intră în Pești, în acest semn, alături de Neptun, se va pune răbdarea la încercare, plus că vom deveni foarte suspicioși cu privire la unele afirmații ce se vor spune în presă, în mediul online etc. Ideal ar fi să identificăm scopul unei acțiuni întreprinse de celilalți din jur, fără a ne lăsa manipulați.
   
 • 14 februarie –  Marte intră în Taur, de fapt pregătește venirea lui Uranus din Martie 2019, această modificare în corelație cu Saturn, în conjunție cu Venus, poate să aducă unele despărțiri neașteptate în cercul apropiat de prieteni. Partea bună este că sunt șanse în cazul relațiilor care s-au scindat anul trecut din Mai 2018 acum să se revină asupra deciziei... doar dacă există iubire.
   
 • 18 februarie – Soarele intră în Pești, evident, semnele de apă vor fi avantajate (Rac, Scorpion, Pești), pentru aceștia iubirea va cunoaște alte cote... stabilitate, dragoste la prima vedere, romantism. Gândurile noastre pot fi îndreptate fără să dorim spre revoltă, omenirea nu va fi mulțumită de promulgarea unor legi/ scandaluri publice.
   
 • 19 februarie – Lună Plină pe axa Pești-Fecioară, aceasta aduce luciditate, gândire practică, organizată etc. Mulți se vor îndrepta spre a pune în practică unele planuri stabilite la începutul lui Ianuarie 2019.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Un horoscop autentic îți crește șansele de reușită

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAPRĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații
Citirea direcției de orientare
În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
KUA 4, Spiritualul
Trigrama XUN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 4. Trigrama XUN este formată

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.