Transport gratuit peste 140 lei
Aplica

Steaua zburatoare 8 – activatori feng shui pentru a spori energia bogatiei in anul 2022

Ken, Steaua albă 8, numită și Steaua Bogăției, va ajunge după 8 ani de tranzit în domiciliu în anul 2022, în zona de Nord-est a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru.

Ken, Steaua albă 8, numită și Steaua Bogăției, va ajunge după 8 ani de tranzit în domiciliu în anul 2022, în zona de Nord-est a spațiilor locuibile și a spațiilor de lucru, de unde lucrurile vor intra pe un trend ascendent, în ceea ce privește dezvoltarea personală și norocul în afaceri.

Steaua albă 8, este considerată steaua nobilă pentru perioada lui 8, elementul său este pământul. Aceasta este cea mai favorabilă stea actuală a sistemului de stele zburătoare.

Poate aduce bogăție, prestigiu și distincție. Poate aduce noroc și experiențe financiare de top. De asemenea, steaua 8 va aduce în acest an și o consolidare a valorilor familiei, mai multă iubire în relațiile de cuplu, armonie și echilibru în relațiile sociale.

Best seller

Steaua albă 8 – Steaua Bogăției, 2022

Steaua albă 8, prezentă în zona de nord-est îi va avantaja cel mai mult pe bărbații tineri, pe fiii mici dintr-o familie, adică pe copiii de gen masculin născuți ultimii într-o familie. Toți acesștia se vor bucura în anul 2022 de un mare succes.

Urmăriți să nu puneți în 2022 plante verzi în zona de Nord-est, deoarece plantele au energie de lemn, iar lemnul diminuează energia elementului pământ.

De asemenea, nu puneți în zona de Nord-est detalii de apă, fântâni arteziene, pentru a nu micșora beneficiile pe care le poate aduce steaua Bogăției în acest an. Nord-estul din perioada 8 ar trebui să fie activat cu obiecte din piatră, fiind zona Muntelui. De asemenea, energia stelei Bogăției va putea fi activată și prin mișcare, activități umane.

Îți recomandăm

Prin urmare, ar fi bine să utilizați această zonă din casă sau de la muncă, cât mai des posibil și să păstrați ferestrele și ușile din zona de Nord-est deschise, pentru a invita energia bogăției să intre în interioarele încăperilor pe care le utilizați.

Dacă doriți să sporiți energia din această zonă prin intermediul obiectelor feng shui, atunci plasați în Nord-est broasca cu 3 picioare, Pi Yao, Dragonul auriu. În plus, o sferă de cristal cu fațete plasată în colțul de Nord-est al unei camere va consolida și mai mult elementul pământ al stelei albe 8.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

În feng shui-ul celor 8 Aspirații, zona de Nord-est guvernează dezvoltarea personală, reprezintă sectorul din care se emană cea mai multă energie pentru nativii din zodiile Bivol și Tigru, pe durata unui an de zile. De aceea, în 2022 ar fi bine să se organizeze pentru afaceri, ca birou sau pentru socializare camerele situate în zona de Nord-est a casei, pentru a atrage reușite și mai mulți bani.

Steaua albă 8, poate să aducă și noroc pe plan educațional, în acest an ar fi bine să așezați un glob pământesc în zona de Nord-est sau să așezați biroul de studiu în zona de Nord-est, pentru a atrage rezultate bune la examene.

Dacă vă interesează să faceți o renovare, acest demers poate fi început din zona de Nord-est, pentru a atrage noroc cu carul și pentru ca reparațiile, amenajările să se facă în timp record și cu un buget mic.

În 2022, ar fi bine să aveți în Nord-est obiecte de culoare roșie sau lumânări, deoarece acestea țin de elementul foc, care mărește puterea pământului, elementul stelei 8. Deci va fi bine să utilizați focul în această zonă, adică să folosiți în Nord-est lumini puternice, șemineul, obiecte de culorile roz, grena, fucsia.

Dacă vedeți că aveți în casă în zona de Nord-est obiecte de culorile negru, verde, maron sau confecționate din materialele precum lemn, apă, ar fi bine să le îndepărtați, sau, dacă acest lucru nu este posibil, nu vă faceți griji, așezați în Nord-est remedii feng shui pentru a amplifica energia stelei Bogăției în anul 2022.

 
Remedii feng shui pentru Steaua 1 în anul 2022

Prin urmare, pentru ca să avem un 2022 promițător în ceea ce privește pacea, liniștea, armonia, ar fi bine să apelăm la remediile feng shui pe care le vom prezenta în continuare.

Remedii feng shui pentru Steaua 8 în anul 2022

Steaua albă 8, are o energie care aduce echilibru și armonie, pace și iubire, bogăție. Deci, în 2022 va fi necesar să folosiți remediile feng shui pentru a atrage acest tip de energie în casă sau la locul de muncă, dacă aveți o ușă din față, din spate sau laterală în sectorul de Nord-est.

1. Pentru cei care aveți ușa principală orientată spre direcția Nord-est sau situată în zona de Nord-est a locuinței sau a spațiului de lucru (verificați direcția ușii cu ajutorul unei busole), va fi bine să țineți în acest an lângă ușă o vază mare din ceramică, pentru a putea colecta energia Bogăției.

Puteți să utilizați elemente de foc sau culoarea roșie lângă ușă, pentru a amplifica puterea stelei 8.

Remediile feng shui cele mai eficiente pentru a amplifica energia bogăției, pentru a atrage noroc la examene, satisfacții și evoluție personală sunt cele de mai jos și trebuie puse în anul 2022 lângă ușa principală sau lângă ferestrele din zona de Nord-est:

2. Nativii din zodiile Bivol și Tigru sau cei care doriți să fiți favorizați în acest an de energia stelei 8, a Bogăției, puteți purta în mașină sau în poșetă:

3. Cei care locuiesc într-o cameră situată în Nord-estul locuinței, vor fi în acest an pe vibrații pozitive, iar pentru ca totul să le meargă ca pe roate, va fi bine să pună în această încăpere unul din remediile de mai jos:

4. Dacă aveți încăperea pentru birou în zona de Nord-est a spațiului de lucru sau dacă masa de lucru este amplasată în zona de Nord-est a încăperii în care lucrați este necesar să folosiți remedii feng shui, pentru a atrage tot ce e mai bun pe partea profesională. Puneți remediile următoare în zona de Nord-est:

5. Dacă aveți baia situată în zona de Nord-est, asigurați-vă că păstrați capacul toaletei închis la spălare, pentru a nu pierde odată cu apă si energia bogăției.

De regulă, în toalete nu se pun remedii feng shui, însă veți putea lega la clanța ușii de la baia din Nord-est, în partea dinspre hol, un nod mistic chinezesc, de culoare roșie:

În concluzie, steaua Albă 8, a Bogăției poate îmbunătăți situația financiară, bunăstarea și resursele în anul 2022, iar pentru ca acestea să apară în viața voastră, ar fi bine să agățați amulete de culoare roșie în Nord-estul încăperilor.

Să folosiți obiecte decorative de culoare galbenă, portocalie, cărămizie în zona de Nord-est. Ar fi bine să începeți și să terminați în zona de Nord-est o renovare, pentru a atrage noroc și reușite în anul 2022.

Steaua zburătoare 8, a Bogăției - pe luni, în anul 2022

Ca fiecare din stelele zburătoare, felul în care se va manifesta steaua 8, a Bogăției în anul 2022 va depinde și de tranzitul altor stelele zburătoare lunare, prin zona de Nord-est a spațiilor de lucru sau a spațiilor locuibile.

Când steaua 8 va fi influențată de energia stelelor nefaste (2, 3, 5, 7), ea va putea aduce boli, gelozie, traume emoționale, accidente, infidelitate în dragoste. Pentru a preveni aceste neplăceri, folosiți remediile feng shui lunare pe care le recomandă Maestrul Feng Shui ZODIACOOL în continuare.

Sănătatea nativilor din zodiile Bivol și Tigru va trebui monitorizată cu atenție în luna mai 2022, când va fi nevoie, pe lângă remediile feng shui menționate mai sus pentru zona de Nord-est, să puneți în acest colț din casă sau de la lucru și remediile:

Cele mai bune luni pe plan profesional pot fi aprilie, iunie, iulie, august, octombrie 2022 și ianuarie 2023, când în Nord-estul pătratului Lo Shu se vor forma combinații de stele favorabile, din care se va rezulta o energie bună pentru creșterea afacerilor.

În aceste luni, va trebui să exploatați la maximul energia din zona de Nord-est, pentru că este cel mai norocos sector în anul 2022.

Steaua 8, va aduce șanse în toate domeniile, deci atât pe plan profesional, cât și în dragoste. Veți vedea că, desfășurând activități în zona de Nord-est în 2022 vă veți simți mai plini de energie fizică și amoroasă, deci vă veți putea bucura de o amplificare a libidoului și, de mai multă activitate pe partea amoroasă.

În privința banilor, dacă veți activa cu obiecte feng shui zona de Nord-est în aceste luni ale anului 2022, vă veți putea aștepta la câștiguri frumoase, dar este recomandat să fiți și chibzuiți, pentru a nu atrage situații neplăcute.

Lunile pe care le-am menționat mai sus, vor fi susținute de astre, pentru a amplifica răbdarea și disciplina. Vor fi luni bune pentru a ieși din zona de confort, pentru a lua decizii importante, și a vă face remarcați.

Pentru a profita șansele și oportunitățile pe care stelele le vor scoate în calea voastră în aceste luni, puneți remediile feng shui în zona de Nord-est:

Cu cât veți folosi mai multe obiecte feng shui în zona de Nord-est în aceste luni, cu atât se vor multiplica șansele de reușită. Succes!

Deși nu ne face placere să vorbim despre asta, există și câteva luni în care steaua anuală 8 a Bogăției va fi influențată de stele nefaste lunare. Acest lucru se va petrece în lunile februarie și noiembrie 2022.

În aceste luni, astrele vă vor pune la grele încercări. S-ar putea ca influența stelelor nefaste asupra stelei bogăției să conducă la concurență, pierderi financiare, probleme în relațiile profesionale și în relațiile de cuplu.

Sunt luni în care ar fi bine să nu vă hazardați pentru a face investiții mari. Încercați să fiți acum mai rezervați, să faceți doar planuri, urmând să le puneți în aplicare în lunile favorabile.

De asemenea, în aceste luni ar fi bine să vă focusați atenția pe analiza a ceea ce ați întreprins în trecut, pentru a reuși să faceți schimbări majore care să implice originalitatea și creativitatea.

Folosiți în aceste luni, în Nord-est următoarele remedii feng shui, pentru a preveni dezastrele, ghinionul și a nu ajunge la suferință:

Veștile vor fi ceva mai bune în lunile martie și decembrie 2022. Steaua Iubirii va tranzita zona de Nord-est, aducând mai multe oportunități în dragoste.

În comparație cu alte combinații de stele favorabile, întâlnirea dintre steaua iubirii și steaua bogăției este specială, oferind șanse pe plan relațional, amoros.

În aceste luni, posibil că veți simți un miresme proaspete de la florile iubirii, veți simți nevoia să vă exprimați sentimentele, să faceți tot ce vă stă în putință pentru ca în relațiile pe care le aveți să se reaprindă flacăra iubirii.

În cazul în care vă veți afla în aceste luni în relații toxice, care nu au la baza o compatibilitate reală și funcționează din inerție, din atașament, nu este exclus ca acum să găsiți soluții pentru a revitaliza relația și a construi o nouă fundație relației

Totul va fi supus schimbării, grație amplificării iubirii, iar dacă veți dori ca totul să meargă bine pe plan amoros și afectiv în aceste luni din 2022, puneți remediile feng shui în zona de Nord-est:

Feng Shui
Feng Shui Casa
Calculator Feng Shui
Calcul numar KUA pentru directii personale ...
Calcul numar KUA pentru directii personale
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste ...
Stele zburatoare anuale, energii faste si nefaste
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei ...
Stele zburatoare lunare pentru amenajarea locuintei
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor ...
KUA casa si sectoarele favorabile ale locuintei si incaperilor
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam ...
Culori norocoase zilnice, cum ne imbracam
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali ...
Prieten secret, aliati si dusmani zodiacali
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Acest site folosește cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficului. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosesc site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. Prin continuarea navigării, ești de acord cu Politica de Cookies.