Cele Trei Ucideri 2021 – remedii feng shui

Cele Trei Ucideri sau Sarm Saat reprezinta o energie negativa care afecteaza in fiecare an cate 90 de grade pe busola

În Feng Shui-ul Stelelor Zburătoare numele de Trei Ucideri derivă din faptul că energia lor negativă se manifestă sub formă de 3 ghinioane majore: boli, pierderi de bani și pierderea persoanei iubite.

În anul 2021, care este guvernat de zodia Bivol de metal, cele Trei Ucideri afectează direcțiile Sud-Est 1, Est și Nord-Est 3.

Reguli Feng Shui pentru a scăpa de energia negativă a celor Trei Ucideri 2021:

  • zonele din Sud-est 1, Est și Nord-Est 3 nu trebuie deranjate de zgomotul produs de renovări, săpături, certuri sau muzică gălăgioasă, clopoței de vânt, ceasuri care fac zgomot, difuzoare de alarmă, boxe audio etc.
  • ar fi bine să nu ne poziționăm cu spatele la direcțiile Sud-Est 1, Est și Nord-Est 3 în timp ce lucrăm la birou, pentru a nu atrage pericole de care să nu ne putem feri, oameni rău intenționați, situații neașteptate, ci ar fi bine să stăm cu fața la direcțiile menționate mai sus, pentru a putea ține energia negativă sub control
  • în anul 2021 a nu se dormi cu creștetul capului orientat pe direcțile Sud-Est 1, Est și Nord-Est 3 chiar dacă acestea sunt direcții favorabile, conform cu numărul KUA.

Pentru a beneficia în 2021 de pace și liniște în viața personală va fi necesar să ne ocupăm de zonele de Sud-Est 1, Est și Nord-Est 3 din casă și de la locul de muncă.

În aceste zone va fi bine să punem remedii feng shui, pentru a nu atrage conflicte cu partenerul de viață sau cu cei de la muncă, sau dacă aceste conflicte vor apărea, să reușim să le soluționăm cu ușurință.

Cele 3 Ucideri anuale pot provoca numeroase probleme la locul de muncă, stagnarea în urcarea pe scara carierei, pot perturba tranzacțiile profitabile și pot atrage înșelăciunea.

Toate acestea se pot reflecta în starea noastră emoțională și în experiențele din anul 2021.

Nu este exclus să asistăm la lipsa unui sprijin adecvat din partea persoanei iubite în anul 2021, de unde durerile de cap își vor face apariția.

În afară de aceasta, starea de spirit poate fi proastă, apatia, anxietatea și chiar stările depresive pot fi posibilele consecințe ale faptului că energia celor 3 Ucideri anuale nu este remediată.

Pe partea sentimentală, cele 3 Ucideri pot să creeze divergențe de opinii, stingerea flăcării iubirii din motive mai mult sau mai puțin cunoscute.

De asemenea, aceste 3 ucideri pot amplifica energia fricii, pot atrage parteneri care recurg la trucuri murdare pentru a câștiga inima cuiva.

Acum să nu credeți că Universul își scoate armele și se îndreaptă împotriva noastră dacă nu vom folosi remediile feng shui de mai jos, însă ideea este să utilizăm ceea ce avem la îndemână pentru a nu regreta mai târziu.

De asemenea, nu este cazul să intrăm în panică, energia se va putea armoniza și noi vom fi feriți de eșec și de necazuri, trebuie doar să utilizăm remediile feng shui de mai jos.

Remedii Feng Shui împotriva celor Trei Ucideri 2021:

  1. Câini Fu, amuletă feng shui de protecție relație dragoste, furturi locuință, împotriva hoților și dezastrelor
  2. Sabia cu Monede chinezești, împotriva invidiilor și furtului, amuletă feng shui de protecție la intenții negative
  3. Stupa Feng Shui, amuletă pentru armonie folosită împotriva violenței și situațiilor de conflict în dragoste
  4. Breloc cu 5 monede norocoase, amuletă cu ideograme pentru noroc de bani și bogăție

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!