Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Elimină stresul cu o ședință perfectă de reflexoterapie, indicații și contraindicații

Elimină stresul cu o ședință perfectă de reflexoterapie, indicații și contraindicații

Mișcările în reflexoterapie constau în aplicarea unei presiuni de diverse intensități pe anumite zone și puncte. Cunoscută tehnică de masaj, reflexoterapia

este un real ajutor pentru sănătate, determinând organismul să se vindece singur, prin eliminarea stresului, relaxare și stare de bine. Scopul principal este reechilibrarea energiei vitale.

Mișcările în reflexoterapie constau în aplicarea unei presiuni de diverse intensități pe anumite zone și puncte de pe mâini, tălpi și urechi, acestea fiind interconectate cu unele organe. În acest mod, este influențată buna funcționare a acestor organe, dar și tratarea afecțiunilor ce le îngreunează ritmul. După studii intense și experiență acumulată de-a lungul a sute de ani, a fost realizată o așa-numită hartă cu dispunerea punctelor/zonelor ce corespund fiecărui organ din corp. Prin presarea acestor zone într-un anumit mod este transmis un impuls nervos către organul receptor, ce va fi irigat cu o cantitate mai mare de sânge, stimulând astfel schimbul de substanțe – înloirea celor negative cu unele hrănitoare, proaspete.

Realizate periodic de un adevărat profesionist, ședințele de reflexoterapie ne ajută să prevenim diverse boli, să tratăm unele afecțiuni minore sau în stare incipientă, să diminuăm stresul (una dintre bolile secolului, alături de depresie), să avem un somn de calitate și să obținem starea de bine. Este indicată și nou născuților, pentru relaxare, calmare când au crizele cauzate de colii, de exemplu.

Viziteaza magazinul online