Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Cum să scapi de vergeturi. 3 remedii naturiste eficiente pentru a le estompa

Cum să scapi de vergeturi. 3 remedii naturiste eficiente pentru a le estompa

Cele mai eficiente remedii naturiste pentru a scăpa de vergeturi, fără intervenții chirungicale riscante . Vergeturile sunt dungi de culoare alb-roz-violaceu

(apoi sidefie), localizate în regiunea abdominală sau la fese, coapse, sâni, gambe. Vergeturile apar în sarcină, obezitate, în boli endocrine, ca urmare a întinderii exagerate a pielii, dar au și cauze emoționale.

Cauza emoțională a vergeturilor este nemulțumirea, cea față de aspectul fizic (nu sunt atrăgătoare, sunt grasă, vreau să slăbesc rapid; sunt însărcinată, oare îmi voi pierde frumusețea și suplețea?). Vergeturile arată o lipsă de adaptare la prezent, încăpățânarea de a nu accepta oameni, idei, emoții și situații noi, pot afecta atât femeile, cât și bărbații, copiii.

Best seller

Vergeturile pot fi îndepărtate imediat după apariția lor, când încă au culoarea roșiatică apariția lor poate fi prevenită.

Produse și metode de tratament eficiente:

1. Untul de shea are capacitatea de a repara și întineri celulele, este un antiinflamator eficient, conține vitamine, acizi grași și antioxidanți.
Se aplică pe pielea lezată de vergeturi în strat subțire, de două ori pe zi și se masează ușor, în sensul acelor de ceasornic, pentru a favoriza regenerarea celulară.

2. Albușul de ou este o sursă bogată în aminoacizi, vitamine și proteine, are proprietăți antiinflamatorii.
Albușul de ou se bate spumă, se aplică pe pielea afectată și se lasă să se usuce. Aacest proces este însoțit de o strângere a pielii. După ce s-a uscat pelicula de albuș de ou, aceasta se îndepărtează cu apă călduță.

Iți recomandăm

3. Uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, este bogat în acizi grași nesaturați.
Uleiul de ricin se aplică în strat subțire pe pielea afectată, se masează în sens circular timp de 10-15 minute, apoi zona se încălzește cu o pernă electrică, pentru a crește circulația sângelui și a grăbi estomparea lor.

Metodele de mai sus se pot combina timp de cel puțin 2 săptămâni sau până la estomparea vergeturilor.

Viziteaza magazinul online