Combinații alimentare zilnice pentru o digestie bună

04.DECEMBRIE.2018
Combinații alimentare zilnice pentru o digestie bună

Categorie: Sănătate și Nutriție Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Combinațiile alimentare corecte te scapă de problemele digestive (constipații, balonări și crampe abdominale). . Zilnic mâncăm diverse alimente pe care le

combinăm după plăcerile proprii, dar există reguli simple care îți asigură o stare de bine. Prevenirea bolilor precum cancerul, constipația, hepatita, candidoza, infecția urinară, depunerea de grăsimi pe burtă, cearcăne, scăderea imunității, probleme ale circulației limfatice, se poate face în cel mai simplu mod, folosind zi de zi combinații de alimente corecte.

combinatii alimentare zodiacool

DA – combinația asigură o digestie optimă, fără balonare

O alimentație sănătoasă împiedică substanțele toxice, provenite în special din putrefacția alimentelor consumate, să zăbovească timp îndelungat în interiorul intestinelor.

Loading...

Atunci când faci combinații alimentare corecte, procesul de digestie ar trebui să dureze 2-3 ore, pentru ca organismul să nu consume energie suplimentară.

NU – combinația provoacă balonări, crampe abdominale sau constipaţie

Dacă faci combinații alimentare incorecte, digestia se prelungește pâna la 5 sau chiar mai multe ore, caz în care organismul va consuma energie suplimentară pentru digestie. Acest fapt determină o scădere a cantității de energie pe care corpul ar trebui să o folosească pentru alte funcții vitale ale organismului. În plus, Ph-ul sângelui scade, devenind acid, ceea ce favorizează apariția anumitor boli.

Ca regulă generală, laptele, ouăle și pepenele nu se combină cu alte alimente și este de preferat să nu bem apă în timpul mesei, pentru a nu dilua sucul gastric care asigură o digestie bună, fără balonare.

NEUTRU – combinația nu perturbă în mod semnificativ digestia

Încearcă pe cât posibil să ții cont de regulile de combinare corectă a alimentelor pentru a avea o digestie corectă și o stare de sănătate bună.

loading...
2640
4.92
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

ZI DE ZI
Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

DESCOPERĂ
Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.