Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Ai probleme cu TIROIDA? Iată care sunt cauzele spirituale și cum le poți rezolva

Ai probleme cu TIROIDA? Iată care sunt cauzele spirituale și cum le poți rezolva

Suferi de hipertiroidism, hipotiroidism sau alte afecțiuni ale tiroidei?. Una dintre cele mai importante glande din organism este tiroida. Situată sub laringe, la

baza gâtului, glanda-fluture este responsabilă de sănătatea sistemului cardiac, al celui respirator și al brațelor. De asemenea, tiroida controlează modul în care ne exprimăm, fie că e vorba de gesturi, fie că sunt cuvinte. Buna sa funcționare este legată și de modul în care este relată temperatura corpului, de capacitatea de a ne adapta la schimbările de mediu cald-frig.

Suferi de hipertiroidism, hipotiroidism sau alte afecțiuni ale tiroidei?

Știai că tiroida este considerată centrul sufletului? Asta pentru că ne ajută să fim creativi, trăsătură prin care ne întărim esența divină. Putem să ne dăm seama că tiroida nu funcționează la cote maxime atunci când în multe momente din viață nu avem curajul să spunem deschis „da” sau „nu”, gândindu-ne în primul rând la ceea ce ne dorim, atunci când nu se simțim bine în propria piele și ne comparăm mereu cu ceilalți, atunci când alegem să nu vedem adevărul, ci ne ferim de el, atunci când nu suntem creativi și deschiși la nou.

Best seller

Psihosomatic, afecțiunile tiroidei sunt cauzate de ideea greșită că suntem inferiori altora și că suntem limitați. Astfel, încrederea în forțele proprii este slăbită, frustrare ce duce frecvent la frica de a vorbi deschis, la defectele de vorbire, cum ar fi bâlbâiala, dar și la probleme de respirație (gândește-te la nodul în gât). Ar fi bine să nu uităm cât de speciali suntem și că termenii de comparație nu ar trebui să existe între oameni, deoarece fiecare dintre noi suntem unici.

O altă cauză a bolilor tiroidei este victimizarea. E firesc să ne adăpostim uneori în spatele scuzelor, pentru că e mai ușor a face asta decât a acționa, dar trebuie să ne amintim mereu că aceasta este o soluție doar pe termen scurt, în timp ce pe termen lung creează nenumărate probleme. În loc să ne plângem de milă data viitoare când ne lovim de un obstacol, mai bine ne asumăm responsabilitatea și căutăm soluții concrete.

Îți recomandăm

Atenție și la regulile ce îți sunt impuse dar cu care nu ești de acord, ca și la momentele în care simți că cineva te-a jignit! Dă-ți voie să îți exprimi părerea și caută frecvent soluții pentru a ieși din aceste situații.

Spune-ți cât mai des (mantră pentru relarea funcțiilor glandei tiroidei): „Mă exprim liber, sunt creativ/ă, mă ghidez după adevăr, iat timpul mi-l folosesc înțelept pentru a-mi atinge visurile!”

Viziteaza magazinul online