Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Ai probleme cu TIROIDA? Iată care sunt cauzele spirituale și cum le poți rezolva

Ai probleme cu TIROIDA? Iată care sunt cauzele spirituale și cum le poți rezolva

Suferi de hipertiroidism, hipotiroidism sau alte afecțiuni ale tiroidei?. Una dintre cele mai importante glande din organism este tiroida. Situată sub laringe, la

baza gâtului, glanda-fluture este responsabilă de sănătatea sistemului cardiac, al celui respirator și al brațelor. De asemenea, tiroida controlează modul în care ne exprimăm, fie că e vorba de gesturi, fie că sunt cuvinte. Buna sa funcționare este legată și de modul în care este relată temperatura corpului, de capacitatea de a ne adapta la schimbările de mediu cald-frig.

Suferi de hipertiroidism, hipotiroidism sau alte afecțiuni ale tiroidei?

Știai că tiroida este considerată centrul sufletului? Asta pentru că ne ajută să fim creativi, trăsătură prin care ne întărim esența divină. Putem să ne dăm seama că tiroida nu funcționează la cote maxime atunci când în multe momente din viață nu avem curajul să spunem deschis „da” sau „nu”, gândindu-ne în primul rând la ceea ce ne dorim, atunci când nu se simțim bine în propria piele și ne comparăm mereu cu ceilalți, atunci când alegem să nu vedem adevărul, ci ne ferim de el, atunci când nu suntem creativi și deschiși la nou.

Viziteaza magazinul online