Transport gratuit peste 199 lei

Goji- 4 calitati extrem de folositoare ale fructelor de goji

Goji- 4 calitati extrem de folositoare ale fructelor de goji

Fructele Goji au început să fie din ce în ce mai populare în ultima perioadă, și odată cu popularitatea lor, s-au descoperit și multe beneficii pe care le aduc corpului uman.

Fie că sunt consumate cu iaurt și cereale, fie că sunt consumate simple, aceste fructe aduc un aport impresionant de vitamine și zaharuri corpului nostru, și ne ajută în moduri pe care nici nu ni le putem imagina. Cresc imunitatea - Fructele de goji sunt foarte bune pentru imunitate. Fiecare fruct este o bombă vitaminizantă cu o absorbție rapidă în corp.

În perioada rece a anului sunt indicate pentru că ajută la prevenirea și tratarea mai rapidă a răcelilor. În același timp, sunt ideale pentru persoanele în vârstă, având efect tonic natural.

Ajută la curele de slăbit

Pentru persoanele care încearcă să scadă în greutate aceste fructe sunt ideale. Având puține calorii și puțin zahăr, pot fi un snack perfect între mese, care va tăia pofta de mâncare, și în același timp va oferi energia pe care o așteptați.

Beneficiile fructelor goji

Aceste fructe sunt pline de antioxidanți care sunt foarte folositori în cazuri de radiații solare, sau expunerea îndelungată la fum. Antioxidanții ajută și la păstrarea pielii tinere și curate, fără imperfecțiuni și impurități.

Mențin nivelul constant al zahărului în sânge
În ultimii ani s-a dovedit că fructele de goji mențin un nivel optim al zahărului în sânge, ajută la producerea de insulină, și la nevoie scad nivelul de zahăr din sânge.

Viziteaza magazinul online