Trucuri neștiute despre mezelul de casă pentru sandwich-uri excepționale

Trucuri neștiute despre mezelul de casă pentru sandwich-uri excepționale
Cum se face mezelul de casă pentru sandwich-uri sănătoase și delicioase . Dacă sunteți adepții gătitului acasă și a mâncării sănătoase, trebuie să

încercați această rețetă! Fie că îl folosiți la sandwich-uri, fie că e pentru aperitive ori o gustare mică, mezelul este deseori întâlnit în orice casă. Dar știați că poate fi pregătit destul de ușor și acasă? Iată o rețetă din cotlet de porc. Aveți nevoie de: aproximativ 600 g cotlet de porc fără os, condimente: cimbru și alte ierburi aromatice, boia de ardei dulce, pudră de usturoi, sare, piper, ulei de măsline.

Mod de preparare

După ce spălați bine cotletul de porc și îl uscați, ungeți-l din belșug cu ulei de măsline și frecați-l cu toate condimentele.

Pentru a nu se usca atunci când va fi pusă la cuptor, trageți carnea puțin la tigaie (1-2 minute) la foc mare. Apoi, înveliți-o în folie de aluminiu, puneți-o în tavă și turnați deasupra zeama care a rămas în tigaie. Trebuie să trângeți bine capetele foliei, astfel încât să nu iasă aburul.

Carnea astfel pregătită trebuie să stea la cuptor la o temperatură de 180 grade pentru aproximativ 1 oră. Când este pătruns cotletul, puteți scoate folia de aluminiu și mai lăsați la cuptor, la foc ceva mai mare decât înainte, până se rumenește.

De asemenea, în timpul acesta stropiți carnea din când în când cu sosul pe care l-a lăsat. După ce s-a rumenit bine și a căpătat o crustă, lăsați-l să se răcească și apoi păstrați-l la frigider.
Poate fi consumat maxim 4 zile după ce a fost gătit.

Poftă bună!

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.