Previziuni pentru săptămâna 8-14 Octombrie. Numerologie

07.OCTOMBRIE.2018
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: businessfirstfamily.com
Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 8-14 octombrie, pentru a te organiza mai bine. Săptămâna cu numărul 41 din anul 2018 începe pe

8 octombrie și se termină pe 14 octombrie. În această săptămână vom primi energie în primul rând de la cifra 5 (4+1), dar vom simți și influența mai puțin intensă a cifrelor 4 și 1. Cei care sunt născuți în zilele de 5, 14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

Practic, energia cifrei 5 aduce schimbări neașteptate în viață, șanse mari de a rezolva probleme mai vechi, de a face lumină în întuneric, metaforic vorbind. Accentul va fi pus acum pe comunicare, dar față de săptămâna precenentă acum vom deveni mai receptivi la tot ceea ce este nou.

Toți care lucrează în domenii ce țin de acțiune, opinie, învățare, deschiderea minții și a inimii vor fi avantajați.
De asemenea, la o aspectare dizarmonică, cifra 5 poate veni cu o energie ce va face ca unele secrete să iasă la suprafață, minciunile să fie depistate. Pe plan politic nu este exclus ca acum să asistăm la jocuri de culise pentru putere, agresiune și tendința de a folosi puterea pentru a obține beneficii personale.

Copiii concepuți în această săptămână vor beneficia pe parcursul vieții de energia pozitivă a cifrei 5, care aduce spirit de aventură, dorință de cunoaștere, însă la o aspectare dizarmonică cifra 5 îi poate face pe copii să devină extrem de frivoli cu banii și lipsiți de responsabilitate. Acum depinde și de restul cifrelor din data lor de naștere cum se va manifesta cifra 5 în viața lor.

În săptămâna 8-14 octombrie vom observa că va înflori dorința de a studia ceva nou, de a ne perfecționa pe partea profesională.

Abilitatea noastră de a ne exprima în exterior va fi la cote și mai înalte, față de săptămâna precedentă vom reuși să ne expunem într-un mod armonios ideile noi, iar cei din jur vor fi receptivi la schimbare și noutate. Cei care au afaceri și vor să lanseze un produs nou pe piață, pot face acest demers în această săptămână, deoarece succesul este sigur.

Aici se adaugă și energia cifrei 1, care aduce posibilitatea de a se impune pe piață, de a deveni lideri într-un anumit domeniu.

De asemenea, cifra 5 îi ajută pe cei care vor să-și schimbe jobul, domeniul de activitate, iar pe plan sentimental, pe aceia care își doresc să iasă dintr-o relație toxică. Acum se vor găsi soluțiile pentru toate acestea, cu condiția să nu se exagereze și să nu se recurgă la manipulare. În caz contrar, crește riscul de pierderi financiare.

Cifra 5 are o energie similară cu a zodiei Vărsător, care vine cu noutatea și cu posibilitatea de a face schimbări pozitive în viață.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  6
VOTURI
4016
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol SANATATE
Previziuni pentru anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Bivol: în anul 2019,
BERBEC. Zodia Berbec, femeia și barbatul Berbec în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal BERBEC de la 21 Martie până la 20 Aprilie. Este locul de
Zodiac chinezesc COCOȘ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.