Previziuni pentru săptămâna 8-14 Octombrie. Numerologie

3672
5.00
SHARE
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: businessfirstfamily.com

Semnificația numerelor care te influențează în săptămâna 8-14 octombrie, pentru a te organiza mai bine

Săptămâna cu numărul 41 din anul 2018 începe pe 8 octombrie și se termină pe 14 octombrie. În această săptămână vom primi energie în primul rând de la cifra 5 (4+1), dar vom simți și influența mai puțin intensă a cifrelor 4 și 1.
Cei care sunt născuți în zilele de 5, 14, 23 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 5.

*
*

Practic, energia cifrei 5 aduce schimbări neașteptate în viață, șanse mari de a rezolva probleme mai vechi, de a face lumină în întuneric, metaforic vorbind. Accentul va fi pus acum pe comunicare, dar față de săptămâna precenentă acum vom deveni mai receptivi la tot ceea ce este nou.

Toți care lucrează în domenii ce țin de acțiune, opinie, învățare, deschiderea minții și a inimii vor fi avantajați.
De asemenea, la o aspectare dizarmonică, cifra 5 poate veni cu o energie ce va face ca unele secrete să iasă la suprafață, minciunile să fie depistate. Pe plan politic nu este exclus ca acum să asistăm la jocuri de culise pentru putere, agresiune și tendința de a folosi puterea pentru a obține beneficii personale.

*
*

Copiii concepuți în această săptămână vor beneficia pe parcursul vieții de energia pozitivă a cifrei 5, care aduce spirit de aventură, dorință de cunoaștere, însă la o aspectare dizarmonică cifra 5 îi poate face pe copii să devină extrem de frivoli cu banii și lipsiți de responsabilitate. Acum depinde și de restul cifrelor din data lor de naștere cum se va manifesta cifra 5 în viața lor.

În săptămâna 8-14 octombrie vom observa că va înflori dorința de a studia ceva nou, de a ne perfecționa pe partea profesională.

Abilitatea noastră de a ne exprima în exterior va fi la cote și mai înalte, față de săptămâna precedentă vom reuși să ne expunem într-un mod armonios ideile noi, iar cei din jur vor fi receptivi la schimbare și noutate. Cei care au afaceri și vor să lanseze un produs nou pe piață, pot face acest demers în această săptămână, deoarece succesul este sigur.

Aici se adaugă și energia cifrei 1, care aduce posibilitatea de a se impune pe piață, de a deveni lideri într-un anumit domeniu.

De asemenea, cifra 5 îi ajută pe cei care vor să-și schimbe jobul, domeniul de activitate, iar pe plan sentimental, pe aceia care își doresc să iasă dintr-o relație toxică. Acum se vor găsi soluțiile pentru toate acestea, cu condiția să nu se exagereze și să nu se recurgă la manipulare. În caz contrar, crește riscul de pierderi financiare.

Cifra 5 are o energie similară cu a zodiei Vărsător, care vine cu noutatea și cu posibilitatea de a face schimbări pozitive în viață.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI

*
*
CE E NOU
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  5
VOTURI
loading...

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
MATRICEA NUMEROLOGICĂ
Matricea numerologică, numită pătratul lui Pitagora, reprezintă caracterul, personalitatea și comportamentul unei persoane.
CIFRA DESTINULUI
CIFRA DESTINULUI
Cel mai important număr din numerologie care se găsește în data nașterii. Cifra destinului este considerată numărul norocos.
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
*
*
MAGAZIN ONLINE
*
*
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.