Previziuni pentru săptămâna 7- 13 ianuarie 2019, șanse reale de căsătorie

03.IANUARIE.2019
Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Dragoste la prima vedere, partenerii de cuplu vor urca pe culmile plăcerii, își vor găsi împlinirea fanteziilor ascunse. Semnificația numerelor care te

influențează în săptămâna 7- 13 ianuarie 2019, pentru a te organiza mai bine. Săptămâna cu numărul 2 din anul 2019 începe pe 7 ianuarie și se termină pe 13 ianuarie. Vom primi energie de la cifra 2, care ne va influența pe toate planurile. Cei care sunt născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 vor fi favorizați pentru că vor fi în armonie cu cifra destinului, cu cifra de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 2.

Cifra 2, fiind pară, are energie de tip feminin, de aceea în această săptămână vom fi mai preocupați de armonia în cuplu decât în cea precedentă.

În ceea ce privește căminul conjugal, cu toții ne vom dori mai multă pace și echilibru. Partenerii de cuplu vor fi mai senzuali, mai drăgăstoși și loiali, ceea ce va face ca dragostea să înflorească și să prospere.

Lucrul inedit legat de cifra 2 este că are o energie ce amplifică puterea de a ne înțelege și exprima emoțiile. Poate că de aceea în așternut acum partenerii vor urca pe culmile plăcerii, vor simți cu precizie ce-și dorește celălalt și nu vor întârzia să-i satisfacă dorințele.

Să nu uităm totuși că cifra 2 are și o conotație negativă, ne poate face să devenim geloși și capricioși, în cazul în care ne simțim nemulțumiți de ceva anume. Nu este exclus ca cei care sunt implicați în relații care nu funcționează să-și dorească acum să-i pedepsească pe partenerii de viață, posibil că vor fi extrem de critici, agresivi verbal.

Cei singuri pot profita de energia cifrei 2 pentru a-și îmbunătăți puterea de seducție. Ar fi bine să socializeze cât mai mult, pentru că șansele de a întâlni sufletul pereche sunt mari. Relațiile noi care vor începe în această săptămână a iubirii vor ajunge repede la altar.

Săptămâna 2 din an este potrivită pentru a oficializa relațiile, a face declarații de dragoste, programarea unei renovări și a treburilor ce țin de casă.

În afaceri, se va mai diminua dorința de a conduce cu forța și de a da ordine de sus. Accentul se va pune acum pe punerea în practică a ideilor și planurilor cu ajutorul unei echipe bine structurată. Șefii vor fi mai blânzi cu angajații, dialogul va fi bazat pe tact, diplomație și bună înțelegere. Aici am putea spune că cifra 2, chiar dacă are energie de tip feminin, iar femeile par slabe la prima vedere, de fapt ea simbolizează puterea de adaptare la orice condiții și rezistența la muncă, stres etc.

Cel mai probabil copiii născuți în această săptămână vor fi plini de creativitate, compasiune și altruism. Deși la prima vedere vor părea slabi, lipsiți de o personalitate puternică, în esență vor ascunde o forță de nedescris și un spirit de observație rar întâlnit. Lor li se potrivește zicala: “capul plecat, sabia nu-l taie”. Aceștia își vor atinge țelurile în viață nu prin agresivitate, ci prin puterea iubirii, iertării și a umilinței.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,8  5
VOTURI
5083
3.80
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Direcția de Dragoste în Feng Shui
Cu toții ne dorim noroc în dragoste, să întâlnim sufletul pereche și să avem relații
Zodiac chinezesc CÂINE 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: Combinația
Direcția de Succes în Feng Shui
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.