Previziuni pentru saptamana 23-29 Martie 2020. Nimic nu te va putea descuraja

25.MARTIE.2020
Previziuni pentru saptamana 23-29 Martie 2020. Nimic nu te va putea descuraja

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Totul va fi mult mai bine organizat, vei reusi sa duci la bun sfarsit ceea ce iti propui, treburile vor fi concrete, clare si sigure

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 13 din anul 2020. Săptămâna 13 din anul 2020 va începe pe 23 Martie și se va încheia pe 29 Martie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 4, 13, 22, 31 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 13, dar și cei care au cifra destinului 4.

Să ne reamintim că săptămâna trecută numerologia lui 12 v-a determinat să valorifcați ideile creative, care au venit în urma unor perioade de introspecție. Să sperăm că ați învățat până acum cum să lucrați cu cei din jur, pentru că acum, numărul 13 readuce punctul de interes pe materialism. De aceea, tot ce este posibil ca în această săptămână obiectivul principal să fie construirea unei fundații sigure pentru viitor.

La fel ca numărul 12, și numărul 13 poate să scoată la suprafață creativitatea din voi, însă față de săptămâna trecută, acum totul va fi mult mai bine organizat. De asemenea, tot ce nu ați reușit să definitivați săptămâna trecută, acum veți reuși să duceți la bun sfârșit, pentru că 13 vrea ca treburile să fie concrete, clare și sigure.

Deciziile pe care le veți lua, vor fi mult mai aproape de ceea ce vă este cu adevărat potrivit pe termen lung. Veți observa că dorința de a fi mai productivi se va împleti cu hărnicia, de unde vor rezulta reușite. Desigur, există și o serie de superstiții despre numărul 13, însă, din punct de vedere numerologic, în afară de faptul că energia acestuia ne pune la muncă, nu sunt lucruri negative de precizat.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor ști cum să-și atingă scopurile, pentru că vor fi focalizați și creativi în ceea ce-și vor propune. Nu este exclus ca printre ei să se numere și personalități care își vor asuma misiunea de a ajuta societatea, de a pune alte baze progresului acesteia, pentru a se obține stabilitate. Posibil ca la partea de spontaneitate, aceștia să stea puțin mai slab, însă cert este că ei vor fi oameni deosebit de capabili pe plan profesional și financiar.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.