Previziuni pentru săptămâna 21-27 ianuarie 2019. Ești tipul angajatului perfect?

Numerologie AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Șanse mari de a lega relații de lungă durată, satisfacții pe toate planurile, dar și multă muncă. Semnificația numerelor care te influențează în

săptămâna 21-27 ianuarie 2019, pentru a te organiza mai bine. Săptămâna cu numărul 4 din anul 2019 începe pe 21 ianuarie și se termină pe 27 ianuarie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 4, care ne va influența pe toate planurile. Cei care sunt născuți în zilele de 4, 13, 22, 31 vor fi favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 4.

Cifra 4 simbolizează puterea de muncă și stabilitatea, de aceea această săptămână nu se anunță a fi spectaculoasă. Tendința va fi să ne focalizăm pe ceea ce avem de făcut, atât acasă, cât și la locul de muncă. La finele unei săptămâni guvernată de cifra 4 cu toții vom avea satisfacții, fie pe plan sentimental, fie profesional.

În afaceri, vorbim despre productivitate, punctualitate și răbdare, ceea ce va fi în primul rând pe placul șefilor de firmă, pentru că angajații lor vor manifesta aceste calități în mod natural.

Cei care doresc să-și schimbe locul de muncă ar putea participa acum la interviuri, pentru că vor face o impresie foarte bună. Însă nu ar fi bine să semneze acum un nou angajament de muncă, pentru că acesta ar veni la pachet cu foarte multă muncă și cu un salariu nesatisfăcător.

Pentru cei singuri veștile sunt foarte bune, vor avea șansa de a întâlni perechea potrivită pentru o relație de lungă durată. Ei trebuie să știe că partenerul de viață va fi de încredere, răbdător, convențional și tradiționalist. Chiar dacă relația ar fi un pic plictisitoare, riscul de infidelitate va fi foarte redus.

În aceeași ordine de idei, am putea spune că această săptămână este favorabilă pentru oficializări de relații, dar numai în cazul în care partenerii își doresc o relație stabilă, fără prea multe provocări (o astfel de relație ar fi bună pentru nativii din zodiile de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn).

Copiii născuți în această săptămână vor fi sociabili, harnici, perseverenți, responsabili. Satisfacțiile lor vor fi legate de rezultatele bune de la locul de muncă și nu vor fi preocupați excesiv de recompensa financiară sau recunoașterea publică, ceea ce îi va face să fie tipul angajatului model. Ca părți negative, aceștia s-ar putea să fie prea conservatori, critici și lipsiți de imaginație creatoare.

Caracteristica unică a cifrei 4 este că ne aduce mereu cu picioarele pe pământ, ne ajută să devenim buni observatori, disciplinați și loiali. Nu este exclus ca în această săptămână să începem să facem curățenie generală în casă, să mutăm mobila sau să ne gândim la o redecorare, chiar dacă nu este murdar în casă, însă nu asta contează, ci faptul că totul trebuie să fie perfect curat.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3850
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 5, remedii feng shui 2019
Stea zburătoare 5 este numită și Cinci galben (5 Yellow) sau Wu Wang, o stea care atrage ghinion
Horoscop 2019: SAGETATOR horoscop SANATATE, vitalitate
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
Steaua zburătoare 9, remedii feng shui 2019
Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.