Previziuni pentru saptamana 16-22 Martie 2020. Sanse mari de a primi ceea ce-ti doresti

18.MARTIE.2020
Previziuni pentru saptamana 16-22 Martie 2020. Sanse mari de a primi ceea ce-ti doresti

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

In dragoste, planificarea vacantelor. In afaceri, viziuni uimitoare, minte agera, intelegere deplina din partea celor din jur

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 12 din anul 2020. Săptămâna 12 din anul 2020 va începe pe 16 Martie și se va încheia pe 22 Martie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 3, 12, 21, 30 vor simți mai pregnant valul de energie pe care îl aduce numărul 12, dar și cei care au cifra destinului 3 sau 12.

După ce ați parcurs o săptămână încărcată cu energii mai conflictuale: pe de o parte, posibil să fi simțit o nevoie acută de singurătate și de introspecție (cifra 1), pe de altă parte, posibil să fi avut nevoie de cei din jur pentru a relaționa (cifra 2), oare acum istoria se va repeta? Apare întrebarea de mai sus, deoarece cifra 3, care guvernează săptămâna este rezultatul însumării lui 1 cu 2.

Mai întâi de toate, 12 este un număr creativ. De aceea, în această săptămână veți simți nevoia de a vă expune punctele de vedere, de a vă exprima ideile. Vestea bună este că orice ați dori acum să transmiteți, veți beneficia de înțelegere deplină din partea celor din jur. Pe baza acestei caracteristici, ați putea să implementați noi idei acasă, sau la muncă.

Nu veți duce lipsă nici de imaginație, de aceea modul de a vă comunica ideile va fi eficient. Să nu uităm că de la cifrele 1 și 2 (care formează numărul 12), veți mai putea folosi și calitățile: toleranță, autodeterminare, cooperare, optimism și dinamism. Pentru cei care vor să treacă afacerile la un alt nivel, mai productiv și mai eficient, aceasta este săptămâna în care ar fi bine să coopereze cu echipa sau cu alte firme, pentru a-și pune în aplicare ideile, inspirațiile, proiectele.

În dragoste, energia numărului 12 vă poate susține în organizarea casei, redecorare, planificarea vacanțelor, călătorii scurte. Totul este să urmăriți să mențineți o atitudine afectivă vis-a-vis de partenerul de viață și de viitorul comun.
Copiii care se vor naște în aceată săptămână vor fi plini de încredere în sine și mereu vor găsi soluții creative la eventualele probleme.

Optimismul debrodant și dinamismul lor vor fi transmise și celor din jur, iar șarmul lor personal va fi la cote foarte ridicate. Pe lângă acestea am mai putea adăuga faptul că ei vor avea viziuni uimitoare și o minte ageră, cu ajutorul cărora vor obține succesul.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.