Previziuni pentru saptamana 13-19 Ianuarie 2020. Se resimt efectele benefice ale cifre 3

15.IANUARIE.2020
Previziuni pentru saptamana 13-19 Ianuarie 2020. Se resimt efectele benefice ale cifre 3

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Nevoia de autodepasire va fi la cote maxime, veti incerca sa atrageti atentia celor din jur prin creativitate, ingeniozitate

Pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită, să vedem care sunt previziunile numerologice pentru săptămâna 3 din anul 2020.

Săptămâna 3 din anul 2020 va începe pe 13 Ianuarie și se va încheia pe 19 Ianuarie 2020. Cei care sunt născuți în zilele de 3, 12, 21 vor simți mai pregnant acest val de energie pe care îl aduce cifra 3, dar și cei care au cifra destinului 3.

Dacă despre săptămâna 2 din anul 2020 numerologul ZODIACOOL spunea că relațiile vor fi pe primul loc, acum atenția va fi centrată pe latura creativă.

Nu este exclus să descoperiți că unele idei din săptămâna 1 nu au fost implementate în cel mai potrivit mod, iar pentru a le optimiza acum veți încerca să veniți cu soluții creative. Nevoia de autodepășire va fi la cote maxime, veți încerca să atrageți atenția celor din jur prin creativitate, ingeniozitate.

În cuplu, eforturile vor fi orientate spre îmbunătățirea relației, pe evoluție. Iar pe plan social, dorința de participare la evenimente fericite va fi pregnantă. Este foarte posibil ca unii dintre noi să-și descopere noi talente artistice, sau să înceapă să scrie o carte, un discurs.

Cei care au de susținut prelegeri, speakerii vor descoperi cât cu câtă ușurință vor vorbi în public. Șarmul personal se va îmbina cu abilitatea de a face o impresie artistică vizuală și auditivă de excepție. Energia cifrei 3 susține și încurajează expresia ideilor creative, dar și a creativității pe plan amoros.

Fertilitatea este potențată de vibrația acestei cifre, prin urmare vă dorim succes și reușite celor care vor să conceapă un copil. Copiii care se vor naște în această săptămână, vor fi curioși din fire, dornici să se autodepășească și să interacționeze pe plan social. Ei vor da dovadă de o doză considerabilă de optimism, și își vor cuceri auditoriul prin toleranță și umor.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.