Previziuni pentru saptamana 11 - 17 Noiembrie 2019. Ultima sansa de a face planuri noi in acest an

06.NOIEMBRIE.2019
Previziuni pentru saptamana 11 - 17 Noiembrie 2019. Ultima sansa de a face planuri noi in acest an

Categorie: Numerologie Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:pixabay.com

Dragostea va aduce satisfacții în zilele din această săptămână, se vor rezolva situații problematice, copiii vor obține succesul cu ușurință

Să vedem care sunt predispozițiile pe care le generează vibrația cifrelor care apar în săptămâna 11-17 Noiembrie 2019, pentru a ne organiza mai bine activitățile zilnice și a ne mări șansele de reușită.

Săptămâna cu numărul 46 din anul 2019 începe pe 11 Noiembrie și se termină pe 17 Noiembrie. În această săptămână vom primi energie de la cifra 1 (4+6=10), și de la cifrele 4 și 6.

Cei care sunt născuți în zilele de 1, 10, 19, 28 vor fi mai favorizați, pentru că vor fi în armonie cu cifra lor de vibrație interioară, dar și cei care au cifra destinului 1.

Vibrația cifrei 1 ne va influența în această săptămână, energia sa este extrem de puternică și va fi resimțită în toate domeniile, financiar, sentimental, profesional etc.

Numărul 46 aduce un val puternic de energie dinamică în viața noastră. 46 ne oferă capacitatea de a declanșa schimbări pozitive, într-un mod fulgerător.

Acum Universul ne oferă capacitatea de a ne regăsi puterea interioară, pentru a rezolva situații problematice și de a gândi rațional, fără a ne pierde cumpătul în momente grele.

Cu multă ușurință vom reuși să facem alegeri, pentru că vom ști cu precizie de ce anume avem nevoie pentru a progresa.

Numărul 46 indică o schimbare puternică, dar și noi idei, noi începuturi. Utilizând în mod inteligent energia numărului 46, vom reuși să valorificăm la maximum potențialul intelectual și experiența dobândită până acum.

La nivel sentimental, vom începe să vedem cuplul ca pe un întreg, posibil că vom face planuri de viitor, iar aceste demersuri vor fi bazate pe dorința fiecăruia de a scoate ce-i mai bun din partenerul de viață.

Aici numerologul ZODIACOOL vine cu o atenționare, nu trebuie să forțăm lucrurile, pentru a nu-l supăra pe cel drag și a nu intra în competiție cu acesta.

Dragostea va aduce satisfacții în zilele din această săptămână, și ar fi frumos dacă ne-am pune mintea la contribuție, pentru a pune la cale o surpriză pentru cuplu.

Copiii care se vor naște în această săptămână vor fi plini de energie pe toată durata vieții lor, vor obține succesul cu ușurință, deoarece vor acționa cu bucurie și inteligență.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.