Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

09.NOIEMBRIE.2018
Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Cifra destinului poate confirma de la bun început dacă tu și partenerul tău sunteți compatibili. Cine nu visează la relația perfectă, la partenerul care

îți completează personalitatea și alături de care simți că te poți vedea o viață? Compatibilitatea este esențială în cuplu, după ce fiorul atracției fizice intense scade și încetul cu încetul este sau nu înlocuit de iubire și respect.

Aceasta poate fi determinată de predispozițiile dictate de tipul de personalitate pe care îl avem. Cifra destinului, calculată după data nașterii, spune multe despre noi și nevoile noastre.

Dacă vrei să afli ce tip de partener este perfect pentru tine, mai întâi trebuie să știi care este cifra destinului tău, adunând toate numerele din data ta de naștere până ajungi la unul singur. De exemplu, dacă ești născută pe 03.12.1988, însumezi 3+1+2+1+9+8+8=32 și apoi 3+2=5. Deci cifra destinului unei persoane născute pe 03.12.1988 este 5. Acum a venit timpul să afli ce spune numerologia despre relația ta perfectă.

Cifra 1 – bărbații cu cifra destinului 3 (optimist) sau 5 (aventuros), deoarece sunt calmi, toleranți și dispuși să accepte atitudinea ta de „șefă”.

Cifra 2 – bărbații cu numărul 8 (vizionar) sau 9 (aristocratic), deoarece îți satisfac deopotrivă latura antreprenorială, cât și cea romantică.

Cifra 3 – bărbații cu cifra 5 (adaptabil) și 7 (mistic), întrucât îți satisfac nevoia de haos și imprevizibil, ca și cea de relație profundă.

Cifra 4 – bărbații cu cifra destinului 1 (hotărât) și 8 (orientat spre rezultat), pentru că și ei visează la o relație de lungă durată și sunt dispuși să lupte pentru ea.

Cifra 5 – bărbații cu numărul 3 (jucăuș), 1 (îndrăzneț) și 6 (iertător), deoarece pot trece cu vedere nevoia ta de aventură, ba chiar să o susțină.

Cifra 6 – ești compatibilă cu aproape toate cifrele, mai puțin cu numărul 3 (pe care îl consideri prea iresponsabil uneori).

Cifra 7 – bărbații cu numărul 3 (interesant) și 5 (creativ), deoarece te ajută să te dezvolți spiritual și intelectual.

Cifra 8 – bărbații cu cifra 2 (calm) și 6 (tolerant), pentru că pot fi manipulați ușor și nu sunt deranjați când insiști să fii tu cea care „cântă în casă”.

Cifra 9 – bărbații cu numărul 2 (intuitiv), 6 (protector) și 3 (exuberant), pentru că au răbdare să te descopere și sunt atrași de aura ta mistică.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.