Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

09.NOIEMBRIE.2018
Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cifra destinului poate confirma de la bun început dacă tu și partenerul tău sunteți compatibili. Cine nu visează la relația perfectă, la partenerul care

îți completează personalitatea și alături de care simți că te poți vedea o viață? Compatibilitatea este esențială în cuplu, după ce fiorul atracției fizice intense scade și încetul cu încetul este sau nu înlocuit de iubire și respect.

Aceasta poate fi determinată de predispozițiile dictate de tipul de personalitate pe care îl avem. Cifra destinului, calculată după data nașterii, spune multe despre noi și nevoile noastre.

Dacă vrei să afli ce tip de partener este perfect pentru tine, mai întâi trebuie să știi care este cifra destinului tău, adunând toate numerele din data ta de naștere până ajungi la unul singur. De exemplu, dacă ești născută pe 03.12.1988, însumezi 3+1+2+1+9+8+8=32 și apoi 3+2=5. Deci cifra destinului unei persoane născute pe 03.12.1988 este 5. Acum a venit timpul să afli ce spune numerologia despre relația ta perfectă.

Loading...

Cifra 1 – bărbații cu cifra destinului 3 (optimist) sau 5 (aventuros), deoarece sunt calmi, toleranți și dispuși să accepte atitudinea ta de „șefă”.

Cifra 2 – bărbații cu numărul 8 (vizionar) sau 9 (aristocratic), deoarece îți satisfac deopotrivă latura antreprenorială, cât și cea romantică.

Cifra 3 – bărbații cu cifra 5 (adaptabil) și 7 (mistic), întrucât îți satisfac nevoia de haos și imprevizibil, ca și cea de relație profundă.

Cifra 4 – bărbații cu cifra destinului 1 (hotărât) și 8 (orientat spre rezultat), pentru că și ei visează la o relație de lungă durată și sunt dispuși să lupte pentru ea.

Cifra 5 – bărbații cu numărul 3 (jucăuș), 1 (îndrăzneț) și 6 (iertător), deoarece pot trece cu vedere nevoia ta de aventură, ba chiar să o susțină.

Cifra 6 – ești compatibilă cu aproape toate cifrele, mai puțin cu numărul 3 (pe care îl consideri prea iresponsabil uneori).

Cifra 7 – bărbații cu numărul 3 (interesant) și 5 (creativ), deoarece te ajută să te dezvolți spiritual și intelectual.

Cifra 8 – bărbații cu cifra 2 (calm) și 6 (tolerant), pentru că pot fi manipulați ușor și nu sunt deranjați când insiști să fii tu cea care „cântă în casă”.

Cifra 9 – bărbații cu numărul 2 (intuitiv), 6 (protector) și 3 (exuberant), pentru că au răbdare să te descopere și sunt atrași de aura ta mistică.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 4, cunoscută ca steaua romantismului, a dragostei, cu noroc la căsătorii,
Spațiul este o formă infinită de existență a materiei, are trei dimensiuni (lungimea,
În feng shui, Direcția de succes este una dintre direcțiile favorabile cu energia pozitivă care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.