Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

Numerologie și compatibilitate – descoperă care este partenerul perfect pentru tine

Cifra destinului poate confirma de la bun început dacă tu și partenerul tău sunteți compatibili. Cine nu visează la relația perfectă, la partenerul care

îți completează personalitatea și alături de care simți că te poți vedea o viață? Compatibilitatea este esențială în cuplu, după ce fiorul atracției fizice intense scade și încetul cu încetul este sau nu înlocuit de iubire și respect.

Aceasta poate fi determinată de predispozițiile dictate de tipul de personalitate pe care îl avem. Cifra destinului, calculată după data nașterii, spune multe despre noi și nevoile noastre.

Dacă vrei să afli ce tip de partener este perfect pentru tine, mai întâi trebuie să știi care este cifra destinului tău, adunând toate numerele din data ta de naștere până ajungi la unul singur. De exemplu, dacă ești născută pe 03.12.1988, însumezi 3+1+2+1+9+8+8=32 și apoi 3+2=5. Deci cifra destinului unei persoane născute pe 03.12.1988 este 5. Acum a venit timpul să afli ce spune numerologia despre relația ta perfectă.

Numerologie

Cifra 1 – bărbații cu cifra destinului 3 (optimist) sau 5 (aventuros), deoarece sunt calmi, toleranți și dispuși să accepte atitudinea ta de „șefă”.

Cifra 2 – bărbații cu numărul 8 (vizionar) sau 9 (aristocratic), deoarece îți satisfac deopotrivă latura antreprenorială, cât și cea romantică.

Cifra 3 – bărbații cu cifra 5 (adaptabil) și 7 (mistic), întrucât îți satisfac nevoia de haos și imprevizibil, ca și cea de relație profundă.

Cifra 4 – bărbații cu cifra destinului 1 (hotărât) și 8 (orientat spre rezultat), pentru că și ei visează la o relație de lungă durată și sunt dispuși să lupte pentru ea.

Cifra 5 – bărbații cu numărul 3 (jucăuș), 1 (îndrăzneț) și 6 (iertător), deoarece pot trece cu vedere nevoia ta de aventură, ba chiar să o susțină.

Cifra 6 – ești compatibilă cu aproape toate cifrele, mai puțin cu numărul 3 (pe care îl consideri prea iresponsabil uneori).

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 7 – bărbații cu numărul 3 (interesant) și 5 (creativ), deoarece te ajută să te dezvolți spiritual și intelectual.

Cifra 8 – bărbații cu cifra 2 (calm) și 6 (tolerant), pentru că pot fi manipulați ușor și nu sunt deranjați când insiști să fii tu cea care „cântă în casă”.

Cifra 9 – bărbații cu numărul 2 (intuitiv), 6 (protector) și 3 (exuberant), pentru că au răbdare să te descopere și sunt atrași de aura ta mistică.

Alte persoane au căutat și
NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.90
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit