Numerologie personală: descoperă ce mașină ți se potrivește cel mai bine!

25.IUNIE.2019
Numerologie personală: descoperă ce mașină ți se potrivește cel mai bine!

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Văzută de unele persoane ca un lux, iar de altele ca o necesitate. Tu cum îți vezi mașina personală? Numerologia poate dezvălui care sunt preferințele

fiecăruia dintre noi în materie de mașini. Pentru început, este nevoie să îți calculezi Cifra Destinului. Poți face acest calcul accesând Calculatorul numerologic furnizat de către ZODIACOOL. Apoi, după ce ți-ai aflat cifra Destinului, citește mai jos, la cifra care ți se adresează dintre cele 9, pentru a putea afla ce spun numerele despre preferințele pe care le ai în ceea ce privește mașinile.

Cifra destinului 1: este a persoanelor care preferă mașinile cu „personalitate”, cum ar fi BMW, Volvo sau chiar Bentley. Adoră să fie la volan și au o intuiție aparte în trafic.

Loading...

Cifra destinului 2: este caracteristică persoanelor care adoră mașinile confortabile, cum ar fi cele fabricate de francezi. Nu le place viteza și sunt prudente.

Cifra destinului 3: sunt persoanele care au nevoie de public pentru a se simți bine, iar mașinile la care visează sunt cele de lux cu alură retro-modernă, cum ar fi Lamborghini, Alfa Romeo sau Bugatti.

Cifra destinului 4: reprezintă persoanele care nu pun accentul pe marcă, ci doar pe cât de bine funcționează și cât de bine îngrijită și curată îi este mașina.

Cifra destinului 5: este a persoanelor care văd doar utilitatea mașinii, nu și confortul, luxul sau dovadă a statutului. La fel de bine ar putea opta pentru o bicicletă, scuter sau orice altceva le poate duce zilnic, repede și ușor din punctul A în punctul B.

Cifra destinului 6: este a persoanelor care au o grijă deosebită față de mașină. Sunt perfecționiste și asta se va vedea și la autovehiculul lor, chiar dacă nu optează pentru modelele scumpe. Adoră să meșterească singuri la bijuteriile lor cu 4 roți, aducându-le îmbunătățiri nenumărate.

Cifra destinului 7: este a persoanelor pasionate de mașinile vechi, de epocă, iar una dintre cele mai mari mândrii ale lor ar putea fi un Mercedes 600 cu geamuri fumurii.

Cifra destinului 8: este destinată persoanelor care își schimbă des mașina, deoarece simt mereu nevoia să aibă cele mai noi modele. Visează să aibă mai multe mașini și măcar una dintre ele să fie un Land Cruiser sau Porsche.

Cifra destinului 9: reprezintă persoanele care nu-și doresc în mod neapărat să aibă o mașină, pentru că li se pare că pierd timpul la volan. Preferă taxi-ul sau mijloacele de transport în comun. Totuși, dacă își iau mașină, optează pentru una compactă, care consumă puțin.

Tu ce mașină preferi?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: Prin urmare, ar fi
Previziuni dragoste 2019 pentru zodia Iepure: în anul 2019 dragostea se întoarce în viața
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.