Cifra destinului la locul de munca: cum trebuie sa te comporti cu seful?(2)

Cifra destinului la locul de munca: cum trebuie sa te comporti cu seful?(2)

Cu ajutorul Calculatorului ZODIACOOL, află Cifra Destinului șefului tău. Apoi, descoperă ce tip managerial îl caracterizează și ce așteptări are de la tine.

Cifra destinului

Cifra Destinului 5 sau creativul

Este nonconformist, aventuros, face deseori schimbări sau se adaptează cu mare ușurință la cele care apar și este la curent cu orice noutate tehnologică menită să ușureze munca echipei. Îi place să aibă subordonați entuziaști, capabili de a veni cu idei noi și de a se adapta fără probleme la schimbările pe care le propune.

Cifra Destinului 6 sau tipul protector

Șeful tău se preocupă mereu de binele echipei, este generos și practic. Uneori, îi este greu să ia decizii, așa că are nevoie de subalterni care să îl ajute. Pentru a putea lucra, trebuie să aibă un mediu armonios și o echipă care să fie la fel de amabilă și implicată ca și el.

Cifra Destinului 7 sau înțeleptul

Deseori, este întâlnit în medii unde poate studia, analiza și căuta adevărul, nefiind motivat de bani și putere. Preferă să aibă un birou separat în care să poată sta singur. Are nevoie de părerea celor din jur, pentru că nu este foarte sigur pe sine când vine vorba de alegeri în domenii pe care crede că nu le stăpânește. Subalternul perfect este loial, cu pasiune pentru filozofie sau misticism și capabil să se ridice la nivelul exigențelor sale.

Cifra Destinului 8 sau organizatorul

Poziția de șef i se potrivește perfect, deoarece este perseverent, direct, disciplinat, rațional și curajos. Preferă lucrurile clare, fără jumătați de măsură și nu face compromisuri. Are nevoie de o echipă subordonată, care să îl aprecieze și să pună în practică obiectivele stabilite de el, fără a renunța la creativitate.

Cifra Destinului 9 sau șeful democrat

Este tolerant, intuitiv, altruist și pune mare accent pe ideile echipei, pe care știe să o răsplătească. Crede cu tărie în onestitate și urăște să fie mințit sau păcălit. Are nevoie de o echipă unită, armonioasă, care vrea să învețe și să se dezvolte continuu.

Vă dorim liniște și prosperitate la locul de muncă!

Click aici pentru a citi și despre celelalte tipuri de șefi și modurile în care vă puteți ușura munca!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!