Transport gratuit peste 140 lei

Numerologie și senzualitate: Cel mai important sfat în funcție de data nașterii

Numerologie și senzualitate: Cel mai important sfat în funcție de data nașterii

Împlinirea în plan amoros poate fi o provocare uneori. Iată cum să atingeți fericirea, în funcție de data nașterii. În primul rând, află care este numărul tău amoros,

adunând numerele din ziua și luna nașterii tale până ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 16 august (16.08), vei calcula astfel: 1+6+8=15, 1+5=6. Apoi, citește sfatul din dreptul cifrei care a rezultat.

Cifra 1 - ești centrată pe propriile nevoi și pe satisfacerea plăcerilor tale, așa că nu uita să pui accentul și pe dorințele partenerului din pat.

Cifra 2 - ești o fire romantică și refuzi să îți pui în valoare senzualitatea. Lasă-te în voia sentimentelor și învață să ai încredere în partener.

Best seller

Cifra 3 - ești pasională ca o adolescentă, ceea ce este perfect până la un anumit punct. Adu-ți aminte de protecție și să fii responsabilă!

Energia pozitiva aduce noroc, prosperitate, sanatate si fericire.

Cifra 4 - poți fi amanta perfectă, dar uneori ești destul de intimidantă pentru bărbatul de lângă tine! Încearcă și partidele tandre, la lumina lumânării.

Cifra 5 - uneori te grăbești prea mult, chiar dacă în general ești foarte pasională în așternuturi. Învață să îți controlozi instinctele!

Cifra 6 - nu prea pui accentul pe planul amoros al vieții și nu înțelegi de ce alții îi acordă atât de multă importanță. Dă-ți voie să simți pasiunea din sufletul tău și lasă-te purtată de ea!

Îți recomandăm

Cifra 7 - ești inventivă în pat și îți place compania masculină, dar nu eziți să te și autosatisfaci. Fă asta și în fața partenerului tău și vei vedea cum îți va atinge apoi toate punctele sensibile!

Cifra 8 - în spatele „cumințeniei” tale aparente se ascunde o senzualitate foarte puternică. Nu ar fi rău să te implici și emoțional!

Cifra 9 - ai nevoia constantă de a descoperi lucruri noi, motiv pentru care uneori calci strâmb în relație. Încearcă să aduci noul în relație, alături de partenerul de viață!

Ce se întamplă în următoarele 12 luni

Vă dorim o viață cu satisfacție maximă.

Viziteaza magazinul online
URMARITI-NE
Aboneaza-te la noutati!
Abonare newsletter
© Copyright 2016 - 2022 Zodiacool SRL • Autorizatie metale si pietre pretioase nr. 11837 • Termene si conditii
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit