Transport gratuit peste 170 lei

Numerologie și senzualitate: Cel mai important sfat în funcție de data nașterii

Numerologie și senzualitate: Cel mai important sfat în funcție de data nașterii

Împlinirea în plan amoros poate fi o provocare uneori. Iată cum să atingeți fericirea, în funcție de data nașterii. În primul rând, află care este numărul tău amoros,

adunând numerele din ziua și luna nașterii tale până ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut pe 16 august (16.08), vei calcula astfel: 1+6+8=15, 1+5=6. Apoi, citește sfatul din dreptul cifrei care a rezultat.

Cifra 1 - ești centrată pe propriile nevoi și pe satisfacerea plăcerilor tale, așa că nu uita să pui accentul și pe dorințele partenerului din pat.

Cifra 2 - ești o fire romantică și refuzi să îți pui în valoare senzualitatea. Lasă-te în voia sentimentelor și învață să ai încredere în partener.

Numerologie

Cifra 3 - ești pasională ca o adolescentă, ceea ce este perfect până la un anumit punct. Adu-ți aminte de protecție și să fii responsabilă!

Energia pozitiva aduce noroc, prosperitate, sanatate si fericire.

Cifra 4 - poți fi amanta perfectă, dar uneori ești destul de intimidantă pentru bărbatul de lângă tine! Încearcă și partidele tandre, la lumina lumânării.

Cifra 5 - uneori te grăbești prea mult, chiar dacă în general ești foarte pasională în așternuturi. Învață să îți controlozi instinctele!

Cifra 6 - nu prea pui accentul pe planul amoros al vieții și nu înțelegi de ce alții îi acordă atât de multă importanță. Dă-ți voie să simți pasiunea din sufletul tău și lasă-te purtată de ea!

Cifra 7 - ești inventivă în pat și îți place compania masculină, dar nu eziți să te și autosatisfaci. Fă asta și în fața partenerului tău și vei vedea cum îți va atinge apoi toate punctele sensibile!

Cifra 8 - în spatele „cumințeniei” tale aparente se ascunde o senzualitate foarte puternică. Nu ar fi rău să te implici și emoțional!

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Cifra 9 - ai nevoia constantă de a descoperi lucruri noi, motiv pentru care uneori calci strâmb în relație. Încearcă să aduci noul în relație, alături de partenerul de viață!

Vă dorim o viață cu satisfacție maximă.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit