Descoperă în ce etapă a karmei ai ajuns în 2019, în funcție de anul personal!

09.APRILIE.2019
Descoperă în ce etapă a karmei ai ajuns în 2019, în funcție de anul personal!

Categorie: Numerologie Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pexels.com

Numerologia ne poate ajută să ne cunoaștem mai bine, dar și să aflăm care sunt datoriile karmice sau care ne este menirea. Ciclul karmic personal este format

din 9 ani, iar fiecare an (etapă) vine cu propriile provocări, energii și oportunități. Pentru a afla anul personal, adună cifrele din data nașterii până ajungi la una singură, apoi adaugă cifrele din anul curent, adică din anul 2019 (2+0+1+9=3). De exemplu, dacă te-ai născut pe 17.02.1993, adună cifrele 1+7+2+1+9+9+3=32, iar apoi cifrele 3+2=5. Apoi, adaugă cifra anului 2019 (3).

Astfel, anul personal în 2019, pentru o persoană născută pe 17 februarie 1993 este 8 (5+3=8). Acum, descoperă în rândurile de mai jos în ce etapă a ciclului de 9 ani ai ajuns.

Loading...

Anul personal 1 simbolizează începutul ciclului și aduce cu sine multe oportunități și schimbări, chiar posibilitatea ca viața să se modifice radical. Vei simți curaj, ambiție și încredere în forțele proprii.

Anul personal 2 îți arată că ești pe drumul cel bun. Este un an al relațiilor, al noilor prietenii și parteneriate, în care comunicarea este la cote maxime. A venit momentul să îți consolidezi relația și să nu iei decizii pripite.

Anul personal 3 aduce creativitatea, energia, motivația și sprijinul necesar pentru a-ți îndeplini orice vis. Dacă îți dorești să studiezi ceva nou, acum este momentul. Ai grijă la extenuare, totuși!

Anul personal 4 te ajută să te afirmi și să îți îndrepți atenția asupra identității personale, stabilindu-ți noi viziuni și priorități. De asemenea, atenția la detalii, determinarea și responsabilitatea îți îmbunătățesc planul profesional.

Anul personal 5 este unul extrem de interesant, deoarece te ajută să faci schimbările pe care ți le doreai de ceva timp. Se augmentează nevoia de libertate și se deschid ușile spre noi orizonturi, pline de oportunități.

Anul personal 6 aduce energia conexiunilor autentice și a puterii de a-ți asculta inima înainte de toate. Ai o energie debordantă și magnetică pentru cei din jur. Este momentul să îți găsești echilibrul și armonia. Persoanele singure au șansa să își găsească jumătatea.

Anul personal 7 aduce numeroase lecții spirituale, așa că vei simți provocările la fiecare pas. Este un an al introspecției și al dezvoltării personale, în care îți redescoperi blândețea, calmul, răbdarea și toleranța.

Anul personal 8 te învață să te accepți, să te iubești și să renunți la ceea ce este nociv în viața ta. Este momentul să te împaci cu trecutul, pentru a te putea bucura de prosper și pentru a atrage prosperitatea.

Anul personal 9 reprezintă finalul de ciclu karmic și îți oferă o retrospectivă a ultimilor 9 ani, dându-ți ocazia să vezi cât de mult ai evoluat. Este momentul să devii un mentor pentru cei care încă se luptă cu propriile fantasme.

Numerologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la energiile fiecărui an personal, astfel încât să profitați de fiecare clipă și oportunitate.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul
KUA, in Feng Shui, este numarul care indică direcțiile feng shui faste si nefaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.