Descoperă în ce etapă a karmei ai ajuns în 2019, în funcție de anul personal!

Descoperă în ce etapă a karmei ai ajuns în 2019, în funcție de anul personal!

Numerologia ne poate ajută să ne cunoaștem mai bine, dar și să aflăm care sunt datoriile karmice sau care ne este menirea. Ciclul karmic personal este format

din 9 ani, iar fiecare an (etapă) vine cu propriile provocări, energii și oportunități. Pentru a afla anul personal, adună cifrele din data nașterii până ajungi la una singură, apoi adaugă cifrele din anul curent, adică din anul 2019 (2+0+1+9=3). De exemplu, dacă te-ai născut pe 17.02.1993, adună cifrele 1+7+2+1+9+9+3=32, iar apoi cifrele 3+2=5. Apoi, adaugă cifra anului 2019 (3).

Astfel, anul personal în 2019, pentru o persoană născută pe 17 februarie 1993 este 8 (5+3=8). Acum, descoperă în rândurile de mai jos în ce etapă a ciclului de 9 ani ai ajuns.

Anul personal 1 simbolizează începutul ciclului și aduce cu sine multe oportunități și schimbări, chiar posibilitatea ca viața să se modifice radical. Vei simți curaj, ambiție și încredere în forțele proprii.

Anul personal 2 îți arată că ești pe drumul cel bun. Este un an al relațiilor, al noilor prietenii și parteneriate, în care comunicarea este la cote maxime. A venit momentul să îți consolidezi relația și să nu iei decizii pripite.

Anul personal 3 aduce creativitatea, energia, motivația și sprijinul necesar pentru a-ți îndeplini orice vis. Dacă îți dorești să studiezi ceva nou, acum este momentul. Ai grijă la extenuare, totuși!

Anul personal 4 te ajută să te afirmi și să îți îndrepți atenția asupra identității personale, stabilindu-ți noi viziuni și priorități. De asemenea, atenția la detalii, determinarea și responsabilitatea îți îmbunătățesc planul profesional.

Anul personal 5 este unul extrem de interesant, deoarece te ajută să faci schimbările pe care ți le doreai de ceva timp. Se augmentează nevoia de libertate și se deschid ușile spre noi orizonturi, pline de oportunități.

Anul personal 6 aduce energia conexiunilor autentice și a puterii de a-ți asculta inima înainte de toate. Ai o energie debordantă și magnetică pentru cei din jur. Este momentul să îți găsești echilibrul și armonia. Persoanele singure au șansa să își găsească jumătatea.

Anul personal 7 aduce numeroase lecții spirituale, așa că vei simți provocările la fiecare pas. Este un an al introspecției și al dezvoltării personale, în care îți redescoperi blândețea, calmul, răbdarea și toleranța.

Anul personal 8 te învață să te accepți, să te iubești și să renunți la ceea ce este nociv în viața ta. Este momentul să te împaci cu trecutul, pentru a te putea bucura de prosper și pentru a atrage prosperitatea.

Anul personal 9 reprezintă finalul de ciclu karmic și îți oferă o retrospectivă a ultimilor 9 ani, dându-ți ocazia să vezi cât de mult ai evoluat. Este momentul să devii un mentor pentru cei care încă se luptă cu propriile fantasme.

Numerologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la energiile fiecărui an personal, astfel încât să profitați de fiecare clipă și oportunitate.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!