Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Descoperă ce tip de personalitate ai după luna nașterii

Descoperă ce tip de personalitate ai după luna nașterii

Misterele personalității au fascinat din vechime multe minți luminate! Astfel, teoriile sunt nenumărate, iar printre acestea se numără și interpretarea

personalității în funcție de luna nașterii. Fiecare lună este influențată de energia unei anumite cifre, din punct de vedere numerologic.

După ce am descoperit principalele caracteristici ale persoanelor născute în prima jumătate a anului, a venit timpul să le cunoaștem pe cele din lunile Iulie, August și Septembrie. Persoanele născute în luna Iulie, guvernată de cifra 7.

Acestea au o energie puternică asupra celor din jur, a căror viață o influențează categoric. Sunt sincere, empatice cu dragoste pentru oameni și viață, Oricine știe că se poate baza pe ele, mai ales familia. Au capacitatea de a transforma imposibilul în posibil, dacă sunt împlinite intim. Uneori, dau dovadă de excentricitate, de un stil de viața atipic.

Numerologie

Persoanele născute în luna August, aflată sub influența cifrei 8, sunt comunicatori desăvârșiți, cu o personalitate puternică. Impun ușor respect și sunt apreciate de la prima întâlnire. Pot dărâma și munții dacă sunt implicate în relații armonioase și fericite.

Pun accentul pe valorile tradiționale, după care își ghidează viața. De asemenea, sunt persoane de încredere și cu un talent aparte în lumea afacerilor, cu atât mai mult cu cât adoră prosperitatea. Dacă își recunosc această tendință materialistă, banii vin de la sine.

Persoanele născute în Septembrie, lună guvernată de cifra 9, sunt extrem de inteligente și cu abilități extraordinare de organizare. Deseori, analizează foarte mult orice situație, motiv pentru care ar fi bine să renunțe la autocritică, pentru a fi capabile să aibă succesul pe care și-l doresc atât de mult.

Așteptări mari au și de la oamenii dragi, nu doar de la propriile persoane. Nu suportă compromisurile și oamenii care nu le arată respect.

Nu trebuie să încetăm niciodată să încercă să ne descoperim, pentru că „în fiecare dintre noi există un străin pe care nu-l cunoaștem”, după cum spunea cunoscutul psiholog Carl Gustav Jung.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit